ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΤΔ

Η Παγκυπριακή Ασφαλιστική Λτδ έχει σημαντική και μακρόχρονη παρουσία στον ασφαλιστικό τομέα στους κλάδους Γενικής Φύσης, από το 1963 όταν συστάθηκε στο Λονδίνο, αφού τότε δεν υπήρχε το νομοθετικό πλαίσιο που να διέπει τη λειτουργία ασφαλιστικής εταιρείας στην Κύπρο.
Mετά από μια επιτυχή πορεία 30 χρόνων ως μεικτή εταιρεία, το 1992 ιδρύθηκε η Παγκυπριακή  Ασφαλιστική Λτδ, η οποία εγγράφηκε στην Κύπρο και από το 1994 διεξάγει εργασίες αποκλειστικά στους κλάδους ασφαλειών Γενικής Φύσης.  Από το 1999 είναι μέλος του Ομίλου της Ελληνικής Τράπεζας, κατέχοντας την τρίτη θέση με μερίδιο αγοράς γύρω στο 8% και ετήσιο κύκλο εργασιών περίπου €28 εκατ. 
Το 2017 η Παγκυπριακή Ασφαλιστική συνέχισε να διατηρεί άνετη ρευστότητα και διαχειρίστηκε με σύνεση τις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετώπισε η ασφαλιστική βιομηχανία, διατηρώντας ισχυρή κεφαλαιουχική βάση. Ταυτόχρονα ανταποκρίνεται σε όλες τις υποχρεώσεις της που πηγάζουν από την Ευρωπαϊκή Οδηγία Φερεγγυότητας (Solvency II), η οποία τέθηκε σε εφαρμογή από 1/1/2016. 
Διαχρονικός στόχος της εταιρείας είναι η διατήρηση υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης και συνεχούς υποστήριξης και φροντίδας πριν και μετά την πώληση. Επικεντρώνοντας την προσοχή της στη συνεχή επιμόρφωση του προσωπικού της και στη βελτίωση της περιόδου αποπληρωμής των ασφαλίστρων, διασφαλίζει ότι μπορεί να προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση στις ανάγκες των ασφαλισμένων της και στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της σε περιπτώσεις απαιτήσεων.

Υπηρεσίες και προϊόντα
Αναζητώντας ιδέες για περαιτέρω ανάπτυξη, η Παγκυπριακή Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία μιας σειράς Υπερασφαλειών, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα σε ιδιώτες και επιχειρήσεις να καλύψουν όλες τις ασφαλιστικές τους ανάγκες, όπως αυτές διαμορφώνονται σύμφωνα με το εκάστοτε οικονομικό περιβάλλον.
Το συμβόλαιο Υπερασφάλεια Επιχειρήσεων εξασφαλίζει εξειδικευμένες καλύψεις μέσα από ένα συμβόλαιο, απλοποιώντας τη διαχείριση κινδύνων μιας επιχείρησης όσον αφορά τις ασφαλιστικές της ανάγκες. 
Η Υπερασφάλεια Ιδιωτών απευθύνεται σε ιδιώτες και είναι το μοναδικό συμβόλαιο στην αγορά που συνδέει πέντε ανεξάρτητα συμβόλαια σε ένα! Μέσω του συμβολαίου παρέχεται κάλυψη για:
• Μόνιμη/ εξοχική κατοικία
• Ιδιωτικό όχημα/ μοτοσικλέτα
• Προσωπικά ατυχήματα
• Ευθύνη εργοδότη για το οικιακό προσωπικό (προαιρετικά)
• Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για το οικιακό προσωπικό (προαιρετικά)
Το συμβόλαιο εξασφαλίζει πολλαπλές ασφαλιστικές καλύψεις κάτω από ένα ασφαλιστικό έντυπο και παραδίδεται με την υπογραφή της πρότασης ασφάλισης. 
Τα ασφαλιστικά συμβόλαια της Παγκυπριακής Ασφαλιστικής προσφέρονται από το δίκτυο καταστημάτων της Ελληνικής Τράπεζας και τους συνεργάτες της διαμεσολαβητές σε όλες τις επαρχίες. Η εταιρεία συνεργάζεται με επίλεκτους συνεργάτες που  διαθέτουν όλες τις εμπειρίες και τα προσόντα στον ασφαλιστικό τομέα.

Διευθυντική ομάδα 
• Σωκράτης Δημητρίου, γενικός διευθυντής 
• Κυριάκος Βολής, οικονομικός διευθυντής 
•  Ανδρέας Τταφούνας, διοικητικός διευθυντής 
•  Πόλα Παντελίδου, διευθύντρια τομέα ιδιωτών και τομέα επιχειρήσεων
• Μαρία Σταύρου, διευθύντρια αποδοχής κινδύνων & προαιρετικών αντασφαλίσεων
• Ανδρέας Θεοδώρου, διευθυντής τομέα 
διαμεσολαβητών
• Ειρήνη Κατιμέρη, διευθύντρια απαιτήσεων

FACTS &FIGURES
Έτος ίδρυσης:1992
Προσωπικό: 80 άτομα
Κύκλος εργασιών: 28 εκατ. ευρώ
Ασφαλισμένοι: 35.000
Ασφαλιστικά συμβόλαια: 67.000
Ασφαλιστικοί Αντιπρόσωποι: 65
Μερίδιο αγοράς:8%
Αριθμός γραφείων στην Κύπρο: 5

Στοιχεία επικοινωνίας 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Γρίβα Διγενή 66,1095, Λευκωσία 
Τηλέφωνο: 77772171 
Φαξ: 22677154 
E-mail: pancyprian@hellenicbank.com
Ιστοσελίδα: www.pancyprianinsurance.com
 

Δειτε Επισης

TRUST
ROYAL CROWN INSURANCE COMPANY LTD
INTERTRUST INSURANCE AGENTS, SUB-AGENTS AND CONSULTANTS LTD
EUROLIFE
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
CNP CYPRIALIFE
CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS
BAKER TILLY IN SOUTH EAST EUROPE
ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΤΔ