Α. Νεοκλέους: Πλάνο για αύξηση της κερδοφορίας της Cyta

Το όραμα του για το πως θα είναι η Cyta τα επόμενα τρία χρόνια, μετέφερε ο CEO του Οργανισμού, Ανδρέας Νεοκλέους.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του11ου Limassol Economic Forum, ο κ. Νεοκλέους τόνισε πως σε τρία χρόνια η Cyta θα συνεχίσει να είναι ο ηγέτης στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στην Κύπρο, ενώ μετέφερε την επιθυμία του ότι μέχρι τότε ο Οργανισμός θα έχει παρουσιάζει μεγαλύτερα έσοδα και κερδοφορία. Ανέφερε μάλιστα πως για την επίτευξη του συγκεκριμένου στόχου υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο. Επίσης, πρόσθεσε, «ελπίζω ότι θα μπορούμε μέχρι τότε να έχουμε εξελιχθεί σε ένα πιο μοντέρνο και ευέλικτο οργανισμό, όπου θα θυμίζει περισσότερο τις εταιρείες επικοινωνίας της Ευρώπης».
 
Διαβάστε ακόμα: Λ. Χατζηνικολάου: Πως προσαρμοστήκαμε στην πανδημία
 
Ερωτηθείς για τους βασικούς δείκτες απόδοσης (KPIs) του Οργανισμού, ο κ. Νεοκλέους υπογράμμισε πως «όλα αρχίζουν και τελειώνουν με τους αριθμούς, οπότε μια στερεή οικονομική απόδοση και τα KPIs που σχετίζονται με αυτήν είναι τα πιο σημαντικά σε σχέση με τους στόχους μας και το που θέλουμε να φτάσουμε». Αυτή, συμπλήρωσε, είναι η πλατφόρμα που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις, να έχεις την αυτοπεποίθηση για να καινοτομήσεις και να πάρεις ρίσκα και στην ουσία να προχωρήσεις σε άλλα σημαντικά KPIs  που βρίσκονται επίσης στην κορυφή των προτεραιοτήτων. Αυτά, πρόσθεσε ο κ. Νεοκλέους, είναι το μπορούμε να μετρήσουμε τη συναισθηματική σύνδεση (emotional connection) των πελατών με τον οργανισμό μας, χρησιμοποιώντας KPIS που σχετίζονται με την πελατειακή εμπειρία. Eπίσης, σημείωσε, τοποθετούμε πολύ ψηλά και την συναισθηματική σύνδεση των εργαζομένων με τον οργανισμό.
 
Διαβάστε ακόμα: Λιανεμπόριο σε κρίση: Επηρεάστηκαν μέχρι και τα shopping malls
 
Στο ερώτημα κατά πόσον αισθάνεται στρες όντας στο τιμόνι ενός τόσο μεγάλου οργανισμού, ο κ. Νεοκλέους απάντησε αρνητικά. Πρέπει, τόνισε να βάλουμε τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. «Υπάρχει κόσμος σήμερα που αγχώνεται και ανησυχεί για διάφορους λόγους, υπάρχει κόσμος που δεν έχει δουλειά ή που πρέπει να δουλέψει δύο και τρεις δουλειές, άλλοι που δεν τους αρέσει η δουλειά τους , δεν θεωρώ ότι το στρες του να κάνεις μια δουλειά που αγαπάς και σου προσφέρει ένα καλό μισθό είναι συγκρίσιμο με αυτού του είδους το στρες, οπότε δεν νοιώθω ότι έχω ιδιαίτερο άγχος και στρες», κατέληξε.
 
Διαβάστε ακόμα: ΚΟΑΓ: 16 νέα διαμερίσματα στη Λευκωσία

Δειτε Επισης

Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος