«3 λεπτά» με τον Nebojsa Πετρίδη
08:06 - 29 Αυγούστου 2015

Ο Nebojsa Πετρίδης αποδεικνύει ότι η ομορφιά δεν είναι μόνο γυναικεία υπόθεση. Ο Γενικός Διευθυντής της Shiseido Κύπρου ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του InBusinessNews «3 λεπτά».
Μεταξύ άλλων μίλησε για την εταιρεία προϊόντων ομορφιάς της οποίας και ηγείται καθώς και τα hobbies του.
«Είμαστε η νούμερο ένα μάρκα προϊόντων ομορφιάς στην Κύπρο ενώ πριν από τέσσερα χρόνια ήμασταν στο νούμερο οκτώ» αναφέρει ο κ. Πετρίδης.
Ερωτηθείς αν υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει σε ότι αφορά τις επαγγελματικές του αποφάσεις ο κ. Πετρίδης αποκαλύπτει ότι έχει μάθει από τα λάθη του. «Ίσως αν είχα την ευκαιρία τώρα, κάποια πράγματα θα τα έκανα λίγο διαφορετικά, όχι όμως σε βαθμό να μετανιώνω για οτιδήποτε» σημειώνει.
Παράλληλα, ο κ. Πετρίδης χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως άνθρωπο της φύσης, κάνει γιόγκα και ιστιοπλοΐα, ενώ εδώ και 20 χρόνια είναι χορτοφάγος. Μάλιστα, ο κ. Πετρίδης αναφέρει ότι θαυμάζει τους ανθρώπους που όταν παίρνουν αποφάσεις σκέπτονται και το περιβάλλον, αλλά και τον άνθρωπο γενικότερα.