ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ΚΕΒΕ, εκδήλωση παράδοσης επιταγής αξίας 14.000 ευρώ, στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Τοξότης», που έχει σαν πρωταρχικό στόχο την προώθηση της εξέλιξης των δυνατοτήτων των ατόμων με νοητικές αναπηρίες στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Το εν λόγω ποσό, αποτελεί τα καθαρά έσοδα του φιλανθρωπικού δείπνου που διοργανώθηκε από τον Κύπρο-Γαλλικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο, στις 5 Απριλίου 2024.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, κ. Σταύρος Σταύρου, υπογράμμισε ότι το «Ίδρυμα Τοξότης» αποτελεί φάρο ελπίδας, αφιερωμένο στο να συμβάλλει ουσιαστικά στη ζωή όσων έχουν ανάγκη. Περαιτέρω, εξήρε τις άοκνες προσπάθειές του Ιδρύματος, επισημαίνοντας ότι αυτές ταυτίζονται με τις αξίες και φιλοδοξίες του ΚΕΒΕ για έναν καλύτερο κόσμο.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Κύπρο-Γαλλικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου κ. Αντρέας Κασουρής εξήρε με τη σειρά του το έργο του Ιδρύματος «Τοξότης», και κάλεσε την επιχειρηματική κοινότητα και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά να στηρίξουν έμπρακτα πράξεις εθελοντισμού, ούτως ώστε να γίνει ο τόπος μας πιο φιλικός και ανθρώπινος.

Με τη σειρά του, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος «Τοξότης», κ. Ιωάννης Δημητριάδης, ευχαρίστησε το ΚΕΒΕ και τον Κύπρο-Γαλλικό Σύνδεσμο για τη συμβολή τους στην προσπάθεια του Ιδρύματος.

Όλοι ανεξαίρετα οι ομιλητές εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και τόνισαν το πόσο σημαντική υπήρξε η συνεισφορά των χορηγών Total Energies, Πρεσβεία της Γαλλίας, Maxifoods, Four Seasons Hotel Limassol, La Maison du Vin, Vassos Eliades Ltd, Σύμβουλοι του εξωτερικού εμπορίου της Γαλλίας στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Δειτε Επισης

Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Ο Σύνδεσμος Κοιλιοκάκης Κύπρου τιμά τη Διεθνή Ημέρα Ευαισθητοποίησης για την Κοιλιοκάκη
Εξαπατούν το κοινό-Επιτήδειοι «χρησιμοποιούν» τον Αντικαρκινικό για να αποσπούν χρήματα με παράνομο τρόπο
Οι εισηγμήνες στην ΝΕΑ Αγορά του ΧΑΚ που δεν δημοσιοποίησαν ετήσια οικονομική έκθεση για το 2023
ΧΑΚ: Αυτές οι εταιρείες δεν υπέβαλαν ετήσια οικονομική έκθεση για το 2023
Η Finyard υποστηρίζει κυπριακές φιλανθρωπικές οργανώσεις με δωρεά στο Ίδρυμα «Μικροί Ήρωες»
Ολοκληρώθηκε ο 7ος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της ΕΚΟ Κύπρου για μοτοσικλετιστές
Νέα στάση για το Waste Wisely Cyprus: Από τις υπεραγορές στο Fork Food Market
ΙδΕΚ: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα για κοινά έργα Ε&Κ μεταξύ Κύπρου, Ιαπωνίας και ευρωπαϊκών χωρών