Η υπεραυτοματοποίηση μειώνει το κόστος και οδηγεί σε μεγάλα κέρδη

Οι βιομηχανίες και οι επιχειρήσεις επαναπροσδιορίζονται με την ταχύτητα φωτός, οδηγούμενες από την εξέλιξη του έξυπνου καταναλωτή. Τα παραδοσιακά μοντέλα λειτουργίας δεν είναι πλέον βιώσιμα εν μέσω της παγκόσμιας μετατόπισης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος. Οι εταιρείες πρέπει να στραφούν στην αυτοματοποίηση που υποστηρίζεται από την αυτοματοποίηση ρομποτικών διαδικασιών (RPA), την τεχνητή νοημοσύνη και τη βαθιά μηχανική μάθηση.

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει κάνει εντυπωσιακά βήματα την τελευταία δεκαετία ανοίγοντας την πόρτα στην υπεραυτοματοποίηση, η οποία εξοικονομεί εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Μια πρόσφατη μελέτη ενός κορυφαίου εμπορικού περιοδικού έθεσε το ερώτημα: "Ποια θεωρείτε ως τα σημαντικότερα οφέλη ενός αυτοματοποιημένου ή μη εποπτευόμενου κέντρου υπολογιστών;". Τα πρωταρχικά οφέλη της αυτοματοποίησης των λειτουργιών που αναφέρθηκαν συχνότερα ήταν πέραν της μείωσης του κόστους, η αύξηση της παραγωγικότητας, η υψηλή διαθεσιμότητα, η αυξημένη αξιοπιστία και η βελτιστοποιημένη απόδοση.

Το ερώτημα είναι πώς μπορεί ένας Οργανισμός που υιοθετεί αυτοματισμούς, με την εισαγωγή έξυπνων συστημάτων και άλλων εφαρμογών τεχνολογίας να διπλασιάσει τα έσοδα και τα κέρδη του, χωρίς να διπλασιάσει και τα λειτουργικά του έξοδα. Τη «χρυσή» απάντηση θα δώσει κατά τη διάρκεια ομιλίας του με τίτλο «How Hyper automation drives growth and profitability”, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Xenatus Global Ltd, Fouad Chaarani.

Ο CEO της εταιρείας θα παραστεί στο προσεχές 2ο CITEA Digital Cyprus Conference 2023 για να εξηγήσει τους τρόπους μέσω των οποίων η χρήση της τεχνολογίας εξελίσσεται και οδηγεί σε καινοτόμες λύσεις που όχι μόνο εξοικονομούν, αλλά, ανεβάζουν κατακόρυφα τα κέρδη.

Who is who

Με μια εμπειρία εικοσαετίας στην πλάτη του, ο Chaarani είναι άριστος γνώστης σε ό,τι αφορά τον στρατηγικό σχεδιασμό, τη διαχείριση και την εκτέλεση έργων, σε συνδυασμό με βαθιά εμπειρία στον κλάδο και την τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, της ναυτιλίας, των κατασκευών, του εμπορίου, των Μ.Μ.Ε και της ψυχαγωγίας και των λογισμικών..

Έχει ηγηθεί πολυεθνικών οργανισμών και έργων για πελάτες του Fortune 100 στη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Έχει σχεδιάσει, δημιουργήσει και λειτουργήσει εταιρείες προϊόντων ISV της Microsoft που βασίζονται σε πλατφόρμες ERP και αυτοματισμού cloud της Microsoft Dynamics. Ο ομιλητής είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου πολλών πολυεθνικών εταιρειών λογισμικού.

Οι νέες τάσεις

Το 2ου CITEA Digital Cyprus Conference 2023, θα φιλοξενήσει ειδικούς στον τομέα της ψηφιακής τεχνολογίας οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις των έξυπνων τεχνολογιών που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια. Το Συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στο Hilton Nicosia, περιλαμβάνει ευρεία θεμάτων που αφορούν στη ψηφιακή ζωή: Η πρώτη ενότητα με τίτλο «Innovation In Business» περιλαμβάνει ομιλίες και παρουσιάσεις σχετικές με την καινοτομία στις επιχειρήσεις, ενώ, στο δεύτερο μέρος, το «All About Smart» οι Σύνεδροι θα ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις γύρω από την έξυπνη τεχνολογία και τ πώς μπορούν να την αξιοποιήσουν στους Οργανισμούς τους. Το τρίτο μέρος φέρει τον τίτλο «Smart Cyprus: Todays Reality And Future Prospects» και θα περιέχει σειρά συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης, στο επίκεντρο των οποίων θα βρεθούν οι τρέχουσες συνθήκες σε τοπικό επίπεδο και οι προοπτικές του μέλλοντος.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Χορηγοί: Cablenet, Capacitor Partners, KPMG, Kyndryl, Xenatus Global

Robotics Solution Partner: ASBIS

Εκθέτες: Fortinet, MS Electronics, Veracloud

Ακαδημαϊκός Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Υποστηρικτής: IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: CBN portal, περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, SUPER FM

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας