CNP CYPRIALIFE

H CNP CYPRIALIFE ιδρύθηκε το 1995 με στόχο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών στον κλάδο των ασφαλειών υγείας. Είναι μέλος του ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE  HOLDINGS, ο οποίος με τη σειρά του ανήκει στον γαλλικό πολυεθνικό κολοσσό CNP ASSURANCES. 
 
H CNP CYPRIALIFE είναι ηγετική δύναμη στην Κύπρο,  με κύκλο εργασιών €95.2 εκατ. το 2017 και πέραν των €467.2 εκατ. επενδύσεις υπό διαχείριση. Με αφοσίωση στην ποιότητα των υπηρεσιών και την αποτελεσματική εξυπηρέτηση, έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη 80.000 πελατών, ανέφερε η  Ανδρεανή Καλλιμάχου, γενική διευθύντρια. Διαθέτει στο δυναμικό της υψηλού επιπέδου εξειδικευμένο προσωπικό και ένα ευρύ, παγκύπριο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων, που βρίσκονται κάθε στιγμή δίπλα στον πελάτη. Με  σύγχρονα, πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά σχέδια, η CNP CYPRIALIFE παρέχει ολοκληρωμένη κάλυψη στους κλάδους Προστασίας, Υγείας και Ατυχημάτων, Συνταξιοδότησης και Αποταμίευσης.
 
Πλάνα για το 2018 
Το 2018 θα είναι ένας ακόμα απαιτητικός χρόνος, γεμάτος ευκαιρίες και προκλήσεις. Το νέο ρυθμιστικό πλαίσιο μας βρίσκει πανέτοιμους στους κανονισμούς που θα τεθούν σε εφαρμογή μέσα στο έτος. Ταυτόχρονα, μέσα στο 2018, η εταιρεία επενδύει στην τεχνολογία, με σκοπό την περεταίρω αυτοματοποίηση των διαδικασιών και την αναβάθμιση τόσο των συστημάτων της όσο και της εμπειρίας του πελάτη. Στόχος μας είναι η παροχή σωστής και υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες τη βδομάδα.
Επίσης, η CNP CYPRIALIFE στοχεύει στη συνεχή ανάπτυξη των συνεργατών της και στην τροφοδότησή τους με εργαλεία που να τους βοηθούν να αντεπεξέρχονται στις αυξημένες απαιτήσεις των καιρών και να παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές. Απώτερος στόχος να διασφαλίσουν στους πελάτες και τις οικογένειές τους τη σιγουριά και την ασφάλεια που θα έχουν ανάγκη στη δύσκολη στιγμή. 

Φερεγγυότητα ΙΙ
Θέλουμε οι πελάτες μας να νιώθουν απόλυτη σιγουριά, γι’ αυτό και σημαντική προτεραιότητα αποτελεί για μας η κεφαλαιουχική θωράκιση της Εταιρείας. Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε πλήρως εναρμονιστεί με τους αυστηρούς  κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Οδηγίας Solvency II, με την Εταιρεία να καλύπτει 3,6 φορές τους σχετικούς δείκτες κεφαλαιουχικής επάρκειας.  Το 2017 οι πληρωμές ήταν €20.3 εκατ. σε απαιτήσεις υγείας και €4.5 εκατ. σε απαιτήσεις ζωής. Μόνο τυχαία δεν είναι η εικόνα που έχουμε χτίσει στην αγορά για την άμεση ανταπόκριση και πληρωμή απαιτήσεων. Σημειώνουμε επίσης πως, τη χρονιά που πέρασε, τα επενδυτικά μας ταμεία πέτυχαν εξαιρετικές αποδόσεις, κάτι που δυναμώνει ακόμη περισσότερο τη CNP CYPRIALIFE ως την επιλογή αξίας για επένδυση και αποταμίευση.

Έμφαση στην καινοτομία 
Οφείλουμε να αναδείξουμε μια μεγάλη διάκριση, που κατέκτησε η CNP CYPRILIFE τo 2017. Πρόκειται για το Βραβείο Καινοτομίας στον Τριτογενή Τομέα - της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων-, στην Κατηγορία Υπηρεσιών. Το βραβείο απονεμήθηκε στην εταιρεία μας για την ανάπτυξη και τη χρήση ενός καινοτόμου λογισμικού Ηλεκτρονικής Ανάλυσης Αναγκών του Πελάτη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο εργαλείο, του οποίου ο σχεδιασμός βασίζεται στις ιδιαιτερότητες, τις επιθυμίες και τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Η μοναδική αυτή ηλεκτρονική και επιστημονική μέθοδος, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Κύπρο στον ασφαλιστικό κλάδο, παρέχει εξατομικευμένες ασφαλιστικές λύσεις μέσω της ιεράρχησης προτεραιοτήτων και της ποσοτικοποίησης πιθανών κινδύνων.                                                                            Με τον τρόπο αυτό ο πελάτης μπορεί να έχει άμεσα ολοκληρωμένη εικόνα για το πώς μπορεί καλύτερα να προστατεύσει την καθημερινότητά του και κατ’ επέκταση την έλευση του εισοδήματός του.
Μέσω αυτής της μεθοδολογίας η εταιρεία έχει διαφοροποιήσει τον τρόπο προώθησης των ασφαλιστηρίων συμβολαίων και έχει επανεκπαιδεύσει το ανθρώπινο δυναμικό της στο νέο ασφαλιστικό πεδίο. Παράλληλα έχουμε προσελκύσει ένα μεγάλο αριθμό υψηλά καταρτισμένων νέων συνεργατών, εμπλουτίζοντας τη δεξαμενή γνώσης των ανθρώπων μας. Η ουσία είναι πως ο θεσμός της ασφάλισης μετασχηματίζεται, ο πελάτης έρχεται πιο κοντά μας και νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια για το μέλλον.  
Η καινοτομία αποτελεί κύριο άξονα της στρατηγικής μας. Για κάθε σύγχρονη επιχείρηση, που θέλει να είναι δυνατή και να πρωταγωνιστεί στον τομέα της, ο δρόμος της καινοτομίας είναι ο δρόμος για το μέλλον. Το κέντρο ύπαρξης μιας ασφαλιστικής εταιρείας είναι να αναγνωρίζει έγκαιρα τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών της και να ανταποκρίνεται αποτελεσματικά σε αυτές με πρωτοποριακές λύσεις.
 
Νέα προϊόντα και τεχνολογία
Η ανάπτυξη νέων προϊόντων και ασφαλώς η εξέλιξη, με βάση την τεχνολογία, αποτελεί για την εταιρεία μια συνεχή διαδικασία. Όσο μια κοινωνία εξελίσσεται και νέες ανάγκες δημιουργούνται, η CNP CYPRIALIFE έχει τις ικανότητες και τη δύναμη να είναι δίπλα στους πελάτες της με νέα πρωτοποριακά προϊόντα και τεχνολογικές λύσεις. 
Ειδικά στον χώρο της Υγείας παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στο ΓεΣΥ. Με βάση τα νέα δεδομένα θα γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές στα υφιστάμενα προϊόντα και θα αναπτυχθούν νέα. 

Διοίκηση & Διεύθυνση
• Τάκης Φειδία, διευθύνων σύμβουλος
• Ανδρεανή Καλλιμάχου, γενική διευθύντρια εταιρείας
• Πόλυς Μιχαηλίδης, γενικός διευθυντής ανάπτυξης εργασιών και εταιρικών υποθέσεων  
• Χρίστος Φραντζής, ανώτερος οικονομικός διευθυντής ομίλου 
• Αθηνά Σιηπιλλή Τσίγκη, ανώτερη διευθύντρια διαχείρισης κινδύνων ομίλου
• Ιωάννα Πάντη, ανώτερη διευθύντρια αναλογιστικών υπηρεσιών ομίλου
• Γιώργος Γώγου, διευθυντής πωλήσεων   
• Μανώλης Ιωαννίδης, διευθυντής ανάπτυξης ομαδικών ασφαλίσεων 
• Λεωνίδας Μούσκος, διευθυντής πληροφορικής
• Νίκη Xρίστου, διευθύντρια νέων εργασιών και αλλαγών 
• Αντώνης Αντωνίου, οικονομικός διευθυντής
• Παυλίνα Θεοχάρους, διευθύντρια ανάπτυξης προϊόντων και αναλογίστρια αντασφαλίσεων
• Φίλιππος Πιερίδης, διευθυντής απαιτήσεων και διαχείρισης συμβολαίων                    
• Κυριάκος Πάμπουκας, διευθυντής διαχείρισης ποιότητας και έργων
• Λεωνίδας Σαββίδης, διευθυντής προϋπολογισμού και οικονομικών εκθέσεων
• Ελένη Ψυλλίδου, διευθύντρια ανθρώπινου δυναμικού ομίλου
• Χάρης Πογιατζής, διευθυντής επενδύσεων ομίλου.


FACTS &FIGURES
Έτος ίδρυσης:1995
Προσωπικό: 137 άτομα
Κύκλος εργασιών για το έτος 2017: 95,2 εκατ. 
Ασφαλισμένοι: 80 χιλ.
Ασφαλιστικά συμβόλαια: 58.6 χιλ.
Ασφαλιστικοί Αντιπρόσωποι: 222
Μερίδιο αγοράς:22,1%
Αριθμός γραφείων στην Κύπρο: Σε όλες τις πόλεις (6).
Ίδια κεφάλαια υπό το Solvency II:
 H εταιρεία καλύπτει σχεδόν τέσσερις φορές τους σχετικούς δείκτες κεφαλαιουχικής επάρκειας (360%).
(επίσημα αποτελέσματα του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών κατά τις 30.9.2017). 

Στοιχεία επικοινωνίας 
Διεύθυνση κεντρικών γραφείων: Ακροπόλεως 17, 2006, 
Στρόβολος, Λευκωσία
Ταχυδρομικό κιβώτιο: 20819, 1664, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22111213
Φαξ: 22363407
Ιστοσελίδα: www.cnpcyprialife.com
 
 

Δειτε Επισης

TRUST
ROYAL CROWN INSURANCE COMPANY LTD
OLYMPIC INSURANCE COMPANY LTD
INTERTRUST INSURANCE AGENTS, SUB-AGENTS AND CONSULTANTS LTD
EUROLIFE
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
CNP CYPRIALIFE
CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS
ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΤΔ