Προς πώληση έργα του Sovereign Art Foundation Student Prize Cyprus 2024

Η τελετή βράβευσης των Μαθητικών Βραβείων «The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2024» ολοκληρώθηκε αφήνοντας πίσω της χαμόγελα ευτυχίας και σημαντικά μηνύματα για την τέχνη και την αξία της. Η Λεμεσός φιλοξένησε μια εκδήλωση γεμάτη από συγκίνηση και δημιουργικότητα, που έδωσε τη δυνατότητα σε νέους καλλιτέχνες να λάμψουν.

Η Άννα Πηγασίου και η Sofia Mircheva ήταν οι δύο μαθήτριες που κατάφεραν να κερδίσουν τα βραβεία με τα εξαιρετικά τους έργα. Οι νικήτριες απέσπασαν την αναγνώριση των κριτών και του κοινού αντίστοιχα, αλλά και χρηματικά βραβεία που θα τους βοηθήσουν να συνεχίσουν τον καλλιτεχνικό τους δρόμο.

Πηγαίνοντας ένα βήμα παρά πέρα, το The Sovereign Art Foundation ανακοινώνει ότι σημαντικός αριθμός από τα αξιέπαινα έργα των μαθητών θα διατίθεται προς πώληση, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε δημιουργούς να αναδειχθούν στον καλλιτεχνικό χώρο και να επιδείξουν το ταλέντο τους. Ειδικότερα, 15 έργων τέχνης του Sovereign Art Foundation Student Prize, Cyprus 2024, διατίθενται προς πώληση μέσω της ιστοσελίδα τους Οργανισμού εδώ: https://www.sovereignartfoundation.com/sp-cyprus/ .

Το 50% των εσόδων θα διατεθεί στο The Sovereign Art Foundation και το υπόλοιπο 50% θα δοθεί στον μαθητή-δημιουργό του έργου.

25 χρόνια παρουσίας

To Sovereign Group ιδρύθηκε το 1987, εργοδοτεί περισσότερους από 600 υπαλλήλους, βρίσκεται σε 20+ γραφεία παγκοσμίως σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ασία και Αφρική, έχει αποκτήσει περισσότερες από 30 άδειες από διεθνείς αναγνωρισμένες ρυθμιστικές αρχές και θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους και ανεξάρτητους επαγγελματίες φορολογικούς φορείς, οργανισμούς Σχεδιασμού και Εταιρικών Υπηρεσιών στον κόσμο.

Αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί περισσότερους από 20.000 πελάτες, που περιλαμβάνουν εταιρείες, επιχειρηματίες, ιδιώτες επενδυτές ή άτομα υψηλής καθαρής αξίας και τις οικογένειές τους – και διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση που υπερβαίνουν τα 20 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.

Το τμήμα Εταιρικών Υπηρεσιών της Sovereign Group παρέχει τη σύσταση και τη διαχείριση εταιρείας σε όλες τις δικαιοδοσίες, καθώς και συμβουλευτική υποστήριξη και στήριξη, βοηθώντας έτσι εταιρείες όλων των μεγεθών να εγκαταστήσουν και να διατηρήσουν με επιτυχία τις δραστηριότητές τους στις ξένες αγορές.

Το τμήμα Private Client Services της Sovereign Group παρέχει ασφαλή, αποτελεσματικό σχεδιασμό πλούτου και διαδοχής σε οικογένειες και επιχειρηματίες που κινούνται διεθνώς. Ειδικεύονται στο σχεδιασμό και την υλοποίηση δομών, χρησιμοποιώντας καταπιστεύματα, εταιρείες και άλλα μέσα, για τη διατήρηση και προστασία περιουσιακών στοιχείων και επενδύσεων.

Δειτε Επισης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το OPAP Nicosia 3x3
Μάριος Σκανδάλης: Οι σημαντικές θεσμικές αλλαγές για τις οποίες πρωτοστάτησε το Cyprus Integrity Forum
Ο Θεόδωρος Μάντης νέος πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διεύθυνσης Μισθοδοσίας
Πάνω από 3.000 επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν με τη Wolt στην Κύπρο το 2023
ΤΕΠΑΚ: Διοργάνωσε με επιτύχια νοσηλευτική ημερίδα με θέμα «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας είναι…»
Το Waste Wisely Cyprus στις υπεραγορές Αλφαμέγα
PlantHealth4Life: Η ευρωπαϊκή εκστρατεία επιστρέφει μεγαλύτερη και σε προσκαλεί να συμμετέχεις
Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας στο 7ο Cyprus HealthCare Conference
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο με αποκλειστική εκπροσώπηση τα πολυτελή σκάφη αναψυχής της Apreamare
CMMI: Υπέγραψε μνημόνιο συνεννόησης με εταιρείες από Κύπρο και Γαλλία-Τι προνοεί