Στην κυπριακή αγορά μέσω της Chestertons Cyprus Residential η Chestertons Global-Οι υπηρεσίες που θα προσφέρει

Η Chestertons Global, μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κλάδο των διεθνών ακινήτων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου της παραρτήματος, της Chestertons Cyprus Residential, στην κυπριακή αγορά.

Η εταιρεία θα λειτουργήσει αρχικά δύο γραφεία στην πόλη της Πάφου, με σχέδια για επέκταση και σε άλλες πόλεις στο προσεχές μέλλον.

Η Chestertons Cyprus Residential θα εξυπηρετεί τις ανάγκες πωλήσεων και ενοικιάσεων ακινήτων, παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη και καθοδήγηση σε πελάτες που ενδιαφέρονται για ακίνητα στην Κύπρο.

Ο κ. Mohamed Mussa, Εκτελεστικός Διευθυντής της Chestertons Global, τόνισε:

"Η Κύπρος είναι ένα από τα πιο γοητευτικά νησιά που εδώ και γενιές προσελκύει διεθνείς επενδυτές στην αγορά ακινήτων, χάρη στον ηλιόλουστο καιρό, την εξαιρετική υποδομή και τοποθεσία στη νότια Μεσόγειο.

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τον όμιλο εταιρειών Leptos για τα νέα μας γραφεία στην Κύπρο.

Επιπλέον, βρισκόμαστε σε μια σημαντική φάση για την επιχείρησή μας, καθώς ετοιμαζόμαστε να διευρύνουμε τα διεθνή μας σχέδια επέκτασης τους επόμενους μήνες".

Ο κ. Μιχάλης Γ. Λεπτός, Διευθυντής της Chestertons Cyprus Residential, πρόσθεσε:

"Είναι μεγάλη μας χαρά να υποδεχόμαστε την Chestertons Global στην Κύπρο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου παρατηρείται αύξηση στις διεθνείς συναλλαγές ακινήτων.

Η παρουσία της Chestertons Global θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη δυνατότητά μας να υποδεχόμαστε αγοραστές από όλο τον κόσμο, μέσω του διεθνούς δικτύου της".

Ο κ. Parikshat Chawla, Διευθυντής και Επικεφαλής Επιχειρήσεων της Chestertons Global, κατέληξε: "Είναι με μεγάλη χαρά που ανακοινώνουμε την επέκταση της Chestertons Global στη δυναμική αγορά της Κύπρου.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί μια σημαντική ενίσχυση για το δίκτυό μας, το οποίο διευρύνουμε με ταχείς ρυθμούς από το 2024 και έπειτα".

Για τους επενδυτές ακινήτων που εξετάζουν διεθνείς ευκαιρίες, η Κύπρος αποτελεί μια ελκυστική επιλογή. Με πλούσιο τουριστικό προϊόν, προοπτικές επένδυσης και ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς, παρέχει ένα ιδανικό περιβάλλον για επιχειρηματική δραστηριότητα.

Η Κύπρος κατατάσσεται σταθερά ως κορυφαίος προορισμός για άμεσες ξένες επενδύσεις λόγω της ταχείας οικονομικής ανάπτυξης και του ευνοϊκού επιχειρηματικού κλίματος.

Ο ελκυστικός τρόπος ζωής της χώρας ενισχύεται από ένα σύγχρονο γενικό σύστημα υγειονομικής ασφάλισης και υγείας, καθώς και από έναν ανταγωνιστικό εκπαιδευτικό τομέα.

Η Chestertons Cyprus Residential, με τα νέα της γραφεία και τις σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Πάφο, αποτελεί μια εντυπωσιακή είσοδο στην αγορά ακινήτων.

Τα γραφεία της βρίσκονται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 27, Πάφος 8042 και στη Λήδας 1, 8041, Πάφος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Chestertons Cyprus Residential και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της: www.chestertons.com.cy.

  • Σχετικά με την Chestertons Global:

Η Chestertons Global αποτελεί ένα δίκτυο διεθνών εταιρειών πώλησης ακινήτων, που ανήκει στην ευρύτερη επωνυμία της Chestertons, ιδρυμένης στο Ηνωμένο Βασίλειο το 1805.

Η δέσμευσή της για αριστεία εκφράζεται μέσα από την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σε πελάτες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με πάνω από δύο αιώνες ιστορίας και εκτεταμένη εμπειρία στον κλάδο των ακινήτων, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα δυναμικό παγκόσμιο δίκτυο που εκτείνεται σε περισσότερες από 10 χώρες.

Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, από τις πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων έως τις εμπορικές υπηρεσίες και τις επενδυτικές συμβουλές, η Chestertons Global στοχεύει να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών της με επαγγελματισμό και αξιοπιστία.

Για πληροφορίες σχετικά με την Chestertons Global και τις υπηρεσίες της, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.chestertons.com/.

Δειτε Επισης

Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους