Powered by

Όμιλος Ζορπάς: Νέο εστιατόριο άνοιξε στη λεωφόρο Μακαρίου (pics)

Την ευκαιρία να ζήσουν μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία είχαν οι εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που παρευρέθηκαν την Τρίτη, 22 Νοεμβρίου, στην παρουσίαση του νέου ιταλικού εστιατορίου του Ομίλου Ζορπάς, στην καρδιά της Λευκωσίας.

 

Το εστιατόριο Pinolo, βρίσκεται επί της ανανεωμένης λεωφόρου Μακαρίου, στο κτήριο Σεβέρη, και αναμένεται να εμπλουτίσει τον γαστρονομικό χάρτη της πρωτεύουσας με τις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις, τα μοναδικά βιολογικά προϊόντα και την προσεγμένη τεχνοτροπία του.

 

 

Τους εκπροσώπους των ΜΜΕ υποδέχθηκε εκ μέρους του Ομίλου Ζορπάς, ο κ. Δημήτρης Ζορπάς, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, ο οποίος σε σύντομη ομιλία του τόνισε ότι το Pinolo έχει στόχο να φέρει την ιταλική φινέτσα στην καρδιά της Λευκωσίας. «Το Pinolo αποτελεί για εμάς ένα πρότζεκτ ιδιαίτερα σημαντικό. Αφενός γιατί μέσω αυτού μας δίνεται η ευκαιρία να προσφέρουμε στο κοινό μία ξεχωριστή και ποιοτική γαστρονομική εμπειρία. Αφετέρου γιατί συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια για αναγέννηση της ιστορικής εμπορικής λεωφόρου», πρόσθεσε. Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο Δήμαρχος Λευκωσίας, κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

 

Οι χώροι του Pinolo, που σχεδίασε και δημιούργησε ο αρχιτέκτονας Επαμεινώνδας Δασκαλάκης, χαρακτηρίζονται από την ιταλική φινέτσα, ενώ ο συνδυασμός του ξύλου με τις μοντέρνες πινελιές στα έπιπλα και τη διακόσμηση, «ταξιδεύει» τους παρευρισκόμενους σε παραδοσιακές τρατορίες των στενών της Ιταλίας. Τα βλέμματα μαγνητίζει η βιτρίνα της κουζίνας, προσφέροντας την ευκαιρία στους πελάτες να παρακολουθήσουν ζωντανά τη διαδικασία παρασκευής των φαγητών.

 

Όσον αφορά το μενού του εστιατορίου, τη δημιουργία του οποίου ανέλαβε ο executive chef, Ηλίας Αριστοτέλους, έχει ως βασικό χαρακτηριστικό τις αγνές πρώτες ύλες και τη ζύμη από βιολογικό αλεύρι, τα οποία σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την υψηλή αισθητική του χώρου υπόσχονται να «ταξιδέψουν» το κοινό στον μαγευτικό κόσμο της ιταλικής κουζίνας. Το εστιατόριο, ξεχωρίζει επίσης, για τη μεγάλη γκάμα εκλεπτυσμένων γλυκών, καθώς και την πλούσια λίστα ποιοτικών κρασιών, με τον sommelier, Βάσο Μανώλη, να επιμελείται τον σχετικό κατάλογο.

 

Το εστιατόριο Pinolo βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, Γ’9, 1065, Λευκωσία και είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 11:30 μέχρι τις 1:00 (η κουζίνα κλείνει στις 23:00). Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στο 22570750.

Δειτε Επισης

ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Αδικεί επενδυτές και όσους έχουν προτεραιότητα στήριξης η πρόταση για φορολόγηση υπερκερδών τραπεζών
Κώστας Κουμής: Επιβεβαιώνεται η μεγάλη συνεισφορά του αθλητικού τουρισμού στην τουριστική οικονομία
Νίκος Χριστοδουλίδης: Διαχρονικά υψηλό το αίσθημα ευθύνης των κοινωνικών εταίρων
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Στο 50% οι πληρότητες στα ξενοδοχεία το Πάσχα-Ετοιμάζονται για δύσκολη χρονιά οι ξενοδόχοι
Ζεσταίνεται η αγορά ενόψει Πάσχα-Η μάχη των προσφορών και το αδιαχώρητο στις υπεραγορές
Προειδοποιούν οι επόπτες... Παραμένουν αυξημένοι οι κίνδυνοι για το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Ε.Ε.
WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air