AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και εμπορικά ακίνητα

Οικιστικά και εμπορικά ακίνητα ιδανικά για επένδυση σε Αμμόχωστο, Πάφο, και Λευκωσία διαθέτει προς πώληση η AstroBank.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει. Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό χωράφι 6,125 τ.μ., Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR706 Ενδεικτική τιμή €431.710

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 1,500μ ανατολικά του πυρήνα του Δήμου και 735μ από την Λεωφόρο Πρωταρά. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο με πρόσοψη περί τα 7μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

4

Οικιστικό χωράφι 12,300 τ.μ., Κούκλια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR698 Ενδεικτική τιμή: €525.000

Το ακίνητο βρίσκεται στα Κούκλια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Έχει τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει συμφωνία διανομής όπου το μερίδιο 2460/5801 αναλογεί σε 12,300τμ (οικιστικό), εμφανίζεται με μπλε χρώμα στην φωτογραφία. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

6

Εμπορικό/Οικιστικό χωράφι 7,994 τ.μ., Πέγεια, Πάφος Κωδικός Ακινήτου: PIR604 Ενδεικτική τιμή: €924.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Πέγειας και εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165 μ περίπου. Έχει τριγωνικό σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει καλή θέα προς την γύρω περιοχή. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

3

Χωράφι 7,358ΤΜ Νέο Χωριό, Πάφος Κωδικός Ακινήτου:PIR479 €440.000

Βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του Νέου Χωριού στην επαρχία Πάφου και προσφέρει πολύ ωραία θέα προς την θάλασσα και την γύρω περιοχή. Το ακίνητο έχει καλό σχήμα και ελαφρά επικλινή επιφάνεια. Δεν διαθέτει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο – η πρόσβαση είναι σε απόσταση πέντε μέτρων.

6

Οικιστικό Χωράφι 5,445 τ.μ., Ψημολόφου, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR298 Ενδεικτική τιμή: €456.750

Τo ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχει κανονικό σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Εφάπτεται με δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 45μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

astrobank (6)

Οικιστικό χωράφι 5,221 τ.μ., Παραλίμνι, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR602 Ενδεικτική Τιμή: €383.250

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Παραλιμνίου επί της οδού Αγίου Θωμά και σε απόσταση περίπου 650μ νοτιοανατολικά από το γήπεδο Τάσος Μάρκου. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

5

Οικιστικό χωράφι 5,854 τ.μ., Σωτήρα, Αμμόχωστος Κωδικός Ακινήτου: PIR270 Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στο δήμο Σωτήρας, σε απόσταση 450μ περίπου από την θάλασσα και 3,000μ από την μαρίνα Αγίας Νάπας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια προς τα νότια. Eφάπτεται με δημόσιο δρόμο. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστική ανάπτυξη. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

7

Οικιστικό Χωράφι 6,309 τ.μ., Λακατάμια, Λευκωσία Κωδικός Ακινήτου: PIR289 Ενδεικτική Τιμή: €987.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Λακατάμιας στο τέρμα της οδού Ιωνίας, σε ύψωμα στην περιοχή Ανθούπολης και σε απόσταση 250μ βόρεια από τον δρόμο Λακατάμιας – Αγίων Τριμιθιάς. Έχει τετράγωνο σχήμα, επίπεδη και σε μερικά σημεία επικλινή επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

8

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873.

Δειτε Επισης

Εξοχικές βίλες και οικιστικά ακίνητα για ανάπτυξη σε μειωμένες τιμές στην Πάφο από την Gordian
Σε τροχιά υλοποίησης 30 παραθαλάσσιες επαύλεις αξίας €20 εκατ. στην Πέγεια
Εγκαινιάστηκε η πρώτη φάση ανάπλασης ιστορικού κέντρου της Αγίας Φύλας
ΕΒΕ Πάφου: Καμία προσφορά για γέφυρα σύνδεσης βιομ. περιοχών Μεσογής-Τρεμιθούσας
Μείωση 1,57% στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Απρίλιο
ΕΒΕ Πάφου: Εντός Μαΐου η επιλογή της αναδόχου εταιρείας για προέκταση λεωφόρου Τάφοι των Βασιλέων
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες στην Πάφο
Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου