«3 λεπτά» με τον Γιώργο Χριστοφίδη

Δρομέας σε δικαστικές αίθουσες και σε νομικές υποθέσεις είναι ο φιλοξενούμενος στην εκπομπή «3 λεπτά» του IN Business TV. Ο δικηγόρος και executive partner της  Orphanides, Christofides & Co LLC, Γιώργος Τ. Χριστοφίδης σε 3 λεπτά μιλά για την επαγγελματική του πορεία, όσα θα ήθελε να αλλάξει, τις ασχολίες του αλλά και τι θα άλλαζε στην καριέρα του.

Η διάλυση της εταιρείας που διατηρούσε και η δημιουργία μιας νέας αλλά και τι είναι αυτό που μετανιώνει σε ότι αφορά τις επαγγελματικές του αποφάσεις, η συμβουλή που θα έδινε στον εαυτό του 20 χρόνια πριν καθώς και το work – life balance παρουσιάζονται μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του γνωστού δικηγόρου.

Ερωτηθείς για την προσωπικότητα που θαυμάζει ο κ. Χριστοφίδης αναφέρει: «Θαυμάζω αρκετές ιστορικές και σύγχρονες προσωπικότητες του εξωτερικού όπως ασφαλώς και του τόπου μας. Ιδιαίτερα ανθρώπους με επαναστατικές, προοδευτικές και σύγχρονες ιδέες».

Η εργάσιμη μέρα του executive partner της  Orpahnides, Christofides & Co LLC ξεκινά στις 6 το πρωί και τελειώνει γύρω στις 9 το βράδυ, του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, ενώ είναι δρομέας. Ως το μεγαλύτερο επίτευγμά του θεωρεί τα παιδιά του.

Δειτε Επισης

Xρυσόστομος Κρητιώτης: Οι τράπεζες εισέρχονται σε μια νέα εποχή
Θ. Στεργίου: Η οργανωσιακή κουλτούρα ξεκινά από την ενσυναίσθηση
Πονοκέφαλος για την Ευρώπη, ενεργειακό κόστος και πληθωρισμός
Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών 2020 στη Lisko Foodstuff Ltd
Γ. Καδής: Να αδράξουμε την ευκαιρία από το περιφερειακό σχέδιο δράσης
Η τουριστική κίνηση και η πληρότητα των ξενοδοχείων στην Πάφο
Ξεκινά η δημόσια διαβούλευση επί του νομοσχεδίου για το Blockchain
Δέκα μέτρα για διευκόλυνση και επιτάχυνση του επιχειρείν
Κ. Πετρίδης: Κόμματα καταθέτουν προτάσεις που τορπιλίζουν τα θεμέλια της οικονομίας
Guardian: Έτσι απέκτησε κυπριακό διαβατήριο ο Jho Low