AMATHUS CORPORATION - Η φιλοσοφία του travel better

AMATHUS TRAVEL

Η Amathus Travel είναι θυγατρική του Ομίλου Amathus και μια από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ταξιδιωτικών υπηρεσιών στην Κύπρο. Το φάσμα υπηρεσιών της καλύπτει όλες τις ταξιδιωτικές ανάγκες των πελατών της, από την έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων μέχρι την εφαρμογή ολοκληρωμένων σχεδίων διαχείρισης επαγγελματικών ταξιδιών. Για καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η Amathus Travel εντάχθηκε το 2008 στο διεθνές δίκτυο της FCM, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες παροχής υπηρεσιών στο επαγγελματικό ταξίδι, διευρύνοντας το φάσμα υπηρεσιών που προσφέρει για εταιρείες και οργανισμούς πάντοτε με γνώμονα την τοπική εξυπηρέτηση και την εγγύηση και σιγουριά του εξειδικευμένου και εκπαιδευμένου προσωπικού της. Βασισμένη στην τεχνογνωσία - τεχνολογία της FCM και τη φιλοσοφία του travel better, η Amathus Travel είναι σε θέση να εγγυηθεί περισσότερες επιλογές, καλύτερες τιμές, 24/7 παγκόσμια εξυπηρέτηση, έγκαιρη και ασφαλή διαχείριση των ταξιδιών. Είναι εγκεκριμένη από την ΙΑΤΑ και το Υφυπουργείο Τουρισμού και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA).

Let’s Go Tours by Amathus

H Let’s Go Tours είναι εμπορική επωνυμία της Orange Travel (Cyprus), μιας συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Amathus και της Orange Travel Group, με έδρα την Μάλτα. Με αφετηρία το 1987 και με γνώμονα την προσφορά μοναδικών ταξιδιωτικών εμπειριών στους πελάτες, έχει σήμερα καθιερωθεί ως καινοτόμος και εκ των κορυφαίων διοργανωτών ταξιδιών στην Κύπρο, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του ταξιδιωτικού κοινού.  

Με εξειδίκευση, γνώση και πάθος για τα ταξίδια προσφέρει μια μεγάλη γκάμα πακέτων διακοπών, οργανωμένων εκδρομών, κρουαζιέρων πολυτελείας και ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, που ικανοποιούν όλα τα γούστα και ενδιαφέροντα. Λειτουργεί εξειδικευμένα προγράμματα με ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό για Αμερική, άλλους μακρινούς προορισμούς, πακέτα νεονύμφων και κρουαζιέρες. Η Orange Travel (Cyprus) είναι εγκεκριμένη από το Υφυπουργείο Τουρισμού και είναι μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA).

Όπλο οι εμβολιασμοί

Η πανδημία μας έχει φέρει αντιμέτωπους με τεράστιες προκλήσεις και ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού και των ταξιδιών. Ωστόσο, οι εταιρείες και ο όμιλός μας γενικότερα, βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία και συνεχίζουν να αναβαθμίζονται με βάση τα νέα δεδομένα της αγοράς, πάντοτε με γνώμονα την ανάπτυξη και τη διαφοροποίηση ιδιαίτερα στην τεχνολογία και τις ψηφιακές πλατφόρμες.  

Σίγουρα το παγκόσμιο πρόγραμμα εμβολιασμού και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού θα βοηθήσουν στην ταχύτερη επανέναρξη των ταξιδιών και είμαστε πάντοτε έτοιμοι να εξυπηρετήσουμε και να προσφέρουμε τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες σε όλο το ταξιδιωτικό κοινό της Κύπρου.

 

Facts & Figures

Διευθυντική Ομάδα:

Εκτελεστικός διευθυντής:

Χρίστος Χρίστου

Οικονομικός διευθυντής:

Μάριος Παπαδόπουλος 

Διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ:

Μιχάλης Νικολάου

Διευθυντής εξερχόμενου τουρισμού:

Ανδρέας Μιχαήλ

Διευθυντής HSEQ:

Ιάσων Λανίτης

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ομήρου 17, Λευκωσία

Ταχυδρομικό κιβώτιο: 21601, 1511, Λευκωσία

 

Amathus Travel

Τηλέφωνο: 22456545

Φαξ: 22660710

Ιστοσελίδα: www.amathus.com

 

LET’S GO TOURS by Amathus

Τηλέφωνο: 22716500

Φαξ: 22661329

Ιστοσελίδα: www.letsgotours.com

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit