KING OF TOYS - Ο βασιλιάς του παιχνιδιού

Πρώτα η ασφάλεια

Συνεργαζόμαστε κυρίως με ευρωπαϊκές εταιρείες, οι οποίες τηρούν τους κανόνες και τους ελέγχους καταλληλόλητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην κατασκευή παιχνιδιών. Μας βρίσκει ιδιαίτερα ευαίσθητους η ασφάλεια των παιχνιδιών μας, λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι ο άμεσος καταναλωτής μας είναι τα ίδια τα παιδιά.

Δημοφιλή προϊόντα

Ορισμένα από τα προϊόντα που διαθέτουμε στα καταστήματα και στο e-shops μας είναι τα γνωστά τουβλάκια LEGO, τα οποία μπορεί να βρει κανείς σε μεγάλη ποικιλία με όλες τις νέες κυκλοφορίες για μικρούς και μεγάλους. Προσφέρουμε, επίσης, όλη τη σειρά της γερμανικής εταιρείας Playmobil, η οποία απευθύνεται σε ηλικίες από 1.5 μέχρι και 10 χρονών. Από κοντά μας δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν τα προϊόντα της Mattel με την κούκλα Barbie, τα γνωστά Hot Wheels και στη βρεφική κατηγορία τα Fisher-Price. Διατίθεται, επίσης, μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια εξωτερικού χώρου, όπως, σπιτάκια, τσουλήθρες και κούνιες των γνωστών εταιρειών Little Tikes, Smoby και άλλων. Στα καταστήματά μας το παιδί βρίσκει ό,τι επιθυμεί, όπως, τους υπερήρωες Avengers, Pj Masks, τηλεκατευθυνόμενα, κούκλες, εκπαιδευτικά, επιτραπέζια, puzzles και πατίνια.

Για μικρούς και μεγάλους

Απευθυνόμαστε σε όλο τον κόσμο που αναζητά ποιοτικά παιχνίδια. Προφανώς η μεγάλη μερίδα των πελατών μας είναι γονείς και παιδιά, ωστόσο διαθέτουμε και πάρα πολλές επιλογές για ενήλικες, όπως, επιτραπέζια, κατασκευές ή μοντελισμό.

Ε-shop κατά covid

Η πανδημία μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο καταφέραμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας μέσω της δυναμικής παρουσίας μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο με το αναβαθμισμένο e-shop μας. Η πανδημία δεν μας βρήκε απροετοίμαστους. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος καταφέραμε, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, να ανταποκριθούμε στις επιθυμίες των πελατών μας, κάτι που συνεχίζουμε να κάνουμε.

Και νέο κατάστημα

Η επόμενη σημαντική μας κίνηση είναι η παρουσία του νέου μας καταστήματος στο εμπορικό Neo Plaza Fashion Outlet & Fun Park. Πιστεύουμε ότι μέσα από το συγκεκριμένο κατάστημα θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμα καλύτερα και μια άλλη γεωγραφική περιοχή της Λευκωσίας αλλά και τον κόσμο που προτιμά να συνδυάσει τα ψώνια του με τις υπόλοιπες δραστηριότητες τις οποίες θα στεγάσει ο συγκεκριμένος χώρος.

H ταυτότητα

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του παιγνιδιού από τo 1981. Άρχισε με ένα μικρό κατάστημα και σήμερα διαθέτει τρία σε Λευκωσία και Λάρνακα, ενώ έντονη είναι και η παρουσία της στο ηλεκτρονικό εμπόριο μέσω του e-shop www.kingoftoys.com.cy. Για την King of Toys είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι σήμερα ο κάθε πελάτης της είτε είναι παιδί είτε ενήλικας μπορεί να βρει μια τεράστια γκάμα από παιχνίδια από τα πλέον γνωστά brands σε όλο τον κόσμο. Φυσικά, ως καταστήματα παιχνιδιών διαθέτoυν και επιλογές οι οποίες σχετίζονται με παρεμφερείς κατηγορίες, όπως, πασχαλινά παιχνίδια με λαμπάδες, αποκριάτικες στολές, ρομποτική και άλλες.

Μπλε ενθουσιασμός

Στην αρχή ήμασταν διστακτικοί για να συμμετάσχουμε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα επιβράβευσης μέσω κάποιας τράπεζας. Παρουσιάζοντάς μας, όμως, η Ελληνική Τράπεζα το Πρόγραμμα Μπλε, πραγματικά μας ενθουσίασε, διότι τα προνόμια που αποκομίζουν οι πελάτες, όπως και η προώθηση του brand μας, συνέτειναν στους λόγους που επιλέξαμε να συμμετέχουμε. Παράλληλα, η σύγχρονη και εύχρηστη λειτουργία του μέσα από ένα κινητό, καθιστά εύκολη τη διαχείρισή του από τον ίδιο τον πελάτη. Το πρόγραμμα της Ελληνικής απευθύνεται σε όλους τους πελάτες της που επιθυμούν να συμμετέχουν στο σχέδιο. Συμμετέχουν όλα τα φυσικά καταστήματά μας και το eshop μας www.kingoftoys.com.cy.

 

FACTS & FIGURES

Καταστήματα:

King of Toys (Kennedy)

Λεωφόρος Κένεντυ 56, 1076, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22493918

King of Toys (Aglantzia)

Λεωφόρος Κυρηνείας 116, 2113, Πλατύ Αγλαντζιάς, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22338252

King of Toys (Larnaca)

Ελευθερίας 71, 7102, Αραδίππου, Λάρνακα

Τηλέφωνο: 24001278

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κένεντυ 56, 1076, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22493918

E-mail: info@kingoftoys.com.cy

Ιστοσελίδα: www:kingoftoys.com.cy https://www.facebook.com/KingofToysCyprus

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit