Εγκαίνια για το Beon Active Office στην Πάφο

Η INEX, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης ακινήτων στην Κύπρο, πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση λανσαρίσματος του Beon active office, σηματοδοτώντας έτσι την επίσημη έναρξη λειτουργίας του πρωτοποριακού αυτού εργασιακού χώρου.

Η εκδήλωση, η οποία έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Beon στην Πάφο, έδωσε την ευκαιρία σε εκλεκτούς καλεσμένους να δουν από κοντά και να ξεναγηθούν στους σύγχρονους, υψηλής αισθητικής χώρους και να γνωρίσουν από κοντά τις παροχές και τα οφέλη που προσφέρει το γραφειακό συγκρότημα.

6b

Σχεδιασμένο με γνώμονα την ευελιξία και την άνεση, το Beon διαθέτει 20+ τύπους γραφείων - από ιδιωτικούς χώρους έως χώρους συνεργασίας - παρέχοντας ευέλικτες λύσεις και καλύπτοντας κάθε επιχειρηματική ανάγκη. Η μοντέρνα αισθητική και η λειτουργική διάταξη του κτηρίου ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και την επικοινωνία, ενώ η δυνατότητα αναδιαμόρφωσης των χώρων προσφέρει άψογη προσαρμοστικότητα.

4b

To Beon active office αποτελεί την ιδανική λύση στέγασης για εταιρείες κάθε μεγέθους: από μία αναπτυσσόμενη start-up ή μια μικρή επιχείρηση μέχρι εταιρείες που απαρτίζονται από πολυμελείς ομάδες και επιθυμούν να βρουν έναν χώρο που να λειτουργήσει ως βάση τους.

Το concept του active office ουσιαστικά αποτελεί τον νέο κανόνα στους επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας ένα καινοτόμο περιβάλλον που αλληλεπιδρά με τους εργαζόμενους και προσαρμόζεται διαρκώς στις ανάγκες τους.

Επιπλέον, το Beon active office παρέχει συνδρομές για όποιον χρειάζεται τον τέλειο χώρο για να εργαστεί.

2B

Το μόνο που χρειάζεται ο μελλοντικός ένοικος είναι ένας υπολογιστής, και όλα τα άλλα έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί προσεκτικά: από τον καφέ έως τις ιδιωτικές αίθουσες συσκέψεων με ηχομόνωση.

Η πρόσβαση στο κτίριο παρέχεται μέσω της τεχνολογίας Face-ID.

Εκτός από τους ευέλικτους εργασιακούς χώρους, το Beon προσφέρει στους ενοίκους του μια σειρά από κορυφαίες παροχές που το κάνουν να ξεχωρίζει από τους συμβατικούς εργασιακούς χώρους. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνονται εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις - από συστήματα smart φωτισμού και κλιματισμού μέχρι πλήρως αυτοματοποιημένες λύσεις που προσφέρουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

Οι πολυχρηστικοί χώρου του, δημιουργούν την αίσθηση μιας ζωντανής κοινότητας ανθρώπων, οι εξωτερικές βεράντες είναι ιδανικές για χαλάρωση, συνεργασία ή σε υπαίθριο περιβάλλον, καθώς και ειδικά δωμάτια δημιουργικότητας κατάλληλα για έμπνευση, brainstorming και τέλειες ιδέες.

1b

Το Beon είναι επίσης εξοπλισμένο με delivery lockers για εύκολη και ασφαλή παραλαβή δεμάτων και μέσω του ειδικά σχεδιασμένου app, οι ένοικοι μπορούν να παραγγείλουν καφέ, ποτά και σνακ από το RΑΥ coffee bar που βρίσκεται στο κτήριο, ενώ μέχρι το τέλος του έτους θα λειτουργήσει και το εστιατόριο Gastro Bistro MODE.

Το Beon αποτελεί επίσης ένα community hub με τη δική του αίθουσα εκδηλώσεων για μεγάλες συγκεντρώσεις και μικρές κοινοτικές εκδηλώσεις. Ο χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί με διαφορετικούς τρόπους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές περιστάσεις, όπως συνέδρια, εκπαιδευτικές συνεδρίες, δεξιώσεις, συναντήσεις, παρουσιάσεις και πολλά άλλα.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι το Beon είναι σχεδιασμένο με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός του, μέσω πρακτικών και μεθόδων που περιλαμβάνουν από τον ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό μέχρι συστήματα μείωσης των ρύπων.

Αυτές οι μέθοδοι συνέβαλαν ώστε το κτήριο να έχει μειώσει σημαντικά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία του, ενώ η ποιότητα του αέρα στους εσωτερικούς χώρους ελέγχεται διαρκώς για τον υπολογισμό των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και των επιπέδων πτητικών οργανικών ενώσεων (TVOC).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Beon active office, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα beon.center

Δειτε Επισης

Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους