Όλα προχωρούν ομαλά στη γεώτρηση της ΕΝΙ

Όλα προχωρούν ως είχαν σχεδιαστεί σε σχέση με τη γεώτρηση της ΕΝΙ στο τεμάχιο 6 της κυπριακής ΑΟΖ, διαβεβαίωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Όπως αναφέρει το ΚΥΠΕ, σε δηλώσεις του στο Προεδρικό και ερωτηθείς πώς προχωρά η γεώτρηση της ΕΝΙ στην κυπριακή ΑΟΖ, ο Εκπρόσωπος είπε ότι "όλα προχωρούν ως είχαν σχεδιαστεί", προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για να σημειώσει ότι αλλά ακόμη και να υπήρχαν δεν επρόκειτο να αναφέρει οτιδήποτε δημόσια.

"Αντιλαμβάνεστε ότι μια γεώτρηση θα πρέπει να ολοκληρωθεί, να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα και ακολούθως θα γίνουν και οι σχετικές ανακοινώσεις" εξήγησε.

Κληθείς να διευκρινίσει αν δηλαδή τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα και δεν υπάρχει κάτι που να τα ανατρέπει, ο Εκπρόσωπος επανέλαβε ότι "όλα προχωρούν ως είχαν σχεδιαστεί".
 
Στο πλαίσιο των δηλώσεων του και ερωτηθείς σχετικά με την αυριανή τριμερή συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας ο Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε "στη διμερή διάσταση της παρουσίας εδώ του Βασιλιά της Ιορδανίας", υπενθυμίζοντας ότι πριν από την Τριμερή Σύνοδο Κορυφής Κύπρου – Ελλάδας – Ιορδανίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις, διαβουλεύσεις σε επίπεδο αντιπροσωπειών από Κύπρο και Ιορδανία.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit