Σημαντικές οι επιτροπές εργασίας του ΕΒΕ λέει ο Δημητριάδης

Η δημιουργία Επιτροπών Εργασίας από το Επιμελητήριο Πάφου είναι ζωτικής σημασίας, ανέφερε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης.

Εξήγησε ότι αυτές οι επιτροπές επεξεργάζονται θέματα της αρμοδιότητας τους , είτε αυτά είναι νομοσχέδια, είτε προτάσεις Νόμου, είτε παρατηρούν ελλείψεις που υπάρχουν στον τρόπο λειτουργίας των συγκεκριμένων τομέων δραστηριότητας.

Ακολούθως, όπως είπε στο ΚΥΠΕ, υποβάλλουν τεκμηριωμένα εισηγήσεις προς το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο  με την σειρά του, τα προτείνει στο κεντρικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο με σκοπό να προωθηθούν προς υλοποίηση ή να τεθούν οι θέσεις ενώπιον κοινοβουλευτικών επιτροπών ή του ιδίου του κράτους.

Ο κ. Δημητριάδης σημείωσε, πως η συμμετοχή σε μια τέτοια επιτροπή είναι πολύ χρήσιμη και σημαντική για τον κάθε κλάδο δραστηριότητας, ενθαρρύνοντας παράλληλα τα μέλη του Επιμελητηρίου αλλά και μη μέλη του Επιμελητηρίου που θα μπορούσαν να ενταχθούν σ’ αυτές τις επιτροπές να το πράξουν και να υποβάλουν άμεσα το ενδιαφέρον τους.

Στην Επιτροπή Σχεδιασμού Κατάρτισης, Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Μελετών  πρόεδρος είναι ο Γρηγόρης Φιλίππου, στην Επιτροπή Εμπορίου πρόεδρος ο Ανδρέας Σιήκκης, στην Επιτροπή Προσωπικού, Οικονομικών & Προσφορών (Μόνο Μέλη Δ.Σ.) πρόεδρος εξελέγη ο Στέφανος Στεφάνου, στην Επιτροπή Ανάπτυξης Εμπορικού Κέντρου πρόεδρος ο Κυριάκος Κυριάκου, στην Επιτροπή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Πρόεδρος ο Κυριάκος Δρουσιώτης και στην Επιτροπή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Πρόεδρος ο Μιχάλης Χ"Μιτσής.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ο ΚΟΑΠ στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»
Στο 7% μέχρι Μάρτιο η υλοποίηση των αναπτυξιακών δαπανών
Νέα μείωση τιμών στη βιομηχανία τον Μάρτιο
Στο 66% του ΑΕΠ το χρέος των νοικοκυριών, στο 133% των εταιρειών
Εκτός ύφεσης η Ευρωζώνη το πρώτο τρίμηνο, σταθερός στο 2,4% ο πληθωρισμός
Νέο αίμα στην αγορά εργασίας με διεύρυνση της πρόσβασης φοιτητών από τρίτες χώρες
Πέρασε από το Υπουργικό ο Εθνικός Οργανισμός Ανάπτυξης-Κλείνει κενά στη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων
Τα ισχυρά ταμειακά αποθέματα...όπλο στα χέρια της Κυβέρνησης για αντιμετώπιση της οικονομικής αβεβαιότητας
ΚΕΒΕ: Ιστορικό γεγονός τα 20 χρόνια της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση
Τρίτη πρόσκληση για ενίσχυση επιχειρηματικότητας στην εντός των τειχών Λευκωσία