Η Gillette ξανά «κοντά» στους Εθνοφρουρούς

H Gillette και η εταιρία Diplomat Cyprus, αντιπρόσωπος των προϊόντων Gillette στην Κύπρο, βρέθηκε ξανά κοντά στην Εθνική Φρουρά για να παραδώσει στους νεοσύλλεκτους οπλίτες της 2020 Β’ ΕΣΣΟ, ξυριστικές μηχανές Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL για να απολαύσουν το τέλειο ξύρισμα.

Η δωρεά έγινε την εβδομάδα 13-21 Ιουλίου 2020,  στα στρατόπεδα κατάταξης, όπου παραδόθηκαν ξυριστικές μηχανές Gillette FUSION PROGLIDE σε όλους τους νεοσύλλεκτους.

Το σύστημα ξυρίσματος Gillette FUSION PROGLIDE με τεχνολογία FLEXBALL, το πιο προηγμένο σύστημα ξυρίσματος της Gillette, έχει καταφέρει να αποκτήσει την εμπιστοσύνη των Κύπριων καταναλωτών, με προηγμένη λιπαντική ταινία, λεπίδες ακριβείας για λιγότερα τραβήγματα και την επαναστατική τεχνολογία FLEXBALL που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου για μέγιστη επαφή και αφαιρεί σχεδόν κάθε τρίχα.

Οι ξυριστικές μηχανές Gillette έχουν ηγετική θέση στην Κυπριακή αγορά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Η εμπιστοσύνη που απολαμβάνουν όλα τα προϊόντα της Gillette δείχνει τη σημασία που δίνουν οι Κύπριοι καταναλωτές στο τέλειο ξύρισμα. Για αυτόν το λόγο η Diplomat Cyprus δίνει την ευκαιρία, σε όλους τους νεοσύλλεκτους, να απολαύσουν το τέλειο ξύρισμα με ξυριστικές μηχανές Gillette.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor