Χρ. Αγκαστινιώτης: Το παν η ομάδα, καμιά ανοχή σε θέματα εντιμότητας

«Εάν μπορέσεις να κτίσεις μια ικανή, αφοσιωμένη, δραστήρια και έντιμη ομάδα, τότε δεν μπορεί παρά να πετύχεις. H ομάδα είναι το παν».

Αυτό, μεταξύ άλλων, τονίζει ο πρόεδρος του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) και CEO της Vitatrace Nutrition, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, υπογραμμίζοντας πως η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η διορατικότητα και το ανοικτό μυαλό, είναι τα προσόντα που αναζητά στους συνεργάτες του.

Φιλοξενούμενος στη διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή του InBusiness TV, «More Than a Business Leader», που παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου, ο κ. Αγκαστινιώτης σημειώνει πως δεν έχει διανοηθεί ποτέ να κάνει οτιδήποτε άλλο πέραν από το χρήσιμο, κατά την έκφρασή του, επιχειρείν και τη δημιουργία.

Ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης ξεκαθαρίζει πως παρόλο που είναι πολύ ανεκτικός σε θέματα έλλειψης ικανοτήτων, δεν είναι καθόλου ανεκτικός σε θέματα εντιμότητας και διαφάνειας.

Πώς θα ήθελε να τον περιγράφουν ως manager, ποια η εκτίμησή του για το επιχειρηματικό σκηνικό μετά την πανδημία και ποιο το πολυτιμότερο πράγμα για τον ίδιο;

Οι απαντήσεις, στη συνέντευξη του κ. Αγκαστινιώτη που ακολουθεί:

Η διαδικτυακή εκπομπή «More Than a Business Leader», που προβάλλεται από το InBusiness TV κάθε Δευτέρα, έχει ως στόχο την ανάδειξη ανθρώπων-ηγετών σε θέσεις κλειδιά, πολιτικών αξιωματούχων και επιχειρηματιών, οι οποίοι μιλούν για θέματα management, ηγεσίας, work-life balance, για τα χόμπι τους και άλλα πολλά ενδιαφέροντα.

Κάθε Δευτέρα, γνωρίζουμε τον άνθρωπο πίσω από τον επιχειρηματία ή πολιτικό και αναδεικνύουμε περισσότερες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Τη σειρά «Μore than A Business Leader» παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit