Telia & Pavla BBDO: National Champion για το 2015-2016

Τον τίτλο του National Champion για το 2015-2016 απέσπασε από τα European Business Awards η διαφημιστική εταιρεία Telia & Pavla BBDO. 

Η κορυφαία αυτή διάκριση επιτρέπει στην Telia & Pavla BBDO να διαγωνιστεί στην επόμενη φάση του διαγωνισμού σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για ένα από τα δέκα βραβεία «Ruban d’Honneur».

 

Τα European Business Awards αποτελούν το μεγαλύτερο και σημαντικότερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα επιχειρησιακής αναγνώρισης που επιβραβεύει τις εταιρείες που ξεχώρισαν στους τομείς της καινοτομίας, της επιχειρηματικής ηθικής και άλλα. 

Φέτος, είναι η ένατη συνεχόμενη χρονιά που διεξάγονται τα European Business Awards με τη συμμετοχή περισσότερων από 32.000 επιχειρήσεων από 33 ευρωπαϊκές χώρες, από τις οποίες μόλις 678 κατάφεραν να αποσπάσουν τον τίτλο του National Champion, σύμφωνα με την απόφαση της κριτικής επιτροπής. 

Ο διευθύνων σύμβουλος των European Business Awards Adrian Tripp συνεχάρη την Telia & Pavla BBDO για τη σημαντική της αυτή επιτυχία, καθώς αποτελεί απόδειξη ότι η εταιρεία διαδραματίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο και συμβάλει σημαντικά στη δημιουργία μιας πιο δυνατής επιχειρηματικής κοινότητας. 

Όπως σημείωσε με τη σειρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Telia & Pavla BBDO Στέλιος Αναστασιάδης, η διάκριση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα της εξαιρετικής δουλειάς της Telia & Pavla BBDO, η οποία αποτελεί τη μόνη διαφημιστική εταιρεία στην Κύπρο που αποσπά αυτή τη διάκριση για το 2015-2016. Πρόσθεσε πως η επιτυχία αυτή γεμίζει την Telia & Pavla BBDO και τους υπαλλήλους της με υπερηφάνεια. «Η εταιρεία θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, προσφέροντας έξυπνες και δημιουργικές λύσεις στους πελάτης που εδώ και χρόνια την εμπιστεύονται για τη στρατηγική επικοινωνία της επιχείρησής τους», κατέληξε. 

Δειτε Επισης

Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Το REPowerEU σηματοδοτεί μια νέα εποχή
Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου βελτιώνει την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και ενισχύει την οικονομία
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»