ΝΟ ΝΑΜΕ - Στο όνομα της μόδας

Οι συνεργασίες

Κύριοι συνεργάτες του καταστήματός μας είναι το αντίστοιχο κατάστημα No Name στη Λευκωσία με director τον Αιμίλιο Γιωρκάτζη και τη συνεργάτιδά του Ρέα Ανδρέου. Πρέπει να πω ότι οι αποφάσεις για την πορεία των καταστημάτων μας από την οργάνωση και τη διοίκηση μέχρι την παραγωγή, το design και τις ποσότητες, λαμβάνονται συλλογικά, εξ’ ου και έχουμε τα σημερινά αποτελέσματα που μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους.

Τα προϊόντα

Το κατάστημά μας βρίσκεται στον κύριο δρόμο προς Κάτω Πάφο και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου 25. Τα κυρία brand του είναι τα ακόλουθα: No Name, MFTD (Made For The Devoted) Brand Who και Silvano Verri.

Οι πελάτες

Το κύριο πελατολόγιο του καταστήματός μας προέρχεται από τον επιχειρηματικό κόσμο και όχι μόνο, ενώ ειδικευόμαστε στην επίσημη ένδυση για γάμους βαφτίσεις, δεξιώσεις, συνεστιάσεις και άλλες εκδηλώσεις.

Η πανδημία

Όσον αφορά την πανδημία, βεβαίως έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις επιχειρήσεις μας, όπως και όλη τη βιομηχανία των ρούχων ανά το παγκόσμιο. Ωστόσο, το κατάστημά μας έχει επηρεαστεί ακόμη περισσότερο λόγω και της μη διεξαγωγής εκδηλώσεων και τελετών, αλλά και από το κλείσιμο των ξενοδοχειακών μονάδων, όπου η εταιρεία μας συνήθως στελέχωνε τις ενδυμασίες των διοικητικών ομάδων.

Το αύριο

Στα μελλοντικά μας σχεδία είναι η δημιουργία ενός ακόμη καταστήματος στο κέντρο της Πάφου και η φιλοξενία του καινούργιου μας brand Pierre Noir. Επιπλέον, το άνοιγμα και του αντίστοιχου γυναικείου καταστήματος εκλεπτυσμένου κομψού σχεδιασμού ρούχων και κοστουμιών σε επίσημο και πιο καθημερινό προφίλ.

H ταυτότητα

Το κατάστημά Νo Name ειδικεύεται στον χώρο της ανδρικής μόδας, διαθέτοντας καλαίσθητα ρούχα και κυρίως κοστούμια. Ιδρυτής του brand είναι ο Γιάννης Κολιός, ο οποίος εμπνεύστηκε και υλοποίησε την ιδέα γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1990 στην Αθήνα. Επίσημα ίδρυσε την εταιρεία το 2006 και από τότε κύριος στόχος είναι ένας ολοκληρωμένος σχεδιασμός στο ενδυματολογικό προφίλ ανδρικών ρούχων για επίσημες δραστηριότητες και δεξιώσεις. Δύο χρόνια μετά, οι Νικόλας Μαυρομμάτης και Απόστολος Μαυρομμάτης άνοιξαν το πρώτο κατάστημα No Name στην Πάφο κάτω από την εταιρεία N & A Mavrommatis Investments. Λίγα χρόνια αργότερα, η επιχείρηση μεταφέρθηκε στην Tevendal, τα κεντρικά γραφεία της οποίας βρίσκονται στη Λεμεσό. Η εταιρεία δραστηριοποιείται, γενικά, στον χώρο του χονδρικού εμπορίου ειδών ένδυσης, υπόδησης, τσαντών, αναλώσιμων, καθαριστικών και άλλων πολλών προϊόντων, έχοντας πλέον συνεργάτες και συμφωνίες με εργοστάσια ανά τον κόσμο.       

Ενδιαφέρον για το Μπλε

Η συνεργασία μας με την Ελληνική Τράπεζα και συγκεκριμένα με το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε προέκυψε όταν μάθαμε γι’ αυτό. Επικοινωνήσαμε τηλεφωνικώς με το αρμόδιο τμήμα της τράπεζας και διευθετήσαμε αμέσως ραντεβού, διότι το Μπλε προσφέρει σημαντικά οφέλη στον καταναλωτή.

Αριθμός καταστημάτων και προσωπικού Tevendal:

5 άτομα, 2 καταστήματα

No Name Πάφου: 2 άτομα

Νο Name Λευκωσίας: 2 άτομα

 

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Τηλέφωνα:

No Name Πάφου: 26220262

No Name Λευκωσίας: 22817555

Instagram:

nonamepaphosofficial

nonamenicosiaofficial

silvanoverri

pierrenoirofficial

Facebook:

No Name Paphos

No Name Nicosia

Silvano Verri

 

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit