INTERTRUST INSURANCE AGENTS, SUB-AGENTS AND CONSULTANTS LTD

Η Intertrust Insurance Agents, Sub-Agents and Consultants Ltd, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της με την παγκόσμια αναγνωρισμένη εταιρεία ασφάλισης πιστώσεων, EULER HERMES, προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις ασφάλισης πιστώσεων στην επιχείρησή σας, συμβάλλοντας στην καλύτερη διαχείριση των πελατών/αγοραστών σας. 

Ασφάλιση Πιστώσεων (Τιμολογίων)
Η υπηρεσία Ασφάλισης Πιστώσεων απευθύνεται κυρίως σε κατασκευαστές, χονδρέμπορους/διανομείς και εταιρείες παροχής υπηρεσιών και σας βοηθά να προστατεύσετε την επιχείρησή σας έναντι της αφερεγγυότητας των πελατών/αγοραστών σας και να αποφύγετε ή να περιορίσετε σημαντικά τις επισφάλειές σας.

Γιατί να την επιλέξετε;
Η Ασφάλιση Πιστώσεων καλύπτει τη διαχείριση του μεγαλύτερου και ίσως σημαντικότερου μέρος του ενεργητικού μιας επιχείρησης, των απαιτήσεών της, υιοθετώντας σύγχρονες λύσεις και εφαρμόζοντας τη διεθνή εμπειρία και τις βέλτιστες πρακτικές, αφού χρησιμοποιείται στο εξωτερικό για πάνω από 100 χρόνια.
Προσφέρει κάλυψη στους ασφαλισμένους σε δύο βασικές περιπτώσεις αφερεγγυότητας των αγοραστών τους:
• Στην περίπτωση της Αποδεδειγμένης Αφερεγγυότητας, που συμβαίνει όταν ο οφειλέτης κηρυχθεί σε κατάσταση πτώχευσης με οριστική απόφαση δικαστηρίου ή υπαχθεί σε διαδικασία συνδιαλλαγής ή αναδιοργάνωσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πτωχευτικού Κώδικα.
• Στην περίπτωση της Καθυστέρησης Πληρωμής, που συμβαίνει όταν ο αγοραστής καθυστερεί την πληρωμή των υποχρεώσεών του στον ασφαλισμένο, μετά τη λήξη της αρχικής διάρκειας πίστωσης ή των τυχόν παρατάσεών της.
 
Υπηρεσία Ασφάλισης Πιστώσεων Εξαγωγών
Η EULER HERMES, με παρουσία σε περισσότερες από 55 χώρες, διαθέτει ένα διεθνές δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών, που ασχολούνται με την αξιολόγηση του κινδύνου, διευκολύνοντας την εμπορική ανάπτυξη των επιχειρήσεων σε όλο τον κόσμο. 
Λαμβάνοντας υπόψη τον μεγάλο πιστωτικό κίνδυνο, που παρουσιάζεται λόγω έλλειψης εμπειρίας και γνώσης, αλλά και το σημαντικό ρίσκο που αναλαμβάνει η κάθε κυπριακή επιχείρηση στο εξωτερικό, η Ασφάλιση Πιστώσεων σας βοηθά να αναπτυχθείτε γρήγορα και με ασφάλεια και να αυξήσετε τα κέρδη σας, μειώνοντας τον κίνδυνο και την πιθανή ζημία που μπορεί να προκαλέσει η ξαφνική επισφάλεια των πελατών σας στο εξωτερικό.
Τα οφέλη που προκύπτουν από την Ασφάλιση Πιστώσεων είναι πολλαπλά και πολύ σημαντικά, όπως : 
• Δυναμική εμπορική πολιτική και ασφαλής ανάπτυξη της επιχείρησης.
• Επέκταση των πωλήσεων σε εσωτερικό και εξωτερικό με ασφάλεια τόσο σε υφιστάμενους όσο και σε νέους πελάτες.
• Βέλτιστη διαχείριση και ελαχιστοποίηση του κινδύνου. 
• Προστασία του ενεργητικού και της ρευστότητας της επιχείρησης. 
• Βελτίωση της ποιότητας του πιστωτικού ελέγχου.
• Εξαιρετική πληροφόρηση για τον πιστωτικό κίνδυνο και την αγορά.
• Καλύτερες σχέσεις συνεργασίας με τους πελάτες και τους προμηθευτές.
• Καλύτερη πρόσβαση στο τραπεζικό σύστημα με ευνοϊκότερους όρους χρηματοδότησης.
• Μείωση του χρηματοοικονομικού κόστους.

Τρίπτυχο Ασφάλισης Πιστώσεων
Η υπηρεσία Ασφάλισης Πιστώσεων συνοψίζεται στο ακόλουθο τρίπτυχο :
• Πρόληψη των επισφαλειών, μέσα από την αξιολόγηση και τη συνεχή παρακολούθηση της οικονομικής και συναλλακτικής κατάστασης των πελατών της επιχείρησης, μέσω άμεσης και πρωτογενούς πληροφόρησης.
• Αποζημίωση, με απλές διαδικασίες και σε προκαθορισμένο χρόνο, αν μία απαίτηση παραμείνει απλήρωτη μετά τη λήξη της συμφωνημένης περιόδου πίστωσης.
• Διεκδίκηση και είσπραξη των απαιτήσεων, μέσα από ένα διεθνές δίκτυο εκπαιδευμένων και έμπειρων νομικών συνεργατών, αναλαμβάνοντας πλήρως τα βάρη της διαχείρισής τους.

Στοιχεία επικοινωνίας 
Διεύθυνση: Φιλίππου Χατζηγεωργίου 5Α, Ακρόπολη, 2006, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22398020
Φαξ: 22458936
E-mail: info@intertrust.com.cy
 

Δειτε Επισης

TRUST
ROYAL CROWN INSURANCE COMPANY LTD
OLYMPIC INSURANCE COMPANY LTD
INTERTRUST INSURANCE AGENTS, SUB-AGENTS AND CONSULTANTS LTD
EUROLIFE
CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
CNP CYPRIALIFE
CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS
ΥΔΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΤΔ
ΠΑΓΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΛΤΔ