«3 λεπτά» με τον Μάριο Τσιακκή

Χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως άνθρωπο ανοιχτό σε ιδέες και εισηγήσεις, είναι λάτρης της ελληνικής μουσικής, χαλαρώνει παίζοντας με τον σκύλο του και θαυμάζει τον Jeff Bezos, τον ιδρυτή της Amazon. Ο λόγος για τον Μάριο Τσιακκή, Γενικό Γραμματέα του ΚΕΒΕ.

Ο κ. Τσιακκής ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του InBusinessNews «3 λεπτά». «Όταν ήμουν μικρός ήθελα να γίνω Διευθυντής Επιχειρήσεων, ενώ είχα σαν πρότυπο συγγενικό μου πρόσωπο και έβλεπα πόσο δημιουργική είναι η ζωή του- αν θέλετε και λίγο το lifestyle. Όντας μικρός μού άρεσε η ιδέα του να μπορείς να ζεις άνετα» αναφέρει ο γ.γ. του ΚΕΒΕ.

Ερωτηθείς για το μεγαλύτερο επαγγελματικό του επίτευγμα, αναφέρεται στην ίδρυση της Green Dot. «Η ίδρυση της Green Dot ήταν μια πρωτοβουλία που είχε ξεκινήσει από εμένα και κάνοντας κάποιες επαφές με τον Διεθνή Οργανισμό καταφέραμε σαν Επιμελητήριο να δημιουργήσουμε  αυτό το συλλογικό σύστημα το οποίο σήμερα αντιπροσωπεύει και την Κύπρο διεθνώς με επιτυχία, όσον αφορά τους στόχους της ανακύκλωσης» αναφέρει ο κ. Τσιακκής. 

Θεωρεί ότι για να έχει κάτι επιτυχία πρέπει να το κάνει κανείς με αγάπη και επαγγελματισμό.  Τέλος, σημειώνει ότι η εργάσιμη του μέρα αρχίζει στις 7:30 το πρωί και τελειώνει γύρω στις 10:30 το βράδυ λόγω και των κοινωνικών του υποχρεώσεων. 

Δειτε Επισης

Στα €91 εκατ. οι κρατικές δαπάνες για την προσφυγική πολιτική
Διγλωσσία κυβέρνησης για νέο επενδυτικό σχέδιο
Julio Tironi: Σε νέα εποχή οι υπηρεσίες δημόσιων συγκοινωνιών
Διπλάσια δωρεάν data στα προγράμματα κινητής Unlimited της PrimeTel
Blue Air: Πτήσεις από €26,84 προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βουκουρέστι
Αρχή Λιμένων: Ζητά προσφορές για δύο υποστατικά στο παλιό Λιμάνι Λεμεσού
Την πρώτη θέση στις παγκόσμιες πωλήσεις κατέλαβε ο όμιλος Volkswagen
ΣΟΔΑΠ: Προσφορές για πώληση ακινήτου στα Τσιφλικούδια
Κενά καταστήματα για το Pop-up Festival ζητά ο Δήμος Λευκωσίας
Προγραμματιστές συστημάτων ψάχνει το Τμήμα Φορολογίας