Powered by

WIZZ Experiences: Νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της Wizz Air

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη και πιο βιώσιμη αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη*, ξεκίνησε το WIZZ Experiences - μια νέα πρόσθετη υπηρεσία για τους επιβάτες της σε συνεργασία με την Coras, το μεγαλύτερο διαδικτυακό πάροχο εισιτηρίων για τα καλύτερα events και δραστηριότητες μέσω ενός μόνο API.

Πάνω από 10 εκατομμύρια εισιτήρια είναι τώρα διαθέσιμα για τους επιβάτες της Wizz Air σε πάνω από 65 χώρες, 300 πόλεις και 20 γλώσσες. Μόλις εξασφαλίσουν την καλύτερη τιμή για την πτήση τους, οι επιβάτες μπορούν να εξερευνήσουν μια τεράστια ποικιλία εισιτηρίων αξιοθέατων και μουσείων, ξεναγήσεων, αθλητικών διαρκείας, live events, μουσικής και θεατρικών παραστάσεων απλά με ένα κλικ.

Όλα τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στον επίσημο ιστότοπο και την εφαρμογή της Wizz Air, μέσα από μια εύκολη διαδικασία κράτησης.

Μερικά από τα πιο δημοφιλή events στους προορισμούς της Wizz Air περιλαμβάνουν:

  • Ελλάδα: καταδύσεις, γευστική δοκιμή ελαιολάδου, παραδοσιακή ελληνική βραδιά με ζωντανή μουσική και δείπνο.
  • Ηνωμένο Βασίλειο: κορυφαίοι αθλητικοί αγώνες, ζωντανή μουσική και θεατρικές παραστάσεις στο West End, συμπεριλαμβανομένων των Hamilton και The Lion King.
  • Ισπανία: περιήγηση στη La Sagrada Familia στη Βαρκελώνη ή στο μουσείο Prado στο κέντρο της Μαδρίτης, εισιτήρια για ποδοσφαιρικό αγώνα της FC Barcelona, περιήγηση στα αξιοθέατα της Μαδρίτης με ποδήλατο και επίσκεψη σε τρία από τα καλύτερα tapas bars στη Μάλαγα με έναν τοπικό οδηγό.
  • Γαλλία: εισιτήρια προτεραιότητας για τον Πύργο του Άιφελ ή για το Μουσείου του Λούβρου ώστε να μην περιμένεις στην ουρά, και ξενάγηση στο Παλάτι και τους Κήπους των Βερσαλλιών.
  • Ιταλία: ξενάγηση με μικρή ομάδα και αρχαιολόγο στην Πομπηία, εισιτήρια για σειρά προτεραιότητας σε Κολοσσαίο ή Πινακοθήκη Ουφίτσι, ξενάγηση στο Βατικανό ή αγώνες ποδοσφαίρου της AC Milan.

Ο James Goodwin, Επικεφαλής του Ancillary Revenue της Wizz Air δήλωσε: “Είναι μεγάλη μας χαρά που συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τις προσφορές μας σε πρόσθετες υπηρεσίες με μια ακόμα μία καινούρια, τo WIZZ Experiences. Μέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, οι πελάτες θα έχουν πρόσβαση σε πάνω από 10 εκατομμύρια εισιτήρια για αξιοθέατα, με μια εύκολη κράτηση. Χάρη σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρουμε με τους συνεργάτες μας, οι επιβάτες μας μπορούν τώρα να οργανώσουν ολόκληρο το ταξίδι με την Wizz Air, από την πτήση μέχρι τις αγορές εν πτήσει, τις μεταφορές, τη διαμονή και τις δραστηριότητές τους. Θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε την προσφορά μας για να κάνουμε την Wizz Air τον απόλυτο πάροχο για όλες τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη.”

Ο Mark McLaughlin, CEO της Coras, πρόσθεσε: “Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Wizz Air έτσι ώστε οι πελάτες τους να μπορούν να αγοράζουν και να έχουν εύκολη πρόσβαση σε εισιτήρια για τις καλύτερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Οι αγώνες ποδοσφαίρου της Premier League, οι ζωντανές συναυλίες και τα εμβληματικά και ιστορικά αξιοθέατα αποτελούν εκ των βασικών κινήτρων για τα ταξίδια των επιβατών.”

Δειτε Επισης

Ανοδικά οι αφίξεις τουριστών τους πρώτους τέσσερις μήνες του έτους-Κυριότερη πηγή το Ηνωμένο Βασίλειο
Κώστας Κουμής: Εντός στόχων παρά τις αντιξοότητες-Ικανοποίηση για τα αποτελέσματα του πρώτου τετραμήνου
La Plage Nespresso στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Καννών 2024
Aegean Airlines: Σχεδιάζει νέους προορισμούς και προϊόντα-Οι κινήσεις το φετινό καλοκαίρι
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Ο χάρτης των ξενοδοχείων της Κύπρου-Η κατάταξη, η δυναμικότητα, η γεωγραφική κατανομή και η... αδειοδότηση
Άρχισε η διαδικασία ανανέωσης αδειών εγγραφής αυτοεξυπηρετούμενων καταλυμάτων-Όλες οι πληροφορίες
Μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στη καρδιά της Λευκωσίας
Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης: Ανάγκη εκσυγχρονισμού της συλλογικής σύμβασης στη ξενοδοχειακή βιομηχανία
Θάνος Μιχαηλίδης: Μειωμένη ροή κρατήσεων στα ξενοδοχεία σε όλη την Κύπρο