Altamira: Σπίτια και διαμερίσματα από €65.000

Διαμέρισμα στο Παραλίμνι και κατοικία στον Ψεματισμένο είναι τα φθηνότερα οικιστικά ακίνητα του νέου πακέτου της Altamira. Τα δύο ακίνητα έχουν ενδεικτικές τιμές ύψους €80.000 και €65.000 αντίστοιχα.  

Διαβάστε ακόμα: Στα €2,3 δις οι οφειλές προς το Τμήμα Φορολογίας

Διαβάστε ακόμα: Imperio: Παραδίδει το Icon το καλοκαίρι (βίντεο)

Τρία διαμερίσματα στην Αγλαντζιά- Aπό €215.000

Τρία διαμερίσματα στον Δήμο Αγλαντζιάς, μέρος της τριώροφης πολυκατοικίας «ΕΜΜΕΛΙΑ», η οποία ανεγέρθηκε το 2009. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης των διαμερισμάτων, που ενοικιάζονται, είναι καλό.

Διαβάστε ακόμα: RedMax Technologies: Εξασφάλισε το συμβόλαιο τεχνολογικής υποδομής του καζίνο

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον Δήμο Λευκωσίας- €105.000

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με γραφείο στην Ενορία Άγιος Ανδρέας, του Δήμου Λευκωσίας. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 3ο όροφο του κτηρίου και το επίπεδο συντήρησης του είναι ικανοποιητικό (1979). Αποτελείται από μεγάλο ενιαίο χώρο με καθιστικό και τραπεζαρία, ξεχωριστή  κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, γραφείο/αποθήκη, αποχωρητήριο ξένων και το κυρίως μπάνιο. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 110 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 9 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για εκμετάλλευση (ενοικίαση) με καλή απόδοση.

Οικιστικές μονάδες στην Πέγεια- Από €90.000

Οικιστικές μονάδες στον Δήμο Πέγειας, μέρος του συγκροτήματος «Coral View», το οποίο ανεγέρθηκε το 2010. Συγκεκριμένα πρόκειται για 13 κατοικίες δύο υπνοδωματίων, 3 διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και 1 διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου. Είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση και απολαμβάνουν ωραία θέα προς την θάλασσα.

Διαμερίσματα στο Παραλίμνι- Από €80.000

Διαμερίσματα στον Δήμο Παραλιμνίου, μέρος της πολυκατοικίας «Ακίνητα Βροντή», η οποία ανεγέρθηκε το 2002 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης τους είναι καλό. Τα ακίνητα είναι κατάλληλα για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Πολυτελής διώροφη κατοικία στην Λακατάμεια- €500.000

Πολυτελής διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Λακατάμεια, 800 μέτρα νοτιοδυτικά από τον κυκλικό κόμβο του ΜΕΤΡΟ. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 2004 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα με πρόχειρο καθιστικό, πλυσταριό και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει γραφείο, δωμάτιο ψυχαγωγίας, τέσσερα υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το κυρίως en-suite), ντους με αποχωρητήριο και κυρίως αποχωρητήριο με μπάνιο. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη, λεβητοστάσιο, αυλή και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 320 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών σε 27 τ.μ. και του οικοπέδου σε 576 τ.μ. Σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια και την άδεια οικοδομής η κατοικία διαθέτει πρόνοια για πισίνα.

Διατηρητέα ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στο Άρσος- €80.000

Διατηρητέα ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην κοινότητα Άρσος, της Επαρχίας Λεμεσού. Συγκεκριμένα η κατοικία αποτελείται στο ισόγειο από εξωτερικό αποχωρητήριο με ντους, καθιστικό και κουζίνα. Στον όροφο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο και βεράντα. Η κατοικία είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο με πετρόχτιστη τοιχοποιία. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 82 τ.μ. Η κατοικία είναι κενή και αποτελεί ιδανική επιλογή για εξοχική κατοικία.

Διατηρητέα κατοικία στον Ψεματισμένο- €65.000

Διατηρητέα κατοικία στον Ψεματισμένο, της επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία είναι μεγάλης ηλικίας (1940) και είναι κατασκευασμένη με παραδοσιακό τρόπο. Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 110 τ.μ. Σημειώνεται ότι σε περίπτωση αναπαλαίωσης της κατοικίας το ακίνητο δύναται να επωφεληθεί από σχέδιο επιχορήγησης της κυβέρνησης. Η κατοικία είναι κενή.

 

Δειτε Επισης

Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας