COMARINE GROUP OF COMPANIES - 55 χρόνια μπροστά

Οι συνεργάτες

Λόγω της ποικιλίας και του εύρους των δραστηριοτήτων μας, οι συνεργάτες μας ποικίλλουν. Στα τουριστικά είναι, βεβαίως, οι αερογραμμές που προσεγγίζουν την Κύπρο, τα ξενοδοχεία εδώ καθώς και στις χώρες που εξειδικευόμαστε. Συνεργαζόμαστε με δίκτυα διάφορων παρόχων τουριστικών υπηρεσιών και επομένως έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας.

Στον κάθε τομέα δραστηριοποιούμαστε με τις ακόλουθες επωνυμίες: Ναυτιλιακό με την Comarine, τουριστικό με την Coop Travel και λιανικό εμπόριο με την Coop City.

Το πελατολόγιο

Λόγω του εύρους των δραστηριοτήτων μας μπορούμε να εξυπηρετήσουμε σε μεγάλο βαθμό μια ευρεία μερίδα συμπολιτών μας. Σχετικά με το τουριστικό κομμάτι, έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες και συγκεκριμένα των επαγγελματιών - corporate, εξιδεικευμένου τουρισμού, κοντινών και οργανωμένων ταξιδιών, μακρινών προορισμών, κρουαζιέρων, ενοικίασης αυτοκινήτων και άλλες.

Η πανδημία

Αναμφίβολα η πανδημία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τους ρυθμούς της εταιρείας, όπως άλλωστε την πλειοψηφία των δραστηριοτήτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Προσπάθειά μας, μέχρι οι κοινωνίες και οι οικονομίες να επανέλθουν σε κανονικούς ρυθμούς, είναι να διατηρήσουμε το εύρος των υπηρεσιών μας και όπου είναι δυνατό αυτές να προσφέρονται διαδικτυακά – on line και να είμαστε έτοιμοι με την επάνοδο στους κανονικούς ρυθμούς να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των δυνητικών πελατών μας.

Το μέλημα

Πρώτιστο μέλημά μας είναι να επανέλθει ο κύριος πυλώνας στον οποίο βασίζεται η εταιρεία μας, το ανθρώπινο δυναμικό της, στην κανονικότητα και την προηγούμενη ηρεμία, ώστε να μπορέσει με τον ίδιο ενθουσιασμό να ανταποκριθεί στις υπηρεσίες που για 55 και πλέον έτη προσφέρουμε στην κυπριακή κοινωνία.

H ταυτότητα

Η Comarine είναι συνεργατική εταιρεία και ιδρύθηκε στην Αμμόχωστο το 1965, με κύριο στόχο να αναλάβει τις ναυτιλιακές καθώς και τις ταξιδιωτικές ανάγκες του Συνεργατισμού. Η ανοδική της πορεία, παρά την προσφυγοποίησή της λόγω της Τούρκικης Εισβολής το 1974, της επέτρεψε να έχει σημαντική επένδυση στο Miramare Beach Hotel στη Λεμεσό. Από το 2019 δραστηριοποιείται και στο λιανικό εμπόριο με την επωνυμία Coop City.

Θα αγκαλιαστεί το Μπλε

Η αγαστή και μακροχρόνια συνεργασία μας με την Ελληνική Τράπεζα δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους στο να συμμετέχουμε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλέ, το οποίο είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα αγκαλιαστεί από την κοινωνία.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Γενικός διευθυντής: Ανδρέας Κουμής

Αριθμός προσωπικού:

25-30 άτομα

Αριθμός καταστημάτων:

1 Λεμεσό

1 Λευκωσία

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Αναστάση Σιούκρη, 18, 3105, Λεμεσός

Τηλέφωνο: 77771717

Φαξ: 25589593

E-mail: info@comarine.com.cy

Ιστοσελίδες:

www.comarinegroup.com

www.Cooptravelcyprus.com

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit