«3 λεπτά» με τον Χριστόφορο Χατζηκυπριανού

Το πάθος, η συνεργασία και η πειθαρχία είναι αυτά που φέρνουν τα μεγάλα και θετικά αποτελέσματα, πιστεύει ο φιλοξενούμενος της εκπομπής του InBusinessNews «3 λεπτά».

Ο Δρ. Χριστόφορος Χατζηκυπριανού CEO του European University Cyprus, εξομολογείται μεταξύ άλλων, ότι ο επαγγελματικός του δρόμος δεν ήταν τόσο εύκολος όσο φαίνεται, ωστόσο αν έπρεπε να αρχίσει τώρα ξανά την καριέρα του θα διάλεγε ακριβώς την ίδια πορεία.

«Μου αρέσει να είμαι ανάμεσα στους νέους, θα επέλεγα και πάλι να εργάζομαι σε ένα πανεπιστήμιο γιατί είναι κάτι που με εκφράζει και με ολοκληρώνει ως άνθρωπο» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Είναι μεθοδικός, ανυπόμονος και το μεγαλύτερο του επίτευγμα είναι που κατάφερε, μαζί με τους συνεργάτες του να διατηρήσουν το πανεπιστήμιο σε τροχιά ανάπτυξης σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, όπως εξηγεί ο δρ. Χατζηκυπριανού. 

«Έχουμε περάσει από την κρίση στη διάκριση με πρόσφατα παραδείγματα τη δημιουργία της ιατρικής σχολής και του Microsoft innovation center», συμπληρώνει. 

Παρακολουθήστε επίσης σε 3 λεπτά γιατί επέλεξε να διαβάσει το βιβλίο του Stephen Covey «Τhe Speed of Trust» και τους λόγους που θαυμάζει τον προπονητή Alex Ferguson. 

 

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low