Boutique hotels: Η νέα τάση που κατακλύζει την Κύπρο-Openings σε αστικές και ορεινές περιοχές (photos)

Η νέα τάση στον τομέα της φιλοξενίας φαίνεται να είναι τα boutique hotels στην Κύπρο, καθώς κατακλύζουν αστικές και ορεινές περιοχές του νησιού. Ειδικότερα, τον τελευταίο ένα χρόνο καταγράφηκαν αρκετά νέα openings, που αφορούν τόσο τοπικές όσο και ξένες επενδύσεις.

Thymises Boutique Hotel

Τις πόρτες του άνοιξε τέλος του καλοκαιριού ένα νέο ξενοδοχείο στην ορεινή Λευκωσία, το οποίο συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο.

thymises16082.width-800

Το Thymises Boutique Hotel, το οποίο βρίσκεται μεταξύ των κοινοτήτων Κακοπετριάς και Γαλάτας, διαθέτει καταλύματα με κήπο και βεράντα. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε junior και executive σουίτες.

thymises18.width-800

Το Thymises Boutique Hotel αποτελεί κατάλληλη επιλογή για τουρίστες και ταξιδιώτες, είτε για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς σκοπούς. Στο καφέ, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν χώρο πώλησης παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς της περιοχής.

thymises5.width-800

Gate Twenty Two Boutique Hotel

Σε boutique hotel μετατράπηκε το κτίριο Λυσσαρίδη που δεσπόζει στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας από τη δεκαετία του 1950 και έκτοτε αποτελεί σήμα κατατεθέν για την πρωτεύουσα. Μετά από ανακαίνιση, υποδέχθηκε τους πρώτους του επισκέπτες στις 22 Μαΐου.

36938_20230515101059_0330064001684145459_820_A.width-800

Οι επισκέπτες του Gate Twenty Two Boutique Hotel μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 32 δωμάτια (standard room, superior room, deluxe room).

1_Copy.width-800

Nyx Hotel

Τον Ιούλιο του 2023 άνοιξε τις πόρτες του το Nyx Hotel στη Λεμεσό μέσω της Leonardo Hotels & Resorts Mediterranean, μέλος του ομίλου Fattal Hotel. Βρίσκεται επί των οδών Ανεξαρτησίας και Χριστόδουλου Χατζηπαύλου, στην παλιά πόλη της Λεμεσού, απέναντι από την παραλία, κοντά στο Λιμάνι, το Μεσαιωνικό Κάστρο και τη Μαρίνα.

nyxopening5.width-800

Το πρώτο Nyx lifestyle ξενοδοχείο στη Λεμεσό, αποτελείται από 189 πολυτελή δωμάτια και σουίτες, με έμπνευση από το αστικό στυλ και την ενέργεια της πόλης.

nyxopeningdomatia.width-800

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αλυσίδα αναμένεται να δραστηριοποιηθεί και στη Λευκωσία. Το κτήριο της λεωφόρου Μακαρίου που στεγαζόταν παλαιότερα η Λαϊκή Τράπεζα κατεδαφίστηκε για να ανοίξει ο χώρος για το νέο ξενοδοχείο Nyx 200 δωματίων.

Heart Hotel

Στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού άνοιξε τις πόρτες του το Heart Hotel. Συγκεκριμένα, το Heart Hotel βρίσκεται σε ένα από τα παλιά κτίρια στην οδό Ζήνωνος, πίσω από την εκκλησία της Αγίας Τριάδας.

1695481207488.width-800

Ιδιοκτήτρια εταιρεία η Heart Group, η οποία εντός του 2021 ξεκίνησε τις εργασίες για αποκατάσταση, και έτσι, το κτίριο, από ένα παλιό αρχοντικό μεταμορφώθηκε σε boutique hotel.

Το Heart Hotel διαθέτει 12 δωμάτια, όπου το κάθε δωμάτιο μπορεί να φιλοξενήσει έως δύο άτομα.

Brown

Στον χώρο της πρώην ΕΣΕΛ, στην οδό Ανεξαρτησίας θα βρίσκεται το νέο boutique ξενοδοχείο της Λεμεσού, το οποίο βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης. Η ανάπτυξη υλοποιείται από τον όμιλο εταιρειών Prosperity, σε συνεργασία με τη διεθνή αλυσίδα ξενοδοχείων Brown. Στο ίδιο κτήριο βρίσκεται το δεύτερο κατάστημα H&M στην Κύπρο

Agora

Το ιστορικό ξενοδοχείο των Λευκάρων «Αγορά» μετατράπηκε σε ολοκαίνουργιο boutique ξενοδοχείο πολυτελείας, «The Agora Hotel», το οποίο υποδέχθηκε τους πρώτους επισκέπτες του τα περασμένα Χριστούγεννα.

Agora

Το ξενοδοχείο διαθέτει 18 δωμάτια, ανάμεσά τους και σουίτες, προσφέροντας όλες τις ανέσεις ενός πεντάστερου ξενοδοχείου, όπως εστιατόρια, πισίνα, χώρους μασάζ κ.α.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ