SPECTUS Co - Οινική παιδεία

Οι υπηρεσίες

Προσφέρει ευρεία γκάμα υπηρεσιών. Εισάγει και διανέμει από κορυφαίους οίκους ποιοτικά κρασιά, σαμπάνιες, κονιάκ, ουίσκι και άλλα ευγενή αποστάγματα, αξεσουάρ κρασιού, σοκολάτες ανώτερης ποιότητας και τις φημισμένες λιχουδιές φουά γκρα. 

Spectus Wine School

Παράλληλα, μεγάλη σημασία δίνεται στην ανάπτυξη οινικής παιδείας, μέσα από το Spectus Wine School, το οποίο έχει αγκαλιαστεί από το κοινό και μέχρι τώρα έχει πέραν των 3.000 αποφοίτων.

Συνεργάτες και προϊόντα

Συνεργάτες της εταιρείας είναι οι οίκοι: Grand Chais de France, Duclot, Bardinet, Bollinger, Delamain, Chanson, M.Chapoutier, Masi, Bava, Paladin, Marques De Caceres, Taylor’s, Cavino & Mega Spileo, Domaine Porto Carras, Hachez & Feodora.

Ειδικότερα:

Bollinger Champagne - Ο φημισμένος οίκος σαμπάνιας. Η επίσημη σαμπάνια του Πράκτορα 007 (James Bond).

Nicolas Feuillatte Champagne - Νο 1 σε πωλήσεις σαμπάνια της Γαλλίας και Νο 3 στον κόσμο τα τελευταία 14 χρόνια.

Όλα τα κορυφαία κτήματα Chateaux του Bordeaux της Γαλλίας.

BAVA - Ο Ιταλός παραγωγός αρωματικών κρασιών.

M.Chapoutier - Ο πολυβραβευμένος οινοποιός του πλανήτη.

Masi - Παγκόσμιο σημείο αναφοράς του ιταλικού κρασιού Αμαρόνε.

Marques de Caceres - Ο φημισμένος πρέσβης ισπανικών κρασιών.

Domain Mega Spileo - Με ιστορία πέραν των 500 χρόνων, ο αρχαίος αμπελώνας της Ελλάδας με κρασιά που αναγνωρίζονται διεθνώς.

Taylor’s Port - Από το 1692 αποτελεί κορυφαίο σημείο αναφοράς.

Delamain Cognac - Εδώ και δύο αιώνες έχει καθιερωθεί ως θεματοφύλακας των παραδόσεων του κονιάκ. Αναγνωρίζεται ως ένας από τους καλύτερους οίκους κονιάκ στον κόσμο.

Douglas Laing Whisky - Ξεχωρίζει ανάμεσα στους ανεξάρτητους εμφιαλωτές. Ειδικεύεται στη δημιουργία χειροποίητων, μικρών και σπάνιων παρτίδων Single Cask σκωτσέζικου ουίσκι.

Hachez - Από το 1890 δημιουργεί σοκολάτες ανώτερης ποιότητας, χρησιμοποιώντας κόκκους κακάο από τις πιο φημισμένες φυτείες του κόσμου, κυρίως της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής.

Rougie - Κορυφαίος παραγωγός του φουά γκρα.

Η πανδημία

Κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για την πανδημία, όμως η νέα εποχή μας βρήκε ενωμένους και μαχόμενους. Προσπάθειά μας ήταν να ελέγξουμε τις ζημιές που επηρέασαν σημαντικά την εταιρεία μας, διαφυλάσσοντας τις θέσεις εργασίας, και να προσαρμοστούμε στις νέες συνθήκες. Επενδύσαμε στην εκπαίδευση κι επιδιώξαμε να παρέχουμε στους πελάτες - υποστηρικτές μας υπηρεσίες που απέπνεαν ευχάριστες νότες, θετικότητα και αισιοδοξία.

Το μέλλον

Μέλλον μας είναι η εξέλιξη με συνεχή αναβάθμιση της ποιοτικής εμπειρίας που προσφέρουμε. Ορίζουμε ως γνώμονες τον σεβασμό, την ευαισθητοποίηση, την αγάπη και το πάθος για το αντικείμενό μας, την εκτίμηση στους υποστηρικτές και φυσικά στην κοινωνία, στο περιβάλλον και στον πλανήτη μας. Πεποίθηση μας είναι πως αν καταφέρουμε να επιβιώσουμε και να εξελιχθούμε ως σύνολο, τότε τα αποτελέσματα θα μας δικαιώσουν. Είναι κοινωνική μας υποχρέωση να εργαζόμαστε σκληρά, δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, με στόχο να παραδώσουμε στους γύρω μας ένα σύνολο ελπιδοφόρο, σωστό και δίκαιο, πάντα συνοδευόμενο από καλό και ποιοτικό κρασί.

H ταυτότητα

Η Spectus Co δημιουργήθηκε το 1997 από τον Γιώργο Χατζηκυριάκο, ο οποίος κατέχει εξειδικευμένες γνώσεις, εμπειρίες και επαγγελματική κατάρτιση, έχει δουλέψει με διεθνή προϊόντα και εκπαιδεύτηκε από κορυφαίες επαγγελματικές σχολές της παγκόσμιας βιομηχανίας κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών. Εδραίωσε την εταιρεία με όραμα να γνωρίσει η κυπριακή αγορά τον κόσμο του ποιοτικού κρασιού και των ευγενών αποσταγμάτων.

Συμμετοχή στο Μπλε

Η μακρόχρονη συνεργασία με την Ελληνική οδήγησε στην ένταξή μας στο σημαντικό αυτό Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε. Με αγορές από τις κάβες Spectus, όπως και μέσω της ιστοσελίδας μας, οι χρήστες του προγράμματος θα επωφελούνται επιστροφή χρημάτων και συγκεκριμένα 3% της αξίας των αγορών τους, πρόσθετα από τις οποιεσδήποτε άλλες προσφορές που πιθανόν να ισχύουν.

 

Facts & Figures

Διευθυντική ομάδα:

Χατζηκυριάκος Γιώργος, Αλέξης Ιωάννου, Νικόλ Χατζηκυριάκου, Κώστας Ιωάννου, Αντρέας Ιωάννου, Κωνσταντίνος Δημητρίου, Χριστίνα Χατζηκυριάκου, Άννα Μάρκου

Αριθμός προσωπικού:

26

Αριθμός καταστημάτων:

Λεμεσός, Αγίας Ζώνης 16

Λευκωσία, Κυψέλης 2

Κύκλος εργασιών: €2.6 εκατομμύρια

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κεντρικά γραφεία: 25370027

Λεμεσός: 25341525

Λευκωσία: 22511521

Ιστοσελίδα: www.spectus.com.cy

Facebook & Instagram: @spectus.wines

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit