Ίσες ευκαιρίες ανέλιξης προσφέρει η McDonald’s Cyprus

Κατά την McDοnald’s Cyprus, η εταιρική κουλτούρα είναι το σύνολο των αξιών που εκφράζονται μέσω των καθημερινών πρακτικών και συνηθειών του κάθε οργανισμού. Σύμφωνα με τα στελέχη της εταιρείας, βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα αφού οι αξίες της, όπως η ομαδικότητα, οι δίκαιες ευκαιρίες ανέλιξης και η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση, εξασφάλισαν για την McDonalds Cyprus την πολύ σημαντική πιστοποίηση Great Place to Work®.

Στο σημερινό επεισόδιο του αφιερώματος Great Place to Work®, παρουσιάζεται η εταιρεία μέσα από τις βιωματικές, εργασιακές εμπειρίες των ίδιων των ανθρώπων της. Στόχος της McDonald’s Cyprus είναι η συνεχής εξέλιξη και βελτιστοποίηση της εταιρικής κουλτούρας και του ανθρώπινου δυναμικού της.
 

Διαβάστε ακόμα:

Κατασκευές: Εκτός ελέγχου οι αυξήσεις (πίνακας)


Δάφνη Ροδίτου Τανγκ: Γιατί η IMH επεκτείνεται και στο ραδιόφωνο

  

Δείτε το αφιέρωμα Great Place to Work® X InBusiness TV στη McDonalds Cyprus: 

Το Great Place to Work®, με παρουσία σε 70 χώρες, είναι ένα brand με διεθνή αναγνωρισιμότητα και αποτελεί την πλέον αξιόπιστη πιστοποίηση και διάκριση επιχειρήσεων, που έχουν καθιερωθεί ως εργοδότες προτίμησης. Άρχισε να δραστηριοποιείται στην Κύπρο στις αρχές του 2020 και παρ' όλες τις αντιξοότητες που επέφερε η πανδημία, η ανάπτυξή του είναι ραγδαία.

Η σειρά-αφιέρωμα Great Place to Work®, που παρουσιάζει το InBusiness TV, δίνει την ευκαιρία στους οργανισμούς που έχουν εξασφαλίσει τη σημαντική αυτή πιστοποίηση, να παρουσιάσουν την εταιρεία τους και τις πρακτικές που εφαρμόζουν στο εργασιακό τους περιβάλλον.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit