Α. Πολεμίτης: Θα δημιουργούσα μια ψηφιακή αρχιτεκτονική για την Κύπρο

Φιλοξενούμενος στο σημερινό επεισόδιο της διαδικτυακής εκπομπής του InBusiness TV, «More Than a Business Leader», ο CEO του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Αντώνης Πολεμίτης, ο οποίος με το μαγικό του ραβδί θα δημιουργούσε, όπως αναφέρει, μία ψηφιακή αρχιτεκτονική για την Κύπρο.

Θαυμάζει τον Elon Mυsk, αφού πιστεύει ότι το έργο του είναι κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος. Με προσδοκία του να καλυτερεύει καθημερινά, θεωρεί ως μεγαλύτερο του επίτευγμα την επιτυχία της ομάδας και του οργανισμού που διοικεί. 

Ο κ. Πολεμίτης ελπίζει ότι η πανδημία θα αποτελέσει την αφορμή ώστε να χρησιμοποιήσουμε περισσότερο την τεχνολογία, πεποίθηση που αντικατοπτρίζεται και στο ότι αν ήταν υπουργός Οικονομικών, θα αφιερωνόταν εξ ολοκλήρου σ' αυτόν τον τομέα. 

Ποιο είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχει στην κατοχή του και τι αντιπαθεί στους άλλους; Οι απαντήσεις του κ. Πολεμίτη, στο βίντεο που ακολουθεί:  

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore Than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit