CTC: Μείωσε τη ζημιά, περιόρισε το κόστος το α' εξάμηνο 2020

Μειωμένος κατά 10,6% ήταν ο κύκλος εργασιών της CTC το πρώτο εξάμηνο του 2020, φτάνοντας στα €137.010.432 σε σύγκριση με €153.237.698 το 2019.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε ο όμιλος, τα μεικτά κέρδη και άλλα εισοδήματα ανήλθαν στα €28.776.911 σε σχέση με €36.886.342 το 2019, παρουσιάζοντας μείωση 22%.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΠ και με βούλα το χαλλούμι-Ιστορική μέρα για την Κύπρο

Δημητριάδης: Η ναυτιλία παραμένει ανθεκτική παρά την πανδημία

Η πορεία του έργου που αλλάζει το ενεργειακό τοπίο της χώρας

 Το ναυτιλιακό… έμφραγμα στο Σουέζ και πώς επηρεάζεται η Κύπρος

 

Σημειώνεται ότι τα αποτελέσματα του Συγκροτήματος, μετά την αφαίρεση αποσβέσεων των πάγιων και άυλων περιουσιακών στοιχείων, των χρηματοδοτικών εξόδων, της φορολογίας και του αποτελέσματος από μη συνεχιζόμενες εργασίες, παρουσίασαν ζημιά €5.740.838 έναντι ζημιάς €17.173.687 το 2019.

Ζημιές λόγω πανδημίας
Όπως αναφέρεται στα αποτελέσματα του α΄ εξαμήνου 2020, αναμφίβολα τα αποτελέσματα του Συγκροτήματος επηρεάστηκαν από το κλείσιμο των καταστημάτων ένεκα της πανδημίας.

Οι ζημιές για την περίοδο, ωστόσο, έχουν περιοριστεί λόγω μέτρων περιορισμού του κόστους, σε συνδυασμό με τα κυβερνητικά προγράμματα για ενίσχυση των εργαζόμενων που τέθηκαν σε αναστολή, λόγω της αναστολής εργασιών.

Στις 30 Ιουνίου 2020, το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων του Συγκροτήματος ήταν €421.735.623 και τα ίδια κεφάλαιά του €26.290.875.

Δειτε Επισης

Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας
Η Lidl Κύπρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο για προστασία του περιβάλλοντος
Τα προβλήματα της βιομηχανικής περιοχής Αγ. Αθανασίου συζήτησαν ΣΥΒΙΑΑ, Υπουργείο Ενέργειας και Δήμος Αμαθούντας
Διάταγμα για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων σε καθεστώς ανάκλησης-Οι κατηγορίες αυτοκινήτων που αφορά
LUNO Coffee: Επεκτείνει τη γκάμα του με νέα premium σειρά καψουλών
Σημαντικά αυξημένες οι πωλήσεις των καταστημάτων Jumbo στην Κύπρο τον Μάιο
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. της ΚΕΟ-Παραμένει στην προεδρία ο Ιωάννης Χαριλάου
Υπό νομοτεχνική επεξεργασία νομοθετήματα για λειτουργία γενικών καταστημάτων-Πότε θα κατατεθούν στη Βουλή