MINDY - Από γυναίκες για τις γυναίκες

Οι συλλογές

Συνοδοιπόρος μας εδώ και 25 χρόνια είναι η ελληνική Passager, την οποία αντιπροσωπεύουμε αποκλειστικά σε όλη την Κύπρο. Μια εταιρεία με ελληνικής ραφής προϊόντα, που δίνει έμφαση στην ποιοτική πρώτη ύλη και στο φινίρισμα του ρούχου.

Ένα πολύ μεγάλο μέρος των εμπορευμάτων μας το καλύπτουμε μέσα από την παραγωγή προϊόντων στη δική μας βιοτεχνία. Έχουμε δημιουργήσει τρεις διαφορετικές συλλογές. Η πρώτη, με την υπογραφή Mindy, πλαισιώνεται με την casual καθημερινή κολεξιόν μας. Η δεύτερη, με την υπογραφή της Ηλιάνας Χαραλάμπους, έχει ονομαστεί Mindy by Iliana κι αφορά, κυρίως, την πιο ιδιαίτερη και παράλληλα βραδινή σειρά, η οποία με συνδυασμό του τρίτου brand μας, Mindy like Mommy, συμπληρώνουν όλη τη συλλογή των καταστημάτων Mindy.

Η πανδημία

Αναφερόμενοι στην πανδημία, θα πρέπει να έχουμε ως γνώμονα ότι υπάρχουν και χειρότερα. Αυτή η φιλοσοφία βοήθησε όλους τους εργαζομένους της εταιρείας να βρίσκουν λύσεις, ώστε να μην έχουμε τα χειρότερα.               

Είμαστε μια επιχείρηση που μετρά 37 χρόνια στην κυπριακή αγορά, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή εξυπηρέτησης κι αυτό μας έκανε να κρατηθούμε πολύ καλά, να σταθούμε ψηλά, να είμαστε καθημερινά μέσα στα σπίτια του κόσμου μέσω του διαδικτύου. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα των πελατών μας, μέσω αυτών, μας βοήθησε να επικοινωνήσουμε σε όλο το διαδικτυακό τόσο τις προσφορές όσο και τις νέες αφίξεις μας.

Το μέλλον

Στα άμεσα μελλοντικά πλάνα μας είναι η διατήρηση όλων των καταστημάτων μας και ίσως με την πάροδο των μηνών η επέκτασή μας σε ένα από τα εμπορικά κέντρα.

H ταυτότητα

Η εταιρεία Mindy ιδρύθηκε το 1984, με απώτερο σκοπό να εισχωρήσει στον κόσμο της μόδας, προσφέροντας γυναικείες δημιουργίες. Με διευθύντριες τις Ανδρούλλα, Ηλιάνα και Έλενα Χαραλάμπους, η επιχείρηση καταφέρνει να πρωτοπορεί στον τομέα της μόδας, έχοντας μια βιοτεχνία και τρία καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό, στα όποια διατίθενται ολοκληρωμένες κι επιλεγμένες συλλογές.

Προνομιούχο το Μπλε

Ανέκαθεν η εταιρεία μας ήταν και είναι υπέρ των διαφόρων προσπαθειών προώθησης μέσω στοχευμένου κοινού.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας είναι ένα κοινό, το οποίο μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε μέσω των

προϊόντων μας.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε καθιστά τους κατόχους της πολύ προνομιούχους, γιατί τα οφέλη που προέρχονται μέσω των επιχειρήσεων, που έχουν ενταχθεί σε αυτό, είναι πολύ δελεαστικά, με αποτέλεσμα την άμεση εξοικονόμηση χρημάτων. Ο κάτοχος των καρτών γρήγορα θα κατανοήσει το πρόγραμμα επιβράβευσης και θα αναζητά επιχειρήσεις, οι οποίες εντάσσονται σε αυτό.

 

FACTS & FIGURES

Διευθυντική ομάδα:

Ηλιάνα Χαραλάμπους 

Ανδρούλλα Χαραλάμπους 

Έλενα Χαραλάμπους 

Διευθύντριες

Αριθμός προσωπικού:

22  

Αριθμός καταστημάτων:

3 Καταστήματα

-  Σταυρού 70,

Στρόβολος, Λευκωσία 

-  Γιάννη Κρανιδιώτη 4, Λάρνακα

-  Κολωνακίου 39,

Frema Plaza, Λεμεσός

Κύκλος εργασιών:

€1.300.000

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 22495358      

E-mail: info@mindy.com.cy       

Ιστοσελίδα: www.mindy.com.cy      

Facebook: mindyfashion 

Instagram: mindy_boutiques

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit