Ο James Allerton-Austin στο The Digital Cyprus Conference

Τον τρόπο με τον οποίο η τεχνολογία Blockchain μπορεί να ενσωματωθεί στις κυπριακές επιχειρήσεις, θα αναλύσει από το βήμα του The Digital Cyprus Conference που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Νοεμβρίου ο James Allerton-Austin, Senior Director of Product Management  Oracle Cloud Platform της  Oracle UK. Ειδικότερα, η παρουσίαση του κ. Austin έχει τίτλο «φέρνοντας τις Επιχειρήσεις στο Blockchain - Προχωρώντας από το πείραμα στην πρακτική ενσωμάτωση στις επιχειρήσεις». 

Διαβάστε ακόμα: Σήκωσαν €15,4 δις από την Κύπρο σε 7 χρόνια
 
Η τεχνολογία, η οποία επέτρεψε αρχικά στους ιδιοκτήτες bitcoin να προχωρούν σε συναλλαγές, χωρίς να χρειάζονται κάποια τράπεζα, αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή talking points της τεχνολογίας και ειδικά στον τομέα της πληροφορικής.
 
Στα χαρακτηριστικά του Blockchain περιλαμβάνονται χιλιάδες τεχνικές αποδείξεις (technical proofs), δυνατότητες χρήσης και πειράματα με στόχο να αναδείξουν τη σημασία και τους τρόπους αξιοποίησης της εν λόγω τεχνολογίας. Βεβαίως, τονίζεται πως για επιτευχθεί γεφύρωση του χάσματος ανάμεσα στο επιστημονικό πείραμα και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας αυτής στην πλατφόρμα ποιότητας των επιχειρήσεων, απαιτείται πολλή δουλειά και καλλιέργεια της νέας κουλτούρας και φιλοσοφίας στους εργαζόμενους.

Διαβάστε ακόμα: Vicken Sarkissian: Τα πλάνα του νέου CMO της PHC
 
Ο James Allerton-Austin διευθύνει την ομάδα διαχείρισης προϊόντων της Oracle σε Ευρώπη, Μέση ανατολή και Αφρική, ενώ επικεντρώνεται  στην πλατφόρμα Cloud. Είναι υπεύθυνος για τους τομείς AppDev, Containers, Blockchain, Mobile και Integration και είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη των προϊόντων αυτών σε Ευρώπη, Μέση ανατολή και Αφρική. Είναι ένας ένθερμος υποστηρικτής της Oracle Cloud Technology και είναι πάντα πρόθυμος να ακούει  για τους προβληματισμούς και τις προκλήσεις που υπάρχουν, ώστε η τεχνολογία αυτή να μπορεί να βελτιωθεί ενεργά για να καταστήσει πιο απλές τις προκλήσεις σε επιχειρηματικό επίπεδο, και όχι μόνο.
 
Με 430.000 πελάτες σε 175 χώρες, η Oracle παρέχει δυνατότητες αιχμής στο λογισμικό ως υπηρεσία, πλατφόρμα ως υπηρεσία, υποδομή ως υπηρεσία και δεδομένα ως υπηρεσία. Μάθετε περισσότερα για την Oracle και ποιοι είμαστε.
 
Η Oracle είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρία τεχνολογίας πληροφορικής. Ειδικεύεται κυρίως στην ανάπτυξη και εμπορία λογισμικού και τεχνολογίας βάσεων δεδομένων, συστημάτων που έχουν κατασκευαστεί από cloud, καθώς και σε προϊόντα λογισμικού για επιχειρήσεις - ιδιαίτερα τις δικές τους μάρκες συστημάτων διαχείρισης βάσεων δεδομένων.
 

Δειτε Επισης

Συζήτηση για ενιαία Εθνική Χρηματοπιστωτική Αρχή Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών
Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Pedalion Yachting: Φέρνει στην Κύπρο τα πολυτελή σκάφη της Lilybaeum Yacht
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Χρυσό βραβείο προστάτη του περιβάλλοντος στην ΑΗΚ μετά από αξιολόγηση ειδικών κριτηρίων
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο