Η Quadcode παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα Hackathon στην Κύπρο

Η Quadcode, η διεθνής fintech εταιρεία με έδρα στην Κύπρο, ανακοινώνει το πολυαναμενόμενο "HackAIthon: AI & Personalization in Fintech".

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στο The Warehouse by IT Quarter στις 15 και 16 Ιουνίου, και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 100 λαμπρά μυαλά της Κύπρου και όχι μόνο, που θα διεκδικήσουν έπαθλα συνολικής αξίας 40.000 ευρώ.

Στόχος του HackAIthon είναι να αναπτυχθούν καινοτόμες και εξατομικευμένες λύσεις που θα βασίζονται στην Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) και θα επαναπροσδιορίσουν τον τρόπο που οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν μέσω των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Στο HackAIthon μπορούν να συμμετάσχουν άτομα με ή χωρίς επαγγελματική εμπειρία σε τομείς όπως software development, financial services, UX/UI design, data analysis και cybersecurity.

Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν μια από τις πιο κάτω κατηγορίες για να υλοποιήσουν την ιδέα τους:

Εξατομικευμένες λύσεις στο Trading: Δημιουργία voice assistants τεχνητής νοημοσύνης, social networking features, και chatbots για personalized fintech, προσαρμοσμένων στην συμπεριφορά και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Τεχνολογίες AR και VR: Δημιουργία εξατομικευμένων εμπειριών trading που βασίζονται στην συμπεριφορά και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Εφαρμογή του AI στην οικονομική εκπαίδευση: Δημιουργία οικονομικού εκπαιδευτικού συστήματος βασισμένο στην τεχνητή νοημοσύνη με δυνατότητα εξατομίκευσης με τη χρήση diverse datasets.

Έχετε μια ιδέα που θα μπορούσε να αλλάξει τη βιομηχανία του fintech; Εγγραφείτε τώρα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του HackAIthon!

Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για νέα και ενημερώσεις σχετικά με το HackAIthon:

Facebook

Instagram

Linkedin

  • Σχετικά με την Quadcode:

Η Quadcode είναι μια διεθνής fintech εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες financial brokerage kai προηγμένα χρηματοοικονομικά προϊόντα σε πελάτες παγκοσμίως. Το εμβληματικό προϊόν της εταιρείας είναι η πλατφόρμα συναλλαγών που προσφέρεται σαν λύση Λογισμικού-ως-Υπηρεσία (SaaS) σε άλλους financial brokers.

Μέχρι στιγμής, υπάρχουν πάνω από 700 υπάλληλοι και πάροχοι υπηρεσιών που εργάζονται στην Quadcode. Η εταιρεία εδρεύει στην Κύπρο με γραφεία σε Λεμεσό και Λάρνακα, αλλά και σε Ηνωμένο Βασίλειο, Γιβραλτάρ, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μπαχάμες και Αυστραλία.

Δειτε Επισης

Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)
Grant Johnson: Το μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο προμηνύεται λαμπρό (vid)
Κατιάνα Μούσα: Η ECOMMBX βλέπει μπροστά, τα καλύτερα έρχονται (vid)