Στρατηγική συνεργασία της SKY express με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad Airways

Σε στρατηγική συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες British Airways και Etihad Airways προχώρησε η SKY express ενισχύοντας περαιτέρω την προσέλκυση διεθνών επισκεπτών καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Οι επιβάτες που πετούν με την British Airways από το Ηνωμένο Βασίλειο και με την Etihad Airways από την Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και την Αυστραλία προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 33 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express με ενιαίο εισιτήριο.

Η British Airways, είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου, με τις περισσότερες υπερατλαντικές πτήσεις στην Ευρώπη. Μόνο το 2023, μετέφερε 43 εκατ. επιβάτες που ταξίδεψαν σε περισσότερους από 200 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Αντίστοιχα, η νέα στρατηγική διασύνδεση της SKY express με την Etihad Airways, καλύπτει τις ταξιδιωτικές ανάγκες επιβατών από τις χώρες της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Αυστραλίας και ενισχύει το δίκτυο της ελληνικής αεροπορικής εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο και πέρυσι μετέφερε 14 εκατομμύρια επιβάτες, σημειώνοντας αύξηση 40%.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη σύναψη των συγκεκριμένων στρατηγικών συνεργασιών, που αποδεικνύουν την σταθερή ανοδική πορεία της SKY express στη διεθνή αγορά και την αξιοπιστία της. Πλέον, μετράμε 18  συνεργασίες με μεγάλους παγκόσμιους αερομεταφορείς και συνεχίζουμε. Για όλους εμάς στη SKY express, στόχος είναι η ενίσχυση της συνδεσιμότητας και της ζήτησης. Καθημερινά εργαζόμαστε για να είναι η Ελλάδα μας περιζήτητος ταξιδιωτικός προορισμός όλο το χρόνο για επιβάτες απ' όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Γεράσιμος Σκαλτσάς, Chief Commercial Officer της SKY express.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Δειτε Επισης

Τι σημαίνει και πώς θα γίνει η πρόωρη αποπληρωμή δανείων €8 δις από την Ελλάδα
Bloomberg: Πρόωρη αποπληρωμή δανείων €8 δισ. σχεδιάζει η Ελλάδα
Ελλάδα: Στο 2,4% επιβραδύνθηκε ο πληθωρισμός τον Απρίλιο
DBRS: Σημαντική μείωση του Cost of Risk στις ελληνικές τράπεζες
Τα ελληνικά προϊόντα κερδίζουν τη γερμανική αγορά
Ελληνικό χρέος: Νέα μεγάλη βουτιά από το 2025-Γιατί βλέπουν μείωση οι οίκοι αξιολόγησης
Fitch: Αμετάβλητη στο ΒΒΒ- η ελληνική αξιολόγηση -Σταθερό το outlook
Από την Κύπρο στην Ελλάδα ο Εμίρης του Κατάρ-Συζητά με Μητσοτάκη επενδύσεις σε ενέργεια και τουρισμό
Eurobank: Το παρόν και το μέλλον της αποταμίευσης στην Ελλάδα
Ελλάδα: Σε νέες παρεμβάσεις για τα Airbnb προσανατολίζεται η κυβέρνηση-Ανάσα στην αγορά κατοικίας