ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων

Μονόδρομος θεωρείτε πλέον ο ψηφιακός μετασχηματισμός, με το τοπίο να είναι συνεχώς μεταβαλλόμενο και τις επιχειρήσεις να προσπαθούν να συμβαδίσουν.

Η Hybrid ConsulTech, ιδρύθηκε πρόσφατα από την Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη, και συμβάλλει ακριβώς σε αυτό. Συγκεκριμένα, η νέα εταιρεία, έχει συγκεντρώσει μια ομάδα εμπειρογνωμόνων και ειδικεύεται στη στρατηγική καινοτομία, την τεχνολογική ολοκλήρωση και την αναδιοργάνωση του επιχειρηματικού μοντέλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Hybrid ConsulTech ConsulTech ιδρύθηκε ως κοινοπραξία με την TKI, μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με 20ετή πείρα στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα παρέχουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε πελάτες στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Σε συνέντευξή τους στο CBN, η founder και CEO της Hybrid ConsulTech και ο CEO της TKI, Thomas Gamble, μιλούν για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

«Οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης δεδομένων και προηγμένης ανάλυσης που παρέχουμε συγχωνεύουν διαφορετικές πηγές δεδομένων σε ένα ενιαίο, συνεκτικό πλαίσιο.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αξιοποιήσει τις προγνωστικές αναλύσεις και τις γνώσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, λαμβάνοντας τεκμηριωμένες στρατηγικές αποφάσεις που προωθούν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και την καινοτομία», αναφέρει, μεταξύ άλλων η Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη.

Μπορείτε να μας πείτε λίγα λόγια για τον εαυτό σας και την ιστορία που σας οδήγησε στη δημιουργία της Hybrid ConsulTech;

Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη: Βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας και του μετασχηματισμού επιχειρηματικών μοντέλων για πάνω από δύο δεκαετίες, με γνώμονα το πάθος για την αξιοποίηση των αναδυόμενων τεχνολογιών και τη στρατηγική πρόβλεψη.

Παρατηρώντας το εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο, αναγνώρισα ένα κρίσιμο κενό στην αγορά για τη στρατηγική πρόβλεψη σε συνδυασμό με την ανάπτυξη λογισμικού και την ενσωμάτωση τεχνολογίας, που θα μπορούσε να βελτιώσει ριζικά τις επιχειρηματικές λειτουργίες και να προωθήσει την ανάπτυξη.

Αυτή τη στιγμή βιώνουμε μια σημαντική ψηφιακή αλλαγή, η οποία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες και προκλήσεις για τους οργανισμούς παγκοσμίως. Μέσα σε αυτό το μετασχηματιστικό τοπίο, το μάρκετινγκ και οι πωλήσεις ξεχωρίζουν ως οι τομείς που επαναπροσδιορίζονται δραματικά.

Πιστεύω ακράδαντα ότι αυτό το εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες στους οργανισμούς που είναι έτοιμοι να αγκαλιάσουν την αλλαγή και να κάνουν αποφασιστικές κινήσεις.

Η ίδρυση της Hybrid ConsulTech ήταν μια άμεση απάντηση σε αυτές τις ευκαιρίες που ξεδιπλώνονται. Συγκεντρώσαμε μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που ειδικεύεται στη στρατηγική καινοτομία, την ενσωμάτωση της τεχνολογίας και την αναδιοργάνωση του επιχειρηματικού μοντέλου. Αυτή η ομάδα είναι έτοιμη να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, αξιοποιώντας τη συλλογική μας τεχνογνωσία για να καθοδηγήσει τις επιχειρήσεις στο ταξίδι του ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

Μιλήστε μας για την εταιρεία και τις υπηρεσίες που προσφέρει...

Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη: Η Hybrid ConsulTech ιδρύθηκε ως κοινοπραξία με την TKI, μια εταιρεία ανάπτυξης λογισμικού με 20ετή πορεία στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αναγνώριση των συμπληρωματικών δυνάμεων που έφερε ο καθένας μας στο τραπέζι - η στρατηγική μου διορατικότητα και η διορατικότητα στην καινοτομία επιχειρηματικών μοντέλων και τον ψηφιακό μετασχηματισμό, σε συνδυασμό με τις ισχυρές δυνατότητες ανάπτυξης λογισμικού της TKI - αποτέλεσε το θεμέλιο της Hybrid ConsulTech.

Αποστολή μας είναι να αντιμετωπίσουμε την επείγουσα ανάγκη των οργανισμών να προσαρμοστούν και να ευδοκιμήσουν σε ένα ρευστό και ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό τοπίο, προσφέροντας μια σειρά από υπηρεσίες που έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τις δραστηριότητές τους σε ψηφιακές δυνάμεις, με έμφαση στις διαδικασίες μάρκετινγκ και πωλήσεων.

Το χαρτοφυλάκιό μας περιλαμβάνει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού, από την αρχική ανάπτυξη στρατηγικής έως την πλήρη υλοποίηση, παράλληλα με προηγμένη αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και πωλήσεων, εξελιγμένη ανάλυση δεδομένων και βελτιστοποίηση της στοχευμένης δέσμευσης πελατών.

Κάθε προσφορά έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και στρατηγικές γνώσεις, δίνοντας στους πελάτες μας τη δυνατότητα όχι μόνο να ανταποκρίνονται στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς αλλά και να διαμορφώνουν τις μελλοντικές τάσεις του κλάδου.

Οι επιχειρήσεις προσπαθούν να συμβαδίσουν με τον τεχνολογικό μετασχηματισμό. Μπορείτε να μας δώσετε μερικά παραδείγματα για το πώς αυτό το νέο εγχείρημα μπορεί να βοηθήσει τις εταιρείες σε αυτό το ταξίδι;

Thomas Gamble: Ας ρίξουμε μια ματιά στο τοπίο του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, το οποίο έχει εξελιχθεί ραγδαία λόγω των ψηφιακών εξελίξεων. Οι παραδοσιακές στρατηγικές δεν αρκούν πλέον για να προσελκύσουν αποτελεσματικά τον ολοένα και περισσότερο ψηφιακά ενημερωμένο καταναλωτή.

Αντιμετωπίζουμε αυτή την πρόκληση μετωπικά, προσφέροντας προηγμένες λύσεις αυτοματοποίησης για το μάρκετινγκ και τις πωλήσεις. Σχεδιασμένα για τον εξορθολογισμό των διαδικασιών και τη βελτίωση των αλληλεπιδράσεων με τους πελάτες, τα εργαλεία μας ενισχύουν τη συνολική παραγωγικότητα.

Μέσω της προσαρμογής και της εξατομίκευσης, αυτοματοποιούμε τις εργασίες ρουτίνας και εφαρμόζουμε συνεχή μάθηση για συνεχή βελτίωση. Αυτό επιτρέπει στις εταιρείες να επικεντρώσουν τις προσπάθειές τους στην προώθηση πιο ουσιαστικών δεσμεύσεων με τους πελάτες και στην προώθηση της ανάπτυξης.

Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη: Μια άλλη σημαντική πρόκληση είναι η αξιοποίηση του τεράστιου όγκου δεδομένων που συλλέγουν οι οργανισμοί.

Οι υπηρεσίες ολοκλήρωσης δεδομένων και προηγμένης ανάλυσης που παρέχουμε συγχωνεύουν διαφορετικές πηγές δεδομένων σε ένα ενιαίο, συνεκτικό πλαίσιο.

Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να αξιοποιήσει τις προγνωστικές αναλύσεις και τις γνώσεις που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη, λαμβάνοντας τεκμηριωμένες στρατηγικές αποφάσεις που προωθούν την επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα και την καινοτομία.

Ουσιαστικά μετατρέπουμε τα δεδομένα σε ένα ισχυρό περιουσιακό στοιχείο που ενημερώνει τις τρέχουσες στρατηγικές και προβλέπει τις μελλοντικές τάσεις.

Είναι δυνατόν να αξιοποιήσετε και να μεταφέρετε τις εμπειρίες σας στην αγορά της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής;

Thomas Gamble: Η σημαντική μας εμπειρία στις ΗΠΑ, μια άκρως ανταγωνιστική αγορά όσον αφορά τις τεχνολογίες αιχμής, μας εφοδιάζει με ένα βάθος γνώσεων που είναι σε μεγάλο βαθμό μεταβιβάσιμο σε άλλες περιοχές.

Αυτή η τεχνογνωσία είναι ανεκτίμητη για την προώθηση της καινοτομίας και την εφαρμογή λύσεων τελευταίας τεχνολογίας σε νέα πλαίσια.

Θεωρούμε ότι η συμπληρωματικότητα με μια ομάδα που έχει βαθιές ρίζες στην τοπική γνώση και κατανόηση των ιδιαίτερων πραγματικοτήτων και επιχειρηματικών περιβαλλόντων των αγορών της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός.

Είναι αυτή η διπλή προσέγγιση που θα επιτρέψει στην Hybrid ConsulTech να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των προηγμένων τεχνολογικών δυνατοτήτων της τοπικής αγοράς.

Αυτός ο συνδυασμός παγκόσμιων καινοτομιών και περιφερειακών προσαρμογών διασφαλίζει ότι οι λύσεις που παρέχουμε είναι πρωτοποριακές αλλά ταυτόχρονα ρεαλιστικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε αγοράς.

Είναι αυτό που προσφέρετε διαφορετικό από ό,τι υπάρχει αυτή τη στιγμή;

Μόνικα Ιωαννίδου Πολεμίτη: Η συνεργασία μας με την TKI συνδυάζει δύο δεκαετίες τεχνογνωσίας στην ανάπτυξη λογισμικού, με 20 χρόνια εμπειρίας στον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση.

Αυτή η μοναδική συνεργασία παρέχει ένα βάθος τεχνικής επάρκειας και στρατηγικής πρόβλεψης που είναι σπάνιο στο δικό μας μέρος του κόσμου. Αυτό μας επιτρέπει να προσφέρουμε όχι μόνο τεχνολογική υλοποίηση τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και στιβαρές, επεκτάσιμες λύσεις προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες κάθε πελάτη.

Η εστίασή μας στον ολοκληρωμένο ψηφιακό μετασχηματισμό -που περιλαμβάνει τα πάντα, από τον στρατηγικό σχεδιασμό έως την πρακτική εφαρμογή και τη συνεχή υποστήριξη- διασφαλίζει ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν μια ολιστική υπηρεσία που υπερβαίνει τις προσωρινές διορθώσεις και δημιουργεί μόνιμες αλλαγές.

Συνολικά, στόχος μας είναι να σχεδιάζουμε στρατηγικές και προϊόντα που ευθυγραμμίζονται με τους μοναδικούς επιχειρηματικούς στόχους κάθε πελάτη και όχι απλώς να εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές- καινοτομούμε και προσαρμόζουμε αυτές τις πρακτικές για να παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή αξία.

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta