Η VitaTrace Nutrition κρατά τη σημαία της Κύπρου στην Αίγυπτο

Κυπριακή σημαία μέσω της VitaTrace Nutrition κυματίζει στην Αίγυπτο, δηλώνοντας δυναμική και εντυπωσιακή παρουσία σε μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορούν την κτηνοτροφία και την υγεία των ζώων, την έκθεση AGRENA.

Η έκθεση AGRENA, η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο γνωστή έκθεση πουλερικών, κτηνοτροφίας και ψαριών στην Αίγυπτο, στοχεύει στην ακμάζουσα αυτή βιομηχανία σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές προϊόντων στη Μέση Ανατολή, με έμφαση στο να παρέχει στους παράγοντες του χώρου τις δυνατότητες να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, ερχόμενοι από κοντά σε επαφή με την πιο πρόσφατη τεχνολογία, προϊόντα και υπηρεσίες.

387041741_878596393924091_4206707873183869677_n

Η έκθεση μετρά πάνω από 21 000 επισκέπτες και 685 εκθέτες από 22 χώρες.

391613951_878596430590754_3657932745958429651_n

Με αφορμή το σημαντικό αυτό γεγονός, το InBusinessNews επικοινώνησε με την μοναδική κυπριακή εκπροσώπηση, και συγκεκριμένα με τους διευθυντές της VitaTrace Nutricion, Κυριάκο και Αλέξανδρο Αγκαστινιώτη, οι οποίοι μας μίλησαν για την έκθεση και την παρουσία της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο της έκθεσης, στην VitaTrace Nutricion απονεμήθηκε βραβείο.

Image 2023

Υπενθυμίζεται ότι η VitaTrace Nutrition Ltd έχει ιδρύσει μια πλήρως λειτουργική εταιρεία στην Αίγυπτο, την VitaTrace Nutrition Misr ltd, με δικές της εγκαταστάσεις, προσωπικό και ακίνητα, ενώ-επισημαίνεται- πως η VitaTrace Nutrition Ltd έχει παρουσία στην συγκεκριμένη χώρα από το 1982.

2023

«Είμαστε η μοναδική κυπριακή εταιρεία που λαμβάνει μέρος στην έκθεση και μπορούμε να πούμε ότι η VitaTrace Nutrition κρατά τη σημαία της Κύπρου», ανέφεραν οι διευθυντές της εταιρείας, για να προσθέσουν:

«Θεωρούμε πως το brand μας είναι το leading στην περιοχή και φέτος για πρώτη φορά λαμβάνουμε μέρος σε μία μεγάλη και μοναδική κτηνοτροφική έκθεση, όπως αυτή της AGRENA».

Image 2023

Όσον αφορά την αγορά της Αιγύπτου, τα δύο διευθυντικά στελέχη της εταιρείας τόνισαν πως η VitaTrace Nutrition είναι εδραιωμένη εδώ και αρκετά χρόνια.

«Οι Αιγύπτιοι παραγωγοί εμπιστεύονται, τόσο τα προϊόντα όσο και την τεχνογνωσία που φέρνουμε στην χώρα. Στα πολλά χρόνια έχουν αξιολογήσει οι ντόπιοι την αξία της εταιρείας μας. Το περιβάλλον είναι ευνοϊκό για εμάς, γιατί η επωνυμία μας φέρνει πρόσθετη αξία», επισήμαναν.

VITA

Ερωτηθέντες ως προς το πώς κινείται γενικότερα ο τομέας, οι δύο διευθυντές της VitaTrace Nutrition υπέδειξαν χαρακτηριστικά: «Όσοι κάνουν ποιοτική παραγωγή επιβιώνουν και κερδίζουν, όσοι δουλεύουν επιπόλαια πεθαίνουν. Τόσο για τους παραγωγούς όσο και από συνεργάτες».

2023

Σημειώνεται ότι η VitaTrace Nutrition Ltd εξάγει σε 16 χώρες σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε διάφορους τομείς, όλοι συνυφασμένοι με την διατροφή και την υγεία των ζώων, τόσο των παραγωγικών όσο και των κατοικίδιών.

Ασχολείται με τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά προγράμματα για την υγιεινή των ζώων που έχει υλοποιήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ πέραν της δικής της παραγωγής, τόσο στην Κύπρο όσο και σε χώρες του εξωτερικού, συνεργάζεται με τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες του τομέα.

2023

Διαθέτει ακόμη εργαστήρια εξειδικευμένα στην υγεία και τη διατροφή των ζώων, τα οποία θεωρούνται τα καλύτερα στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και μέσω των οποίων προσφέρει υπηρεσίες διασφάλισης της ποιότητας σε κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες διατροφής και υγείας των ζώων, μέσω υπηρεσιών αναλύσεων.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Πετρίδης: Πώς διαχειριστήκαμε επιτυχώς τις κρίσεις και η ανάγκη για υγιή δημόσια οικονομικά
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Μοναδικές επιλογές για διαμερίσματα κοντά στη θάλασσα
Παραδίδεται την Κυριακή το πάρκο Πωλ Γκοκέν... Ο Δημόσιος Κήπος της δυτικής Λεμεσού
American Dream: Εννέα Κύπριοι μοιράζονται το success story τους στις ΗΠΑ
Οι απολαβές των CEOs μεγάλων εταιρειών-Πόσο αμείφθηκαν το 2023
Κοινό μέτωπο Κυβέρνησης-κοινωνικών εταίρων κατά της αδήλωτης εργασίας...Η αυξητική τάση και τα μέτρα
Άδειες σε 16 Ιδιωτικά Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (ΙΚΤΕΟ) για μοτοσυκλέτες-Αρχίζει η λειτουργία τους
Ανεβαίνουν ξανά οι τόνοι στον τομέα της παραγωγής χαλλουμιού-Σημείο τριβής η ποσόστωση
Στις 4 Ιουνίου η συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον Νίκο Χριστοδουλίδη για το χαλλούμι
Γλύκανε ο καφές... Ανάμεσα στις χώρες με μείωση της τιμής του η Κύπρος