Ideaseven Digital

Η Ideaseven, με δύο γραφεία στην Κύπρο, ένα στη Μάλτα και 16 άτομα προσωπικό, κατατάσσεται στις κορυφαίες εταιρείες ψηφιακής επικοινωνίας και development στο νησί. Το ταξίδι της ξεκίνησε το 2005. Ήταν μια εποχή κατά την οποία στην κυπριακή αγορά το website development και το digital γενικότερα δεν ήταν διαδεδομένα. Υπήρχε αφενός ένα τεράστιο κενό και αφετέρου μια μεγάλη ευκαιρία.

Στην αρχή η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν να κερδίσει η εταιρεία την εμπιστοσύνη και να πείσει τις επιχειρήσεις ότι η δημιουργία μιας ιστοσελίδας ήταν απαραίτητη. Το διαδίκτυο ήταν αρκετά νέο στο νησί μας και αυτή η υπηρεσία θεωρήθηκε περιττή πολυτέλεια από την πλειοψηφία των κυπριακών εταιρειών. Με πείσμα, όμως, υπομονή και αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, η Ideaseven άντεξε το πέρασμα του χρόνου!

Ψηφιακή καινοτομία 

Η εταιρεία έχει βιώσει και προσαρμοστεί σε σημαντικά τεχνολογικά ορόσημα, όπως μετάβαση από basic dial up internet, ανάπτυξη των smartphones, responsive development, mobile apps και την εποχή των AR (augmented reality). Η Ideaseven προσφέρει ένα ολοκληρωμένο φάσμα ψηφιακών υπηρεσιών, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της, από Web Design and Development Strategy, AR Solutions, Social Media Services, Advertising and Branding μέχρι Mobile Applications και CRM Solutions.

Μερικοί από τους σημαντικότερους πελάτες της είναι: McDonald’s Cyprus, payabl., EU – WBIF, Intergaz Ltd, Orthodoxou Group of Companies, Alexandrion Group, Cybarco, Lanitis Group of Companies,  Keo Group, Larnaka Tourism Board, The Profiler Group Ltd, Waterworld Themed Waterpark Ayia Napa, Paphos Aphrodite Waterpark, Consulco, Magal Security Israel, Cyprus Police, JCT Dubai, Atlas Pantou CO LTD, Abacus Ltd, FMW Global, Stockwatch Ltd και Constantinou Bros Properties.

Η εταιρεία έχει βραβευτεί από τα Cyprus Digital Marketing Awards, το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών και τα Cyprus Tourism Awards στην κατηγορία Mobile Presence: Mobile app, mobile marketing actions etc.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα έργο της Ideaseven, που ξεχώρισε για την καινοτομία και τη δημιουργικότητά του, ήταν το Storytelling Statues, όπου με τη χρήση ψηφιακής τεχνολογίας κωδικών ταχείας απόκρισης (QR – Quick Response Code) δόθηκε φωνή σε αγάλματα, να διηγηθούν τη δική τους ιστορία.

Τεχνολογική αναβάθμιση 

Κυριότερη πρόκληση για την Ideaseven αποτελεί η συνεχής ενημέρωση και ανάπτυξη των επιχειρήσεων, σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της τεχνολογίας, καθώς η ψηφιακή αναβάθμισή τους είναι στις μέρες μας αναγκαία. Παρατηρήθηκε ότι με την πανδημία πολλές ήταν οι εταιρείες που στράφηκαν στην ψηφιοποίηση και έτρεξαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα. Παράλληλα, είδαμε ότι ο κόσμος έχει διατηρήσει την προτίμησή του στις διαδικτυακές υπηρεσίες, παρόλο που η πανδημία είναι προς το τέλος της.

Εκτιμούμε ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για οποιαδήποτε εταιρεία σήμερα είναι η ραγδαία αλλαγή, που επέφερε η πανδημία στον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων. Οι εταιρείες κλήθηκαν να προσαρμοστούν ψηφιακά, άμεσα από τη μια μέρα στην άλλη, σε θέματα καθημερινής λειτουργίας και δουλείας. Έπρεπε να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για την τηλεργασία, να αναβαθμιστούν ψηφιακά μέσω προσαρμοσμένων υπηρεσιών, όπως Web Development, Mobile Applications, CRM συστήματα και Digital Marketing, ώστε να είναι εφικτή η ομαλή διεξαγωγή των εργασιών τους και να παραμείνουν βιώσιμες στο παιχνίδι της αγοράς.

Παράλληλα, η διαρκής ανάπτυξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το τεράστιο φάσμα των διαθέσιμων εργαλείων, δημιουργεί μια ανάγκη για συνεχή μελέτη και στρατηγική γύρω από τις τελευταίες τάσεις της αγοράς.

Διευθυντική ομάδα

Άλεξ Κωνσταντή

Διευθύνων Σύμβουλος

 

Εμίλιος Aμόν

Head of Creative

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 70007734

email: info@ideaseven.com

Δειτε Επισης

UpcoMinds
KPMG Κύπρου
Ideaseven Digital
EY Cyprus
Cocoon Creations Services Ltd
Capacitor Partners: Hands-on σε θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού και product management
Όλη η Κύπρος σε ένα κλικ