TOP KINISIS TRAVEL-Ακόμα πιο συναρπαστικό το ταξίδι

Συνεργασίες ζωής

Έχουμε αναπτύξει στενές και διαχρονικές σχέσεις με αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα,  επιχειρήσεις μεταφορών - ιδιωτικά αυτοκίνητα και λεωφορεία -, ναυτιλιακές και ασφαλιστικές, αλλά και εταιρείες concierge, έτσι που σε οποιονδήποτε προορισμό μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξυπηρέτηση, βοήθεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Παράλληλα συνεργαζόμαστε και με αρκετά άλλα τουριστικά γραφεία, τα οποία προσφέρουν τα πακέτα του Top Kinisis και στους δικούς τους πελάτες.

Πρωτιά στα αεροπορικά    

Βάσει επίσημων στοιχείων, η Top Kinisis Travel είναι η πρώτη παγκύπρια στις πωλήσεις αεροπορικών εισιτηρίων και κάθε χρόνο πολλές αεροπορικές εταιρείες τη βραβεύουν με το πρώτο βραβείο. Ακόμα, μεγάλοι διοργανωτές ταξιδιών του εξωτερικού της εμπιστεύονται την πώληση αεροπορικών θέσεων στις ναυλωμένες πτήσεις τους.  

Οι υπηρεσίες

• Επιχειρηματικά - Corporate  

Το τμήμα έχει σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των εταιρειών και των υψηλών απαιτήσεων των επιχειρηματιών. Εξειδικεύεται, μεταξύ άλλων, στην έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων, στη διευθέτηση της διαμονής σε ξενοδοχεία, στις κρατήσεις σε θέατρα και άλλες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις, σε συνέδρια, σεμινάρια, εκθέσεις, σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μεταφορές.  

• Εξερχόμενος τουρισμός 

Η Top Kinisis πραγματοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου εκδρομές σε όλο τον κόσμο. Επίσης, το καταρτισμένο προσωπικό μας δημιουργεί εξατομικευμένα πακέτα διακοπών στη βάση των προτιμήσεων των πελατών μας, του εκάστοτε προϋπολογισμού και των προτιμήσεων για προορισμούς. Όλα αυτά τα χρόνια τα ταξίδια με την Top Kinisis πέρασαν στη συνείδηση του κοινού ως ταξίδια επώνυμα και με ασφάλεια. 

• Ομαδικά εταιρικά ταξίδια κινήτρων  

Το τμήμα αυτό εξυπηρετεί την ανάγκη των εταιρειών να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, να συσφίξουν τις ενδοεταιρικές τους σχέσεις, να αποκτήσουν ή να βελτιώσουν τις επαφές τους στο εξωτερικό και να επιβραβεύσουν το προσωπικό ή τους συνεργάτες τους για τη βοήθειά τους στην  επίτευξη των στόχων της εταιρείας τους. Ανάλογα με τους σκοπούς και τις ανάγκες της κάθε εταιρείας, σχεδιάζουμε και τα αντίστοιχα προγράμματα.  

• Κρουαζιέρες  

Αναγνωρίζοντας την αυξημένη ζήτηση για εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα κρουαζιέρων δημιουργήθηκε το σχετικό τμήμα το 2007, το οποίο έχει την ευθύνη συλλογής στοιχείων για κρουαζιέρες και την εκπαίδευση του προσωπικού πωλήσεων σε όλα τα καταστήματα της εταιρείας. Η Top Kinisis διορίστηκε ως ο επιλεγμένος αντιπρόσωπος πωλήσεων στην Κύπρο της MSC Cruises, της Princess, της Royal Caribbean, της Celebrity, της Norwegian, της Emerald, της Silversea και της Ponant.   

• Εισερχόμενος τουρισμός  

Το τμήμα έχει ως κύριο μέλημά του να αναδείξει τις ομορφιές της χωράς μας. Εξυπηρετούμε, κυρίως, θρησκευτικό, αθλητικό, εταιρικό και ιατρικό τουρισμό, όπως και μεμονωμένους τουρίστες που έρχονται για τον ήλιο και την θάλασσα. Το τμήμα συμμετέχει ενεργά στην προώθηση του εσωτερικού τουρισμού.  

• Διοργάνωση συνεδρίων  

Το συνεδριακό τμήμα του οργανισμού αναλαμβάνει τη διοργάνωση συνεδρίων εκ μέρους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Έχει εξυπηρετήσει με πλήρη επιτυχία μερικά από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα συνέδρια που έχουν πραγματοποιηθεί στην Κύπρο. Μεταξύ άλλων, τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει συνέδρια υπουργικού επιπέδου του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιπλέον κατέχει υψηλή επίδοση σε συνολικό αριθμό χωρών που έχουν συμμετάσχει ποτέ σε συνέδριο στην Κύπρο. 

• Αθλητικός τουρισμός

Στόχος του τμήματος είναι η εξυπηρέτηση των Κυπρίων ταξιδιωτών και αθλητών που θέλουν είτε να παρακολουθήσουν κάποιο αθλητικό γεγονός στο εξωτερικό είτε να λάβουν μέρος στις διάφορες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται εκτός Κύπρου. Αθλητικές εκδρομές συνδυασμένες με περιηγήσεις, συμμετοχή σε οργανωμένα τουρνουά, πακέτα παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων, εύρεση κέντρων προετοιμασίας, πακέτα διακοπών με αθλητικό χαρακτήρα, διοργάνωση και συντονισμός αθλητικών εκδηλώσεων για άλλους φορείς, όπως, ομοσπονδίες, δήμους, σχολεία και συλλόγους, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που θα προσφέρουμε.

Το πελατολόγιο

Πέραν του εξερχόμενου πελατολογίου, προσφέρουμε υπηρεσίες και σε corporate accounts αλλά και incentive groups. Μεγάλο κομμάτι της ανάπτυξης αυτού του sector αποτελούν συνεργασίες με τραπεζικούς οργανισμούς, ασφαλιστικές και ναυτιλιακές εταιρείες, ελεγκτικούς οίκους και με πολλές εταιρείες λιανικού εμπορίου.  

Εν μέσω αβεβαιότητας

Ο τουριστικός κλάδος πλήγηκε αφάνταστα από την πανδημία. Εδώ και ένα χρόνο όλος ο τομέας ζει σε μία αβεβαιότητα. Δεν γνωρίζουμε πότε θα υπάρξει πλήρης ανάκαμψη και η αντίληψη των πραγμάτων τόσο σε προσωπικό όσο και σε επιχειρηματικό επίπεδο έχει αλλάξει δραματικά. Ως Top Kinisis αντιληφθήκαμε ότι αυτό θα μας επηρεάσει και γι’ αυτό τον λόγο από την αρχή της πανδημίας διαμορφώσαμε και αναπτύξαμε διάφορα πλάνα με συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, που θα εφαρμοστούν όταν μπορέσουμε να επανέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Τεχνολογικές επενδύσεις 

Πέρα από αυτό, η επόμενη μέρα μας βρίσκει αρκετά αισιόδοξους, αφού η επιθυμία για ταξίδι ήταν και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του κάθε ανθρώπου. Μέσα σε αυτή την κρίση αναθεωρήσαμε και πήραμε σημαντικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν την εταιρεία στα επόμενα χρόνια. 

Η αύξηση της επένδυσής μας στην τεχνολογία και η δημιουργία καινούργιας πλατφόρμας είναι ένα μικρό κομμάτι αυτής της αλλαγής, που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη καινούργιων υπηρεσιών και στην εξυπηρέτηση του πελάτη του μέλλοντος.  

Ψηλά ο πήχης

Έχουμε θέσει τον πήχη αρκετά ψηλά για το μέλλον. Στοχεύουμε στην πρόσθεση καινούργιων υπηρεσιών, χωρίς όμως να ξεχνάμε τα προϊόντα που τόσα χρόνια επιλέγουν οι πελάτες μας. Θέλουμε να επεκταθούμε περισσότερο στον τομέα των εκδηλώσεων αλλά και των V.I.P services.  Βεβαίως, πρωταρχικός μας στόχος είναι και ο τομέας της καινοτομίας και της τεχνολογίας.

Ευεργετικό το Μπλε

Η προσέγγιση έγινε αρχικά από την Ελληνική Τράπεζα, με στόχο τη δημιουργία μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών και την καλύτερη  δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το σκεπτικό πίσω από το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών της Ελληνικής Τράπεζας θεωρούμε πως είναι αρκετά καινοτόμο, εύχρηστο και ευεργετικό τόσο για τον καταναλωτή όσο και για τον επιχειρηματία. Κοινός στόχος μας είναι η διαφοροποίηση των προσφορών μας αλλά και η δημιουργία μόνιμων πελατών.   

FACTS & FIGURES 

Διευθυντική ομάδα:

Executive chairman:

Άκης Κελεπέσιης

Vice chairman:

Έλενα Τάνου

Managing director:

Ντίνος Κάκκουρας

Executive director:

Νίκλης Αλεξάνδρου

Financial controller:

Άντρη Κελεπέσιη

Sales & marketing manager:

Κωνσταντίνος Κελεπέσιης

Nicosia branch manager:

Ντίνα Κωνσταντινίδου

Limassol branch manager:

Ανδρέας Κάκκουρας

Paralimni branch manager:

Ανδρέας Καφετζιής

Incentives & special interest groups manager:

Δέσπω Κωνσταντίνου

Accounts department manager:

Μαρία Αντωνίου

Online department supervisor:

Κυριάκος Δρυμιώτης

Conference & congress manager:

Χριστίνα Δίστρα

Incoming manager:

Μαριάννα Κωνσταντίνου

Top Kinisis Travel Hellas general manager:

Μαριάνθη Καπαράκη

Αριθμός προσωπικού:

60 άτομα

Αριθμός καταστημάτων: 

5 συνολικά σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Αθήνα

 

H ταυτότητα

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Άκη Κελεπέσιη και τον Ντίνο Κάκκουρα τo 1986, με όραμα να πρωτοπορήσει και να ηγηθεί στον τομέα της στην τουριστική βιομηχανία. Βασικός στόχος της, κατά την περίοδο της ίδρυσής της, ήταν η εξυπηρέτηση, κυρίως, του εισερχόμενου τουρισμού από την Ελλάδα στο νησί.  To 1991 θεωρείται χρονιά - ορόσημο για την εταιρεία, αφού γίνεται μέλος της IATA και θέτει ως προτεραιότητα τη δραστηριοποίησή της στον εξερχόμενο τουρισμό. Ως πρωτοπόροι στον κλάδο, έχουν διεκπεραιώσει οργανωμένες εκδρομές σε προορισμούς, όπως, η Αλάσκα, η Βραζιλία, η Ινδία, η Ωκεανία και η Παραγώνια. Ακόμη, έχουν συνδέσει το όνομά τους με ναυλωμένες πτήσεις σε αρκετά σημεία της Ελλάδας, όπως είναι η Σκιάθος, τα Χανιά και η Πρέβεζα.

Η πορεία της εταιρείας διακρίνεται από την εξερεύνηση, την εξέλιξη, τον ενθουσιασμό, τα ταξίδια εμπειρίας και γνώσεων και τις ευκαιρίες που δίνει για ιδανικές οικογενειακές διακοπές. Κατάφερε να εδραιωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως αξιόπιστη επιχείρηση, ενώ η πολιτεία, σε δυο περιπτώσεις μέσω διατάγματος, της ανέθεσε το δύσκολο εγχείρημα της εξυπηρέτησης του επιβατικού κοινού κατά το κλείσιμο των Κυπριακών Αερογραμμών και της Cobalt. 

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Διεύθυνση: Λεωφόρος Λεωνίδου 2 & Ακροπόλεως, 2007, Στρόβολος, Λευκωσία

Τηλέφωνο: 22869999

Φαξ: 22713714

Ιστοσελίδα: www.topkinisis.com

 

 

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit