Moving Doors: Χρυσάφι το Β2Β στα ακίνητα

Τους λόγους για τους οποίους μια ισχυρή B2B συνεργασία στα ακίνητα μπορεί να αποδειχθεί καθόλα χρυσοφόρα για τα μέρη και κυρίως για τους πελάτες, επεξηγεί ο Κύριλλος Σεχάτα, COO της Moving Doors που δραστηριοποιείται στον τομέα των PropTech.

Μιλά για τη νέα υποσχόμενη συνεργασία με την Compass Developers, αναφέρεται στη ραγδαία ανάπτυξη της εταιρείας του από την Κύπρο μέχρι το Ντουμπάι και ξεδιπλώνει το όραμα για το μέλλον.

Πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή στον τομέα σας και τι αναμένετε φέτος;

Ο τομέας των PropTech στην Κύπρο βιώνει μια εντυπωσιακή ανάπτυξη, καθώς η αυξανόμενη ζήτηση για τεχνολογικά προηγμένες και ευέλικτες λύσεις διαμονής τον ωθεί προς τα εμπρός. Ταυτόχρονα, στο Ντουμπάι η αγορά παρουσιάζει έντονη δραστηριότητα, καθώς το σταθερό ρεύμα επισκεπτών αναζητά μοναδικές εμπειρίες.

Καθώς κοιτάμε προς το μέλλον προβλέπουμε σταθερή ανάπτυξη και αυξημένη ενσωμάτωση της τεχνολογίας στη διαχείριση και ενοικίαση ακινήτων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Ο φιλόδοξος στόχος μας είναι να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας, ώστε να συμπεριλάβουμε συνολικά 600 μονάδες έως το τέλος του έτους, με 150 εξ αυτών στο Ντουμπάι και 450 στην Κύπρο.

Πώς οι B2B συνεργασίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των εργασιών σας;

Στην ουσία αποτελούν τον κύριο πυλώνα στην προσπάθεια να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών μας και να φέρουμε την ικανοποίηση των πελατών σε νέα επίπεδα. Συνεργαζόμενοι στενά με αξιόλογους επαγγελματίες του real estate ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους κοινούς μας πελάτες.

Πρόσφατα προχωρήσατε σε μια νέα και υποσχόμενη συνεργασία. Θα θέλατε να αναφερθείτε σ’ αυτή;

Πρόκειται για τη συνεργασία μας με την Compass Developers, η οποία βασίζεται στην αμοιβαία δέσμευση για ενίσχυση των πελατών μας. Στόχος μας είναι ο εξορθολογισμός της διαδικασίας αγοράς και η παροχή απρόσκοπτων μελλοντικών λύσεων. Όλα ξεκίνησαν με το πρώτο μας κοινό έργο, την πολυκατοικία Saul Boutique.

Συνοπτικά, ο Στέφανος Ανδρέου, sales executive της Compass Developers, μέσω του εκτεταμένου δικτύου του, παρότρυνε 14 ιδιοκτήτες να μισθώσουν τις μονάδες τους στη Moving Doors. Αυτή η πρώτη επιτυχία έθεσε τις βάσεις για τα επόμενα έργα, καθώς προσπαθούμε συνεχώς να αναπαράγουμε αυτή την εμπειρία για περισσότερους πελάτες μας, δημιουργώντας μόνιμες σχέσεις και οδηγώντας σε αμοιβαία ανάπτυξη.

Τι προσφέρουν αυτού του είδους οι συνεργασίες;

Μέσω τέτοιων στρατηγικών συμμαχιών αποκτούμε πρόσβαση σε ένα διευρυμένο δίκτυο, εμπλουτίζοντας το προϊόν μας και ενισχύοντας τη θέση μας ως πρωτοπόρου στον τομέα των PropTech.

Η καινούργια συνεργασία μας με την Compass Developers αποτελεί απόδειξη του κοινού μας οράματος και της δέσμευσής μας να προσφέρουμε αξία υψηλής ποιότητας στους πελάτες μας, αξιοποιώντας συνέργειες για την αναβάθμιση των εμπειριών τους και τη βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη.

Πώς προέκυψε η συνεργασία με την Compass Developers;

Η έναρξη της συνεργασίας μεταξύ της Moving Doors και της Compass Developers προήλθε από ένα κοινό όραμα για τη σύνδεση της καινοτομίας των PropTech με την παράδοση του τομέα ανάπτυξης ακινήτων. Αυτή η συνεργασία αντιπροσωπεύει μια στρατηγική ευθυγράμμιση με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στο πελατολόγιό μας.

Συνδυάζοντας την αριστεία της υψηλής ποιότητας της Compass Developers με τις καινοτόμες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων και διαμονής της Moving Doors, δημιουργούμε μια απρόσκοπτη και ολοκληρωμένη πρόταση που υπερβαίνει τα συμβατικά όρια.

Ποιες οι προσδοκίες από τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση;

Αυτή η συνεργασία αποτελεί ευκαιρία για τη Moving Doors να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της και να βελτιώσει την πρόσβαση των πελατών της σε ακόμη περισσότερα prime ακίνητα.

Επιπλέον, μας επιτρέπει να επεκτείνουμε την εμβέλειά μας και να παρέχουμε στους πελάτες μας ακίνητα με τη διασφάλιση της ποιότητας και της αξιοπιστίας της Compass Developers.

Πώς αντικρύζει το έτερο μέρος τη συγκεκριμένη συνεργασία;

Για την Compass Developers η συνεργασία μας σημαίνει μια πύλη για το άνοιγμα νέων δρόμων στην αφοσίωση και την ικανοποίηση των πελατών της.

Ενσωματώνοντας τις λύσεις PropTech στα αναπτυξιακά τους έργα ενισχύουν την πρόταση αξίας για την πελατεία τους, προσφέροντας όχι μόνο ένα φυσικό χώρο, αλλά μια ολοκληρωμένη εμπειρία διαβίωσης εμπλουτισμένη από την άνεση και την αποτελεσματικότητα που βασίζεται στην τεχνολογία.

Τελικά, ποιος θα επωφεληθεί περισσότερο;

Χωρίς αμφιβολία οι πελάτες μας. Αποκτούν πρόσβαση σε ένα μοναδικό μείγμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ακινήτων και προηγμένης τεχνολογίας, με αποτέλεσμα μια ασυναγώνιστη εμπειρία ζωής που συνδυάζει πολυτέλεια, άνεση και ευκολία.

Μαζί επαναπροσδιορίζουμε τα πρότυπα αριστείας στον κλάδο των ακινήτων, επιτρέποντας στους πελάτες μας να υιοθετήσουν το μέλλον της αστικής ζωής με αυτοπεποίθηση και άνεση.

Πείτε μας λίγα λόγια για την εταιρεία σας.

Η Moving Doors είναι μια πρωτοποριακή PropTech που βρίσκεται μπροστά στην επανάσταση του τομέα των ακινήτων.

Με ένα δυναμικό δίκτυο που αριθμεί πάνω από 300 προσεκτικά επιμελημένα, επιπλωμένα και εξυπηρετούμενα ακίνητα, προσαρμοσμένα για διαμονή από ένα μήνα ή περισσότερο, η εταιρεία ξεκίνησε το ταξίδι της το 2022 στην Κύπρο και επέκτεινε με επιτυχία την παρουσία της στο Ντουμπάι από τον Φεβρουάριο του 2024.

Πώς λειτουργεί η πλατφόρμα της Moving Doors;

Η καινοτόμος πλατφόρμα μας λειτουργεί ως βάση για την αλλαγή στη διαδικασία ενοικίασης ακινήτων, προσφέροντας μια απαράμιλλη κι απρόσκοπτη εμπειρία τόσο για τους ιδιοκτήτες ακινήτων όσο και για τους ενοικιαστές.

Από ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης ακινήτων έως υπηρεσίες συντήρησης, όλες οι πτυχές των εργασιών της εταιρείας καθοδηγούνται από τεχνολογία αιχμής, θέτοντας νέα πρότυπα αποτελεσματικότητας και ευκολίας στον κλάδο.

Ποιο το πελατολόγιό σας;

Το πελατολόγιό μας αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων και επιχειρήσεων. Απευθυνόμαστε σε απαιτητικούς ταξιδιώτες, ψηφιακούς τουρίστες και ομάδες που αναζητούν υψηλής ποιότητας ευέλικτες λύσεις διαμονής, ώστε να προσαρμόζονται στις μοναδικές τους ανάγκες και προτιμήσεις.

Παράλληλα, λειτουργούμε ως αξιόπιστοι μακροπρόθεσμοι ενοικιαστές, για ιδιοκτήτες ακινήτων που αναζητούν σταθερότητα και βελτιωμένες αποδόσεις από τις επενδύσεις τους. Οι ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων που παρέχουμε προσφέρουν απρόσκοπτες λύσεις με στόχο τη μέγιστη απόδοση των επενδυτικών τους αποτελεσμάτων.

Τι έπεται τώρα στο αναπτυξιακό σας πλάνο;

Η Moving Doors ξεκινά ένα στρατηγικό ταξίδι επέκτασης σε νέες αγορές, όπως το Άμπου Ντάμπι και η Σαουδική Αραβία, όπου η ζήτηση για εξυπηρετούμενα διαμερίσματα αυξάνεται.

Η ανάπτυξή μας θα υποστηριχθεί από ισχυρές συνεργασίες B2B, ενισχύοντας την προσέγγισή μας και διασφαλίζοντας την αμοιβαία ανάπτυξη με τους συνεργάτες μας και τους πελάτες τους.

Παράλληλα με τη γεωγραφική επέκταση παραμένουμε πιστοί στη δέσμευση για τη βελτίωση των συστημάτων υποστήριξης των πελατών μας, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών που υπερβαίνει τις προσδοκίες τους.

Δίνοντας έμφαση στην καινοτομία και την προσαρμοστικότητα, ενισχύουμε τη θέση μας στην αγορά και αντιμετωπίζουμε προληπτικά τις δυναμικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σύγχρονο τοπίο των ακινήτων.

Τι να αναμένουμε από εσάς στο μέλλον;

Με σαφές όραμα και αφοσίωση η Moving Doors είναι έτοιμη να επαναπροσδιορίσει την αστική ζωή, θέτοντας νέα σημεία αναφοράς για την αριστεία και την καινοτομία στον τομέα PropTech.

Καθώς προχωρούμε προς το μέλλον, δεν αναμένουμε τίποτα λιγότερο από μετασχηματιστικές πρωτοβουλίες που θα εμπλουτίσουν τη ζωή και θα ενδυναμώσουν τις κοινότητες μέσω αξέχαστων λύσεων διαμονής και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας.

Τα συν του B2B

Πώς μπορεί να επωφεληθεί ένας συνεργάτης σας μέσω του B2B;

Οι B2B συνεργασίες μας προσφέρουν πληθώρα πλεονεκτημάτων στους συνεργάτες μας, τα οποία εστιάζονται σε δύο βασικούς πυλώνες, που δεν είναι άλλοι από την ανάπτυξη επιχειρήσεων και τις πωλήσεις.

Στον τομέα της ανάπτυξης επιχειρήσεων οι συνεργάτες μας έχουν την ευκαιρία να αξιοποιήσουν την υποδομή, τις τεχνολογίες αιχμής και την πλατφόρμα μας, για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ευρύτερη πελατειακή βάση και να επωφεληθούν από βελτιωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων.

Μέσω στρατηγικών συμμαχιών, όπως η συνεργασία μας με την Compass Developers, οι ιδιοκτήτες και οι πελάτες όχι μόνο αποκτούν πρόσβαση στην πλατφόρμα μας, αλλά έχουν και αποκλειστικά προνόμια, όπως εγγύηση ενοικίασης και βελτιωμένες αποδόσεις. Επιπλέον, η αποτελεσματική διαδικασία τοποθέτησης ενοικιαστών ελαχιστοποιεί τις περιόδους κενών ακινήτων, διασφαλίζοντας συνεχή ροή εισοδήματος για τους ιδιοκτήτες ακινήτων.

Στον τομέα των πωλήσεων οι συνεργασίες μας επεκτείνουν την εμβέλειά μας στην αγορά και ενισχύουν την ικανοποίηση των πελατών απλοποιώντας τη διαδικασία ενοικίασης και προσφέροντας μια σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις εξελισσόμενες ανάγκες των ιδιοκτητών και των ενοικιαστών ακινήτων.

Δειτε Επισης

Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους