MTN BUSINESS

H MTN Business δημιουργήθηκε με πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση επιχειρηματικών πελατών, καλύπτοντας όλες τους τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία της υπήρξαν πολλοί, σίγουρα όμως ένας από αυτούς που ξεχωρίζει, ήταν η εξαγορά της IBS το 2015, καθιστώντας έτσι την MTN Business ως τον μοναδικό πάροχο ολοκληρωμένων λύσεων ICT στην κυπριακή αγορά.

Υπηρεσίες
«Τα τελευταία χρόνια εμπλουτίζουμε ασταμάτητα τις υπηρεσίες μας και έχουμε δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό τηλεπικοινωνιακό χαρτοφυλάκιο, που αποτελείται από λύσεις κινητής και σταθερής τηλεφωνίας, καθώς επίσης και υπηρεσίες φωνής και δεδομένων, όλες προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά», εξήγησε η Alina Serban, MTN Business Director. Προστέθηκε επίσης μια εκτενής επιλογή υπηρεσιών IT, μέσω των συνεργασιών της ΜΤΝ Business με κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας αλλά και με την απόκτηση της IBS.

Η IBS ήταν η πρώτη εταιρεία που ασχολήθηκε με το cloud στην Κύπρο από το 2011, παρέχοντας υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε δικούς της servers σε πελάτες ανά το παγκύπριο. Με την εξαγορά της IBS, η οποία είναι μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών Cloud και πληροφορικής, η στρατηγική της MTN Business ενισχύθηκε περαιτέρω, καλύπτοντας πλέον όλο το φάσμα των ICT υπηρεσιών. Από τις βασικότερες υπηρεσίες και προϊόντα που παρέχονται είναι: υπηρεσίες IT Consulting, προϊόντα και λύσεις σχετικά με υποδομή IT (servers, storages, networking) από όλους τους κύριους προμηθευτές, συντήρηση και υποστήριξη επιχειρηματικών πελατών για όλη την υποδομή τους, όπως επίσης και για όλους τους χρήστες μιας εταιρείας, εκπαίδευση πελατών σε θέματα πληροφορικής, υπηρεσίες cloud (Microsoft Office 365, Cloud Backup, Cloud Disaster Recovery) και  hosting services όπως colocation services στο ιδιόκτητο κέντρο δεδομένων (data centre) της MTN Business στην Κύπρο.

Σύμφωνα με την κ. Serban, η MTN Business βρίσκεται τώρα σε θέση να καλύψει οποιαδήποτε τεχνολογική ανάγκη που μπορεί να έχει μια κυπριακή επιχείρηση. Προσφέρεται μια πληθώρα υπηρεσιών, από τις οποίες μπορεί μια επιχείρηση να επιλέξει, όπως κινητή και σταθερή τηλεφωνία, υπηρεσίες δικτύωσης και Internet, Domain Hosting, Microsoft Office 365, Cloud Endpoint Security, καθώς φυσικά και τεχνική υποστήριξη.
Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στο υπερσύγχρονο ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών της MTN, το οποίο υπερβαίνει τα 1.000 χλμ. Μέσω του η MTN Business προσφέρει εγγυημένες και υψηλές συμμετρικές ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, εξασφαλίζοντας υψηλότερη ποιότητα και υποστηρίζοντας απαιτητικές λύσεις συνδεσιμότητας των επιχειρήσεων με καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις μέσω της υπηρεσίας  Symmetric Internet Access. Παράλληλα, η υπηρεσία Business Internet  Access προσφέρεται και αυτή μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών, καλύπτοντας τις ανάγκες οποιασδήποτε εταιρείας, ανεξαρτήτως μεγέθους, με προνομιακή τιμή.
 
Διακρίσεις
Ανάμεσα στις πολλές διακρίσεις, που έχει αποσπάσει η εταιρεία, ξεχωρίζει η πιστοποίηση Τier III Certification of Design Documents για το Κέντρο Δεδομένων της στα Λατσιά.                         Η πιστοποίηση προέρχεται από το Uptime Institute, έναν αμερόληπτο διεθνή συμβουλευτικό οργανισμό, που επικεντρώνεται στη βελτίωση της απόδοσης, της αποτελεσματικότητας και της αξιοπιστίας των επιχειρηματικών υποδομών.
 
Πλεονέκτημα
Η MTN Business προσφέρει τη μοναδική ολοκληρωμένη ICT πρόταση στην αγορά, αφού παρέχει ένα πλήρες πακέτο προηγμένων υπηρεσιών τηλεπικοινωνίας και πληροφορικής, γεγονός που την καθιστά ένα One Stop Solution. Πελάτες από επιχειρήσεις κάθε μεγέθους μπορούν να επιλέξουν μόνο τις υπηρεσίες που χρειάζονται, δημιουργώντας έτσι ένα tailor-made πακέτο για την επιχείρησή τους σε ασυναγώνιστες τιμές, έτσι ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν ολοκληρωμένες λύσεις ICT με ένα χαμηλό μηνιαίο πάγιο.

Όπως προαναφέρθηκε, παρέχοντας τη δυνατότητα σύνδεσης μέσω οπτικών ινών, η MTN Business δίνει την ευκαιρία σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν πρόσβαση στην τόσο σημαντική αυτή τεχνολογία με ένα πιο εφικτό κόστος. Οι πρακτικά απεριόριστες δυνατότητες, που παρέχονται μέσω μιας σύνδεσης οπτικών ινών, επιτρέπουν στους επιχειρηματικούς πελάτες της MTN Business να συμβαδίζουν με όλες τις αλλαγές, διατηρώντας έτσι ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

«Σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός ότι μεγάλη βαρύτητα δίνεται και στην εμπειρία του πελάτη, αφού αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους στρατηγικούς μας στόχους», υπογράμμισε η κ. Serban. Μετά από κάθε επαφή με τους επιχειρησιακούς της πελάτες, η ΜΤΝ Business προχωρά σε αξιολόγηση της εμπειρίας τους, έτσι ώστε όπου και εφόσον χρειάζεται να διεξαχθούν διορθωτικές ενέργειες, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό την εμπειρία τους προς το καλύτερο.
 
Λύσεις ICT
Οι κυπριακές επιχειρήσεις όχι μόνο έχουν αντιληφθεί τη σημασία των ICT υπηρεσιών και λύσεων, αλλά τις επιζητούν κιόλας. Οι επιχειρηματίες ζητούν παρόχους με τεχνογνωσία και εμπειρία σε λύσεις πληροφορικής, cloud, μετεγκατάστασης, υποστήριξης και ασφάλειας. Και αυτό ακριβώς είναι που προσφέρει η ΜΤΝ Business.

FACTS & FIGURES
 

MTN Business Director: Alina Serban
 
Παρουσία: Διαθέτει δύο επιχειρηματικά κέντρα εξυπηρέτησης, ένα στη Λευκωσία και ένα στη Λεμεσό. Οι υπηρεσίες της, βέβαια, προσφέρονται σ’ ολόκληρη την Κύπρο.
 
Προσωπικό: 45
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Διεύθυνση: Κέννεντυ 89, 1077, Λευκωσία και Θέκλας Λυσιώτη 4, 1ος όροφος, 3030, Λεμεσός
Tηλέφωνο: 131
Φαξ: 22012375
E-mail: mtnbusiness@mtn.com.cy
Ιστοσελίδα: www.mtnbusiness.com.cy
 

Δειτε Επισης

SAP CYRPUS LTD
POWERSOFT COMPUTER SOLUTIONS
ORACLE CYPRUS SOLUTIONS
NETinfo PLC
IRON MOUNTAIN
MELLON CYPRUS LTD
EBOS TECHNOLOGIES LTD
DIORATIKI IT SOLUTIONS LTD
DEXTERITY SOLUTIONS LTD
DEMSTAR BUSINESS SOLUTIONS