Το Oriental Bistro στο Γκαουχάτι της Ινδίας προσφέρει δωρεάν γεύματα σε εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή

Στην πόλη Γκουαχάτι της Ινδίας, εν μέσω αυστηρών lockdown και μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας, ένα εστιατόριο έδειξε την ανθρωπιά του και την έμπρακτη στήριξή του, προς τους ανθρώπους που καθημερινά δουλεύουν στην πρώτη γραμμή για να βοηθήσουν την κοινωνία που αγωνίζεται καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid-19.

Τον περασμένο Μάϊο, το εστιατόριο σέρβιρε 200 περίπου πακέτα φαγητού σε ευάλωτες ομάδες, ευαισθητοποιώντας τους παράλληλα για την σημασία της τήρησης των βασικών κανόνων υγιεινής.

Επίσης, το συγκεκριμένο εστιατόριο διένειμε 200 αναψυκτικά και μπουκάλια νερού στους επί καθήκοντι τροχονόμους, αστυνομικούς και παραστρατιωτικό προσωπικό της πρώτης γραμμής.

Εκτιμώντας την πρωτοβουλία, ο ACP Dispur Himanghsu Das είπε: «Είμαι χαρούμενος που οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και προσφέρονται να μας βοηθήσουν. Εκτιμούμε αυτήν τη χειρονομία του Oriental Bistro».

«Αυτή η πράξη αποτελεί μικρή ένδειξη ευγνωμοσύνης για τους τροχονόμους, την αστυνομία και το άλλο παραστρατιωτικό προσωπικό που χωρίς κανένα παράπονο μας προστατεύει. Μακάρι να μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης», δήλωσε ο διευθυντής του εστιατορίου, Rajat Pal.

Λίγο καιρό πριν, στις 23 Μαΐου, το εστιατόριο, που βρίσκεται στο Lachit Nagar στο Guwahati, διένειμε περισσότερα από 320 πακέτα μεσημεριανού γεύματος, μέσω των εταιρειών παράδοσης Swiggy και Zomato.

Το Oriental Bistro επισήμανε ότι θα συνεχίσει να διανέμει φαγητό στους άπορους. «Μέσω αυτών των πρωτοβουλιών, θέλουμε να παροτρύνουμε όλους όσοι είναι σε θέση να βοηθήσουν τους απόρους να προχωρήσουν. Με την περιορισμένη χωρητικότητά μας, κάνουμε ό,τι μπορούμε για να εξυπηρετήσουμε τους ανθρώπους, είτε κατά τη διάρκεια των μεγάλων ουρών, είτε μέσω δωρεών. Ελπίζουμε να εμφανιστούν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι», ανέφεραν εκπρόσωποι του εστιατορίου.

 

Η πρωτοβουλία αυτή έγινε γνωστή μέσω του γραφείου δημοσίων σχέσεων Life’s Purple. «Αισθανόμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε την ιστορία του Oriental Bistro. Δημοσιεύουμε αυτή την ιστορία γιατί θέλουμε να ακολουθήσουν και άλλοι. Όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν να το πράξουν, ώστε να φέρουμε μια πολύ θετική αλλαγή στη ζωή εκείνων που αγωνίζονται. Μέσα από συλλογικές προσπάθειες, θα περάσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο», δήλωσε ο Vikash Singh, συνιδρυτής του Life’s Purple.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor