Στο νέο τεύχος του IN Business

InBusinessNews  03/07/2020 12:34

Στο νέο τεύχος του IN Business

InBusinessNews  03/07/2020 12:34
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ                             
ΙΝ Βusiness
Τεύχος 173 ΙΟΥΛIOΣ 2020
 
InBusiness 900x506
 
54.    Το αντίδοτο στις κρίσεις
 
Εν μέσω covid-19 η έννοια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (ΕΚΕ) απετέλεσε τη νέα τάση, το νέο ανερχόμενο κομμάτι του οικονομικού μοντέλου που θα κυριαρχήσει τον 21ο αιώνα, με τις επιχειρήσεις να καλούνται σε ένα μαραθώνιο ενεργειών προς όφελος του περιβάλλοντος και της κοινωνίας. Αυτό έφερε αέρα αισιοδοξίας στις δυσκολίες που όλοι περάσαμε. Έτσι, μπορεί τα αποτελέσματα του covid-19 να ήταν αρνητικά σ’ ό,τι αφορά την υγεία και την οικονομία, ανέδειξαν όμως και εταιρείες - πρότυπα, που συνεισέφεραν στην κρίση, παρέχοντας στήριξη στην κοινωνία. Η ΟΠΑΠ Κύπρου παρουσιάζει, στο αφιέρωμα που ακολουθεί, εταιρείες που ανταποκρίθηκαν και στήριξαν τη μάχη ενάντια στον covid-19.
 
88. «Καλές διακοπές»
Με 40 χρόνια εμπειρίας και συνεχούς επιτυχημένης πορείας στον τομέα της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, η Tsokkos Hotels & Resorts κατέχει σήμερα το 10% της συγκεκριμένης αγοράς με 10.000 κλίνες και πέραν των 200.000 επισκεπτών κάθε χρόνο, σύμφωνα με την business development director, Μαρία Τσόκκου. Ο όμιλος υπόσχεται «καλές διακοπές» σε όσους τον προτιμήσουν, με τις καλύτερες προϋποθέσεις ασφάλειας και υγείας.
 
92.   Στο Cohiba είναι αλλιώς
 
Ευτύχησε να δει ένα όνειρο ζωής που είχε να πραγματοποιείται, χάρη στην απόφαση που πήρε - όταν του προτάθηκε - να του δώσει σάρκα και οστά. Ο δημιουργός του Cohiba Atmosphere Nicosia, Αλέξης Τσιελεπής, μας εξομολογείται με ιδιαίτερη ικανοποίηση πώς το πάθος του για ένα καλό πούρο και για ποιοτικές στιγμές χαλάρωσης τον ώθησε να φτιάξει αυτό που ο ίδιος έψαχνε και θα του πρόσφερε αυτή τη μοναδική εμπειρία.
 
FEATURES
 
37. Αφιέρωμα: What Consumers Want: The Leading FMCG brands that consumer love, trust and believe in!
H Christoudias Logistics παρουσιάζει το αφιέρωμα αυτό με μάρκες που οι καταναλωτές γνωρίζουν καλά, αγαπούν και εμπιστεύονται.
 
BUSINESS OUTLOOK
10| Amazing Numbers of Αναπτυξιακός Οργανισμός Rtd Talos
12| Coffee with HR: Όμηρος Μοτίτης, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού Petrolina (Holdings) Public
14| IN BRAND: Elcafe
16| Millennial Stories: A.Ch.Alexandrou & co LLC
18| MAP S. Platis: Ηγέτης στην εξειδίκευση
20| DBSL: Σχέδια καινοτομίας
24| Almyra Hotel: Δυναμικό comeback 
28| ΗΟΒ: Χτίζοντας πετυχημένα brands
30| Astrobank Leadership Insights: Πρόκληση η τουριστική ανάκαμψη
32| Conercon Energy Solutions: O ήλιος είναι η δουλειά μας!
 
98| More than Business: Δανειστήκαμε ερωτήσεις του Προυστ για να ξεδιπλώσουμε πτυχές του χαρακτήρα του προέδρου της Domenica Group, Χριστάκη Χαραλάμπους.
 
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας