Ελκυστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο στον κατάλογο της Altia

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων στην κυπριακή αγορά διαθέτει στην πλατφόρμα της ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο προσφέροντας μια ευρεία γκάμα από οικιστικά, αγροτικά και εμπορικά ακίνητα. Στην ακόλουθη λίστα θα βρείτε ποιοτικά ακίνητα από τον κατάλογο της Altia σε προνομιακές περιοχές της Λεμεσού και της Πάφου που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κατοίκησης ή προσφέρονται για μια ελκυστική επένδυση με προοπτική υψηλής απόδοσης.

Διώροφη κατοικία στην περιοχή Παραμάλι της επαρχίας Λεμεσού

paramali

Διώροφη κατοικία με αριθμό θύρας 6 εντός ενός συγκροτήματος με δέκα συνολικά κατοικίες. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο τραπεζαρίας/καθιστικού και κουζίνας, τουαλέτα των ξένων, δύο υπνοδωμάτια τύπου en-suite, ενώ ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει 1 υπνοδωμάτιο τύπου en-suite καθώς και καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες. Η κατοικία διαθέτει ιδιωτική πισίνα και αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης σε καλυμμένο χώρο στάθμευσης με αριθμό 7 στο ισόγειο. Υπάρχει ξεχωριστός τίτλος ιδιοκτησίας.

Διώροφη ημιτελής κατοικία στην περιοχή Μουτταγιάκα της επαρχίας Λεμεσού

mouttagiaka

Διώροφη ημιτελής κατοικία με ημιυπόγειο και σοφίτα στην περιοχή Μουτταγιάκα της επαρχίας Λεμεσού.

Με την ολοκλήρωση των έργων η κατοικία θα περιλαμβάνει 2 καθιστικά, χώρο τραπεζαρίας, κουζίνα και τουαλέτα των ξένων στο ισόγειο, ενώ ο πρώτος όροφος θα περιλαμβάνει καθιστικό, μπάνιο και 5 υπνοδωμάτια (2 εκ των οποίων είναι τύπου en-suite). Περιλαμβάνει επίσης 3 χώρους στάθμευσης, αποθηκευτικό χώρο, κουζίνα, καθιστικό, 2 υπνοδωμάτια και λεβητοστάσιο στο ημιυπόγειο. Το ολικό εμβαδόν του υποστατικού εκτείνεται περί τα 773 τ.μ. εκ των οποίων τα 376 τ.μ. σε δύο ορόφους, 267 τ.μ. ημιυπόγειο, 48 τ.μ. χώρος στάθμευσης, 37 τ.μ. σοφίτα και 48 τ.μ. καλυμμένες βεράντες.

Εντός του οικοπέδου υπάρχει και ιδιωτική ημιτελής πισίνα.

Οικιστικό οικόπεδο στον Άγιο Τύχωνα της επαρχίας Λεμεσού

ayios tixonas

Οικιστικό οικόπεδο με έκταση περί τα 4.395 τ.μ. στον Άγιο Τύχωνα της επαρχίας Λεμεσού. Το ακίνητο έχει κανονικό σχήμα και σχετικά επίπεδη επιφάνεια. Διαθέτει πρόσοψη περί τα 130 τ.μ. Μία μελλοντική ανάπτυξη στο τεμάχιο θα προσφέρει και θεά προς το κέντρο της πόλης και την θάλασσα.

Διώροφη κατοικία στην κοινότητα Μεσόγη της επαρχίας Πάφου

mesogi

Διώροφη κατοικία στην κοινότητα Μεσόγη της επαρχίας Πάφου. Το ισόγειο περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας, τουαλέτα των ξένων και ένα υπνοδωμάτιο τύπου en-suite με χώρο γκαρνταρόμπας και βεράντα. Ο κάτω όροφος περιλαμβάνει καθιστικό με τζάκι, μπάνιο με τουαλέτα, δύο υπνοδωμάτια, αποθηκευτικό χώρο και βεράντες.

Ισόγεια κατοικία στο Aphrodite Hills στα Κούκλια της επαρχίας Πάφου

aphrodite hills

Ισόγεια κατοικία με αριθμό 383 στο θέρετρο Aphrodite Hills στα Κούκλια της επαρχίας Πάφου. Περιλαμβάνει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας με κουζίνα, τουαλέτα των ξένων, 3 υπνοδωμάτια ένα εκ των οποίων τύπου en-suite και γκαρνταρόμπα με επιπρόσθετο χώρο μπάνιου με τουαλέτα καθώς και χώρο βεράντας. Η κατοικία έχει συνολική έκταση περί τα 151 τ.μ., υπόγειο περί τα 19 τ.μ. που περιλαμβάνει αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιείται τώρα ως υπνοδωμάτιο με ξεχωριστό χώρο ντους, τουαλέτα και λεβητοστάσιο. Εξωτερικά της κατοικίας υπάρχει ακάλυπτος χώρος στάθμευσης και πέργολα.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Πόλη Χρυσοχούς της επαρχίας Πάφου

poli chrisochous

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο με αρ. θύρας 102. Βρίσκεται εντός διώροφου οικιστικού κτηρίου με την επωνυμία ''Alexandros Court'' στο Δήμο Πόλη Χρυσοχούς της επαρχίας Πάφου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας, 2 υπνοδωμάτια, μπάνιο, τουαλέτα επισκεπτών και 4 καλυμμένες βεράντες. Το διαμέρισμα έχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης του χώρου στάθμευσης με αριθμό 5.

Η ομάδα της Altia απαρτίζεται από 70+ ειδικούς του κλάδου με πολύχρονη εμπειρία και εξειδικευμένη γνώση της κυπριακής αγοράς ακινήτων. Η ομάδα εργάζεται για να καλύπτει όλο το φάσμα των εργασιών συμπεριλαμβανομένης της εξεύρεσης ακινήτου, των ενδιάμεσα διαδικαστικών/νομικών εργασιών και της πώλησης του ακινήτου. Γι’ αυτό στα ακίνητα... επιλέξτε έξυπνα, επιλέξτε Altia.

Αναζητήστε το ακίνητο που επιθυμείτε εδώ.

Δειτε Επισης

Όμιλος Λεπτός: Παραμένει πρωταθλήτρια στην πώληση ακινήτων σε ξένους υπηκόους η Πάφος
Συνεχίζει στην προεδρία του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων ο Ανδρέας Δημητριάδης
ΕΒΕ Πάφου: Επιτακτική η ανάγκη για δρόμο αερολιμένα-τουριστικής περιοχής Πάφου
Ετήσια αύξηση 13,1% στις άδειες οικοδομής και 16,9% στην αξία το πρώτο δίμηνο
Τα διαμερίσματα ωθούν την αγορά ακινήτων-Αύξηση στις τιμές, μείωση των πωλήσεων σε ξένους
Επενδυτικά ακίνητα με απόδοση σε μειωμένες τιμές από την Gordian
Λουκιανός Μιχαήλ: Η επένδυση της CyView σε πράσινες πρακτικές και οι μελλοντικοί στόχοι της εταιρείας
Εγκαινιάστηκε το πάρκο Γκογκέν στο Ζακάκι-Ο δημόσιος κήπος της δυτικής Λεμεσού (photos)
Ανησυχία Επιτροπής Ανάπτυξης Λάρνακας για λιμάνι και μαρίνα-Ζητά ενημέρωση από Βαφεάδη
Παίρνει σάρκα και οστά η ανέγερση των φοιτητικών εστιών του ΤΕΠΑΚ στη Λεμεσό-Μπήκε ο θεμέλιος λίθος