Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Imperio: Παραδίδει το Icon το καλοκαίρι (βίντεο)

Προς ολοκλήρωση βαίνουν οι κατασκευαστικές εργασίες για την αποπεράτωση του μεγαλεπήβολου έργου Icon της Imperio, το οποίο θα κοσμεί τη Λεμεσό τις επόμενες δεκαετίες.

Αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση
Το Icon αναμένεται να παραδοθεί τον Ιούλιο του 2021, με την πρόσφατη ολοκλήρωση του τελευταίου ορόφου να έχει ήδη σημάνει την αντίστροφη μέτρηση.

Διαβάστε ακόμα: Στα €2,3 δις οι οφειλές προς το Τμήμα Φορολογίας

Οι εργασίες επικεντρώνονται πλέον στην ολοκλήρωση της κορυφής του κτηρίου, αλλά και στο εσωτερικό των πολυτελών κατοικιών, όπου θα εγκατασταθούν έξυπνα συστήματα αυτοματισμού, τα οποία θα παρέχουν πρόσθετες ανέσεις.

Διαβάστε ακόμα: Altamira: Σπίτια και διαμερίσματα από €65.000

Σε δηλώσεις της για την πρόοδο του έργου, η Design Director της Imperio, Έλις Μισιρλή, δήλωσε ότι «οι κατασκευαστικές εργασίες προχωρούν βάσει προγραμματισμού, με στόχο την παράδοση του Icon στους ιδιοκτήτες του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμα: RedMax Technologies: Εξασφάλισε το συμβόλαιο τεχνολογικής υποδομής του καζίνο

Όπως επεσήμανε η κ. Μισιρλή, όλες οι εργασίες συνεχίζονται στη βάση των διαταγμάτων του Υπουργείου Υγείας, ενώ η εταιρεία έλαβε και πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. «Κορυφαία προτεραιότητά μας σε αυτές τις πρωτοφανείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του κορωνοϊού, είναι η διασφάλιση της υγείας του προσωπικού μας και κατ’ επέκταση της δημόσιας υγείας. Προς αυτή την κατεύθυνση εφαρμόζουμε αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ έχουμε λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας», τόνισε χαρακτηριστικά.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρόοδος που σημειώθηκε στις κατασκευαστικές εργασίες του Icon καταγράφεται σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η εταιρεία στο κανάλι της στο YouTube (https://youtu.be/0PWmptUASho).

Μπαρ, Water Club και εκλεκτό εστιατόριο στον δέκατο όροφο
Το εντυπωσιακό κτήριο ύψους 125 μέτρων και 21 ορόφων της Imperio, σχεδιασμένο από τη UDS Architects, βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και προσφέρει ανεμπόδιστη θέα προς τη θάλασσα και την πόλη. Το Icon αποτελείται από 60 πολυτελείς κατοικίες υψηλού σχεδιασμού από την Obliq Interiors και διαθέτει πολυάριθμες ανέσεις.

Ειδικότερα, στον 10ο όροφο του κτηρίου θα λειτουργεί ένα εντυπωσιακό μπαρ και Water Club, το οποίο θα διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες στον κόσμο, ενώ όλες οι εγκαταστάσεις θα περιβάλλονται από περίτεχνους κήπους.

Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης εστιατόριο, το οποίο θα προσφέρει εκλεκτή κουζίνα και πανοραμική θέα.

Επιπλέον, ο 11ος όροφος στεγάζει ένα υπερσύγχρονο Fitness και Yoga Club, όπου οι ένοικοι θα μπορούν να απολαμβάνουν όλες τις υπηρεσίες γυμναστηρίου και στούντιο γιόγκα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Icon υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.limassolicon.com.

Δειτε Επισης

Η λήξη του μειωμένου ΦΠΑ 5% για την πρώτη κατοικία εκτόξευσε τις πολεοδομικές αιτήσεις
Ask Wire: Πωλήσεις κατοικιών €119 εκατ. και γης €46 εκατ. στη Λευκωσία
Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο για αστικό αναδασμό-Δημιουργείται γη έτοιμη για ανάπτυξη
RIA COURT 67: Στα σκαριά το νέο έργο του ομίλου Πανίκκος Λειβαδιώτης
Δέκα κατοικίες στη Λευκωσία στους πλειστηριασμούς Δεκεμβρίου
Built to Rent: Concept που μπορεί να αποτελέσει και για την Κύπρο εργαλείο προσέλκυσης επενδύσεων
Κ. Κωνσταντή: Το στεγαστικό δεν λύνεται εν μία νυκτί-Σωστά τα μέτρα, θα κριθούν στην πράξη
Νέο Κυπριακό Μουσείο: Δείτε πώς προχωρούν οι κατασκευαστικές εργασίες (pics)
Προνομιακά εμπορικά κτήρια στην Αραδίππου με προοπτικές απόδοσης πέραν του 7%
AstroBank: Προς πώληση οικιστικά και άλλα τεμάχια