Το δώρο της ζωής στο MYMALL

Το MYMALL Λεμεσού, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Κύπρου, ανακοινώνει τη διεξαγωγή εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Αυγούστου 2023, από τις 15:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. στον 1ο όροφο του εμπορικού, απέναντι από το κατάστημα Holland & Barrett, με στόχο την ευαισθητοποίηση για τη σημασία της αιμοδοσίας και τον κρίσιμο ρόλο της στη διάσωση ζωών.

Με την παρακίνηση «10 λεπτά, 3 ζωές», η εθελοντική αυτή αιμοδοσία αναδεικνύει τη ζωτική σημασία που μπορούν να έχουν μόλις δέκα λεπτά από τον χρόνο του καθενός στη ζωή τριών ατόμων που έχουν ανάγκη. Η επάρκεια στις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες αίματος παραμένει ένα κρίσιμο στοιχείο σε επείγοντα ιατρικά περιστατικά, χειρουργικές επεμβάσεις, θεραπείες για χρόνιες ασθένειες και υποστήριξη ασθενών με διάφορες παθήσεις.

Η πρωτοβουλία του MYMALL Λεμεσού για τη συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Κύπρου για τη δράση αυτή έχει ως στόχο να συνεισφέρει στην επιτακτική ανάγκη κάλυψης των αναγκών για αίμα για τους ασθενείς και τα επείγοντα περιστατικά σε ολόκληρη τη χώρα. Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την προσήλωση του εμπορικού κέντρου να προσφέρει στην κοινότητα και να υποστηρίζει δράσεις που συμβάλλουν άμεσα στην ευημερία των επισκεπτών του.

«Είμαστε υπερήφανοι που φιλοξενούμε αυτή την εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Κύπρου», δήλωσε η κ. Μαρία Αντωνιάδου, Marketing Manager του MYMALL Limassol, «Ως κεντρικός κόμβος κοινωνικής δραστηριότητας στη Λεμεσό, αναγνωρίζουμε τη σημασία της προώθησης της ευαισθητοποίησης σε θέματα υγείας και της ενεργούς συμμετοχής των επισκεπτών μας σε πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης που μπορούν να σώσουν ζωές. Ενθαρρύνουμε όλους να συμμετάσχουν και να γίνουν μέρος της ευγενούς αυτής δράσης», κατέληξε η ίδια.

Η συμμετοχή στην αιμοδοσία είναι μια απλή, αλλά ισχυρή πράξη αγάπης και αγνής προσφοράς που μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στη ζωή κάποιου. Κάθε αιμοδοσία έχει τη δυνατότητα να σώσει έως και τρεις ζωές, προσφέροντας ελπίδα και υποστήριξη σε ασθενείς που χρειάζονται μεταγγίσεις για να συνεχίζουν να ζουν. Κάθε σταγόνα αίματος αποτελεί σανίδα σωτηρίας για τους ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία, αναρρώνουν από χειρουργική επέμβαση ή αντιμετωπίζουν δύσκολες ιατρικές καταστάσεις.

Το MYMALL Λεμεσού προσκαλεί όλα τα άτομα που πληρούν τις προϋποθέσεις να λάβουν μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία από τις 15:00 μ.μ. έως τις 19:00 μ.μ. στον 1ο όροφο ώστε να βοηθήσουν να σωθούν ζωές σε μόλις 10 λεπτά.

Γιατί 10 λεπτά μπορούν να κάνουν τη διαφορά!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor