Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ τιμούν τα μέλη της μεγάλης ομάδας τους

Το βράδυ της Παρασκευής, 16 Ιουνίου, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η αλυσίδα καφέ Bean Bar τίμησαν τα 2300 μέλη του προσωπικού τους, διοργανώνοντας προς τιμή τους μία λαμπερή εταιρική εκδήλωση στο ειδικά διαμορφωμένο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

CHP_6827s

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με στόχο να επιβραβεύσει κάθε ένα από τα ξεχωριστά μέλη της μεγάλης οικογένειας-ομάδας ΑΛΦΑΜΕΓΑ, για την πολύτιμη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία του οργανισμού, που αποτελεί την ταχύτερα αναπτυσσόμενη κυπριακή αλυσίδα στην Κύπρο.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους περισσότεροι από 1700 εργαζόμενοι και στελέχη της Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ, που απόλαυσαν μία άρτια διοργάνωση με ζωντανή μουσική, άφθονο φαγητό και μαγευτική ατμόσφαιρα.

TONY0627s

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, προβλήθηκε αφιέρωμα σε 121 μέλη της ομάδας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που ξεχώρισαν για την πολυετή προσφορά και την αφοσίωσή τους. Σε συνέχεια, χαιρέτησε ο ιδρυτής της εταιρείας Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λτδ κ. Ανδρέας Παπαέλληνας και ακολούθως ο CEO των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργος Θεοδότου, που εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στο στάδιο που φέρει το όνομα του οργανισμού.

Τη διάθεση απογείωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής Κωνσταντίνος, Αργυρός που βρέθηκε στο Στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ ειδικά για τη γιορτή που στήθηκε για να τιμήσει την ομάδα των επιτυχιών.

Το ξεχωριστό αυτό πάρτι, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, επιμελήθηκε η κ. Νατάσα Κωνσταντινίδου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

TONY0706

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor