«3 λεπτά» με τον Βάσο Δημητριάδη

Μικρός ήθελε να βοηθά τον κόσμο κι αυτός ήταν και ο λόγος που ονειρευόταν να γίνει πυροσβέστης, ωστόσο η ζωή είχε άλλα σχέδια γι’ αυτόν. Επιχειρηματίας με δραστηριότητα και στο εξωτερικό, ο Βάσος Δημητριάδης, CEO της Demetriades Group of Companies Ltd, είναι φιλοξενούμενος στην εκπομπή του InBusinessNews «3 λεπτά». 

Άνθρωπος που κάνει δεύτερες σκέψεις και δεν  κινείται εν βρασμώ ψυχής και που ταυτόχρονα συνδέεται εύκολα με τους ανθρώπους, ο κ. Δημητριάδης αποκαλύπτει ότι δεν μετανιώνει για κανένα λάθος που τυχόν έκανε. «Λάθη κάνουμε πολλά, δεν μετανιώνουμε για τίποτα, μαθαίνουμε από τα λάθη μας», σημείωσε. 

Αν ήταν Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας για μια μέρα, η πρώτη απόφαση που θα λάμβανε είναι να συνάψει εμπορική συμφωνία λύσης του Κυπριακού με τους Τούρκους, όπως ανέφερε.

Θαυμάζει τον Αριστοτέλη Ωνάση επειδή μετουσίωσε την κοινή λογική σε πράξη, ενώ η συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό του ήταν να ξανοιγόταν η εταιρεία στο εξωτερικό πιο σύντομα. 

Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετώπισε στην καριέρα του είναι ότι όταν ξέσπασε η κρίση έπρεπε να αποφασίσει εάν θα συνέχιζε η εταιρεία τις επεκτάσεις στο εξωτερικό, πράγμα που τελικώς έπραξε.

Δειτε Επισης

Αυξήθηκε κατά 1,4% η βιομηχανική παραγωγή το 2022
ΟΣΙΚΑ: Εξεύρεση προσωπικού και ακρίβεια στο... τραπέζι
Χορηγίες για ευρυζωνικές υπηρεσίες υπερυψηλής ταχύτητας έως 1 Gbps
Η Diplomat αναλαμβάνει τη διανομή LIPTON και PG Tips
Θέλει συστημική λύση για ΜΕΧ η ΚΤΚ - Το έργο και ο στόχος
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έργα στο παραλιακό μέτωπο της Πάφου
Ετήσια Τελετή Βράβευσης Αρίστων Εφήβων Νεανίδων 2022
Στα €23 δισ. το χρέος της Κεντρικής Κυβέρνησης το 2022
Ενίσχυση ψηφιακών δεξιοτήτων και προώθηση του e-learning στο Δημόσιο
Cyprus: The new Global Tech and Innovation Hub Summit