Η Κωτσόβολος γιορτάζει με μοναδικές προσφορές, δώρα και πολλές άλλες εκπλήξεις

Η πρώτη μου επαφή με την Κωτσόβολος ήταν πριν από μερικά χρόνια, όταν επισκέφθηκα κατάστημά της στην Ελλάδα. Τολμώ να πω, ότι έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Βίωνα την απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Είχα να λέω για πολύ καιρό σε φίλους και γνωστούς...

Μέχρι που τα καλά νέα έφθασαν στη Λευκωσία. Το πρώτο κατάστημα Κωτσόβολος στην Κύπρο, ήταν πλέον γεγονός! “Μάθαμε πού ανοίγει το πρώτο κατάστημα Κωτσόβολος στην Κύπρο”, διάβαζα στο ρεπορτάζ κι εγώ ανυπόμονα έκανα scroll για να είμαι σίγουρη γι’ αυτό που διάβαζα.

kotsovolos28092023lefkosia

Θα ήταν περιττό να αναφέρω ότι ήμουν από τους πρώτους πελάτες που πέρασαν το κατώφλι του υπερσύγχρονου καταστήματος της Κωτσόβολος στην καρδιά της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’ στη Λευκωσία, ζώντας από κοντά το «θαύμα της τεχνολογίας». Με τρία καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, η Κωτσόβολος ήταν πλέον... και Κυπριακή υπόθεση!

Kι από τότε έχουμε να γιορτάζουμε:

3… καταστήματα Κωτσόβολος

2… χρόνια στην Κύπρο

1… μοναδικό προορισμό

Μαζί και το ηλεκτρονικό κατάστημα kotsovolos.cy, που βρίσκεται στη διάθεση των καταναλωτών 24/7 και το υπερσύγχρονο τηλεφωνικό της κέντρο.

Στήνει τριήμερο celebration και θα είμαστε εκεί

Wow... αναφώνησε ο έφηβος γιος μου, μόλις έμαθε ότι στο επερχόμενο τριήμερο πάρτι της Κωτσόβολος από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, θα έχει 30% έκπτωση σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων και ήδη φανταζόταν τον εαυτό του να κρατάει στα χέρια του επιτέλους, το playStation που ονειρεύεται εδώ και καιρό.

Όσο για τον σύζυγό μου, έχει βάλει στο μάτι μια τηλεόραση για να βλέπει τις… γκολάρες της αγαπημένης του ομάδας, τρίβοντας τα χέρια με ικανοποίηση.

Έφτασε η ώρα, λοιπόν, για τους τριήμερους εορτασμούς! Όχι μόνο λόγω των προσφορών, αλλά και γιατί κάνοντας αγορές με κάρτες της τράπεζας Κύπρου κερδίζεις πενταπλάσιους βαθμούς ανταμοιβή. Όλα αυτά χωρίς να υπολογίζουμε άλλες εκπλήξεις και διαγωνισμούς που θα ισχύουν.

kotsovolos28092023lemesos

Σημειώστε ότι το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου μας περιμένει ένα ολοήμερο party και στα 3 καταστήματα με πολλή μουσική, κυνήγι χαμένου θησαυρού και πολλά άλλα happenings.

Στο κατάστημα της Λευκωσίας δε, οι επισκέπτες θα μπορούν να ακούσουν από κοντά το radio live link που θα πραγματοποιηθεί 11:00-13:00.

Μοναδικός προορισμός επειδή...

Δεν είμαστε η μοναδική οικογένεια που επιλέγει για κάθε αγορά την Κωτσόβολος. Και αυτό χάρη στις αμέτρητες επιλογές σε οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας, στις κορυφαίες υπηρεσίες για ολοκληρωμένες λύσεις που προσφέρει και στο έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό που είναι εκεί για να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη μας.

Η Κωτσόβολος δεν υπόσχεται απλά, αλλά εγγυάται συναλλαγές με ταχύτητα, καθώς μας δίνει τη δυνατότητα της άμεσης πληρωμής μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και μέσω του τερματικού POS που έχει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων, ενώ με τα Quick Points, τα ειδικά διαμορφωμένα εξωτερικά σημεία του καταστήματος, μπορώ να παραλάβω ό,τι αγόρασα άμεσα και με ασφάλεια.

Όσο για τις εφαρμογές και λύσεις που προσφέρει η Κωτσόβολος, εκεί συναντάς την καινοτομία και την εξυπηρέτηση τσακ-μπαμ σε όλο της το μεγαλείο.

Μια ώρα μόνο χρειάζεται το άρτια καταρτισμένο προσωπικό στο Service Point για να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει με την υπηρεσία Fix & Go, οποιαδήποτε συσκευή Laptops-Smartphones-Tablets και Desktop PCs.

Ακόμη, έχουμε τη δυνατότητα μέσω των QR και NFC Technologies, να σκανάρουμε όλα τα Connected E-Labels που βρίσκονται τοποθετημένα μπροστά από κάθε προϊόν και να μάθουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της συσκευής που μας ενδιαφέρει, αλλά και να δοκιμάσουμε live τα wearable προϊόντα για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Δοκιμασμένο από εμάς οικογενειακώς και επιτυχημένο.

Μιλώντας τώρα για τη μαγεία του gaming, ο όρος «ξεσαλώνει» είναι λίγος για να περιγράψω το πώς ο γιος μου βιώνει τις στιγμές στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους με τον πιο high end εξοπλισμό και νεανικό σχεδιασμό των καταστημάτων της Κωτσόβολος.

Υπάρχει ασφαλώς και η δική μου ξεχωριστή γωνιά στην Κωτσόβολος. Στο σημείο ‘’Live and Interactive Smart Home Devices’’, είναι εκεί που δοκιμάζω έξυπνες οικιακές συσκευές και ανακαλύπτω σε πραγματικό χρόνο και χώρο υψηλής προσομοίωσης, πώς είναι να ζει κανείς και να απολαμβάνει τη ζωή σε ένα σπίτι, εύκολα και έξυπνα.

Αυτή είναι ζωή, αν με ρωτάτε εμένα προσωπικά!

Μαζί για μία Καλύτερη Ζωή

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στην Κύπρο, η Κωτσόβολος, τοποθετεί πάντα στο επίκεντρο των πρωτοβουλιών της τον Άνθρωπο και την Κοινωνία. Έτσι, και στην Κύπρο, από την πρώτη στιγμή έδωσε το παρών τόσο με δομημένα προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όσο και σε έκτακτες συνθήκες, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι της για να γίνει η ζωή των ανθρώπων καλύτερη.

Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια», φροντίζει η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη σε όλους, διευκολύνοντας τα άτομα με αναπηρίες να έχουν καλύτερη ζωή, μέσα από ενέργειες που διευρύνουν την προσβασιμότητα τόσο στα φυσικά καταστήματα, όσο και στον ψηφιακό μας κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, και τα 3 καταστήματά της στην Κύπρο είναι προσβάσιμα στα άτομα με αναπηρίες.

Παράλληλα, με ενεργή δράση σε τοπικό επίπεδο, ως μέλος του δικτύου SupportCY της Τράπεζας Κύπρου, στηρίζει και ενισχύει συνεχώς το έργο του, ενώ μέσα από εθελοντικές δράσεις που πραγματοποιεί με τη δυναμική συμμετοχή των ανθρώπων της, σε συνεργασία με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού και την Οργάνωση Παραπληγικών Κύπρου, βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τέλος, σκέφτεται και πράττει «πράσινα», γι’ αυτό και τα 3 καταστήματά της στην Κύπρο λειτουργούν και ως σταθμοί ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών.

kotsovolos28092023pafos

Οικογενειακώς, λοιπόν, ψηφίζουμε «δαγκωτό» Κωτσόβολος, καθώς μπορούμε να βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, αλλά και τα χόμπι μας. Και το μόνο σίγουρο είναι πως από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου θα επισκεφθούμε πολλές φορές κάποιο από τα τρία καταστήματα Κωτσόβολος σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, για να γιορτάσουμε αυτά τα 2 χρονιά παρουσίας της εταιρείας στην Κύπρο και να επωφεληθούμε των προσφορών, που κάτι μου λέει πως θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό! Γιατί…

Αυτό είναι celebration. Αυτό είναι Κωτσόβολος.

Κάνε κλικ εδώ και δες τα happenings, τις προσφορές και τις εκπλήξεις όλου του εορταστικού 3ημέρου.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε ο 15ος Κυπριακός Διαγωνισμός Οίνου-Διαγωνίστηκαν 27 οινοποιεία
Ισραήλ: Ακυρώνει τη συμφωνία ελευθέρου εμπορίου με την Τουρκία
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Με μεγάλη επιτυχία η απογευματινή εκδήλωση της Gaggenau στη Λευκωσία (pics)
Άλκης Γαλατόπουλος: Πορεία πέραν των 60 ετών για την Novario-Tι είπε για την προσθήκη των προϊόντων Gaggenau
R. Ramalho: Τα προϊόντα Gaggenau προσφέρουν την εμπειρία της πολυτέλειας
Έρχεται νέα υπερσύγχρονη υπεραγορά Αλφαμέγα στο Παραλίμνι-Όλες οι πληροφορίες
Θέλουν να βάλουν πίεση σε ό,τι αφορά τον έλεγχο των τιμών στο λιανεμπόριο-Η πρόθεση της Βουλής
Κίνα: Άλμα 26,7% στις πωλήσεις επιβατικών οχημάτων στο τετράμηνο
Jumbo: Αυξημένες κατά περίπου 3% οι πωλήσεις των καταστημάτων στην Κύπρο το πρώτο τετράμηνο