Adv.Feature: Το M-Files 2015 συνδυάζει νέες δυνατότητες

Η M-Files, παροχέας υπηρεσιών που βελτιώνει δραματικά τη Διαχείριση Πληροφοριών και Εγγράφων μιας επιχείρησης, ανακοινώνει σήμερα την άμεση διαθεσιμότητα του M-Files 2015.

Η τελευταία σημαντική έκδοση της M-Files που παρέχει λύσεις στη ηλεκτρονική διαχείριση πληροφοριών συμπεριλαμβάνει την ικανότητα δημιουργίας γραφικών ροών εργασίας για τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας και των επιχειρηματικών διαδικασιών. Ο νέος γραφικός επεξεργαστής της ροής εργασιών του M-Files 2015 επιτρέπει τη δημιουργία και επίδειξη γραφικών ροών εργασίας σαν γραφικές παραστάσεις, παρέχοντας την δυνατότητα της καλύτερης απεικόνισης  και πιο εύκολη διαχείριση πολύπλοκων ροών εργασίας. Επιπλέων, για τις επιχειρήσεις με  ανάγκη για ρυθμιστικές εντολές βάση νόμου, τα διαγράμματα μπορούν να εξαχθούν για να υποστηρίξουν τις απαιτήσεις συμμόρφωσης.

Το M-Files 2015 διαθέτει επίσης βελτιωμένες δυνατότητες αναπαραγωγής δεδομένων που παρέχουν ενισχυμένη υποστήριξη για την επιχειρησιακή συνέχεια και την ανάπτυξη υβριδικής εγκατάστασης. Οι δυνατότητες αναπαραγωγής σε αυτή τη σημαντική έκδοση του προγράμματος επιτρέπουν στις εταιρείες με εγκατάσταση είτε σε cloud ή στις εγκαταστάσεις τους, την δωρεάν χρήση της αποθήκευσης στο cloud (βασισμένο στο Microsoft Azure) για την αποθήκευση και διαχείριση επιλεγμένων αρχείων, εξασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο είναι πάντα ασφαλές, προστατευμένο και διαθέσιμο.

“Η ικανότητα διασφάλισης της προσβασιμότητας των κρίσιμων πληροφοριών της επιχείρησης κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού γεγονότος, η αύξηση της παραγωγικότητας μέσω της βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των διαδικασιών και η ενδυνάμωση του κινητού εργατικού δυναμικού αποτελούν σημαντικά κλειδιά για την επιτυχία κάθε επιχείρησης, και με τo M -Files 2015, έχουμε κάνει μεγάλα βήματα σε όλους αυτούς τους τομείς”  λέει ο Mika Javanainen ανώτερος διευθυντής της διαχείρισης προϊόντων στην M-Files Corporation.

“To M-Files 2015 αποτελεί την εστίαση μας στην επεκτασιμότητα και ασφάλεια δεδομένων, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε μεγάλες αναπτυξιακές επιχειρήσεις χωρίς να θυσιάσουμε την απλότητα και ευκολία χρήσης που είναι μοναδική για την M–Files. Όταν ισχυρά γραφικά εργαλεία ροής εργασίας, ανεπτυγμένες δυνατότητες αναπαραγωγής και προηγμένα χαρακτηριστικά διαχείρισης κινητού περιεχομένου συνδυάζονται με ένα απλό τρόπο χρήσης και μια βάση που παρέχει υψηλότατη διαθεσιμότητα, επεκτασιμότητα και ασφάλεια -είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος γιατί η M- Files αναπτύσσεται με οκταπλάσιο ρυθμό συγκριτικά με την βιομηχανία διαχείρισης εταιρικού περιεχομένου.

Επιπρόσθετα νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στο M- Files 2015 περιλαμβάνουν:

•    Πιο ισχυρές δυνατότητες διαχείρισης πληροφοριών μέσω εφαρμογής κινητού τηλεφώνου (mobile app): Η ανεπτυγμένη εφαρμογή κινητού της M-Files επιτρέπει στον εργαζόμενο εξ αποστάσεως να δημιουργήσει, να μοιραστεί και να επεξεργαστεί πληροφορίες πολύ εύκολα. Οι νέες δυνατότητες της εφαρμογής κινητού της M-Files περιλαμβάνουν τη δυνατότητα δημιουργίας νέων αντικειμένων (έγγραφα, πελάτες, λογαριασμοί), την επεξεργασία αρχείων, την προώθηση αρχείων σε άλλους και την πρόσβαση σε έγγραφα ακόμα και εκτός δικτύου. Η εφαρμογή κινητού της M-Files μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν σε iPhone, iPad, Android και WindowsPhone συσκευές.

•    Βελτιώσεις απόδοσης για τη στήριξη επιχειρησιακών αναπτύξεων μεγάλης κλίμακας: Η βασική δομή της βάσης δεδομένων στο M–Files έχει βελτιστοποιηθεί για καλύτερη απόδοση και επεκτασιμότητα. Το M-Files 2015 προσφέρει παράλληλες λειτουργίες βάσης δεδομένων που εκτελούνται έως και 5-10 φορές πιο γρήγορα από πριν υποστηρίζοντας καλύτερα μεγάλης κλίμακας επιχειρησιακές αναπτύξεις που αποτελούνται από εκατομμύρια έγγραφα και χιλιάδες χρήστες.

•    Βελτιώσεις στο M–Files Web: Το M-Files 2015 περιλαμβάνει σημαντικές βελτιώσεις στο M-Files Web, συμπεριλαμβανομένων τη βελτιωμένη συμβατότητα με το Mac OS X, καθώς και μια επανασχεδιασμένη κάρτα μεταδεδομένων με νέα διεπαφή που κάνει την επεξεργασία μεταδεδομένων ευκολότερη και πιο διαισθητική και την αποθήκευση εγγράφων και άλλων δεδομένων γρηγορότερη. Επιπρόσθετα, η νέα λειτουργία προεπισκόπησης αρχείων του M-Files Web επιτρέπει στους χρήστες την επανεξέταση εγγράφων χωρίς τη λήψη τους στα τοπικά τους συστήματα.

•    Βελτιώσεις στο M - Files OCR:  Το M -Files 2015 διαθέτει αρκετές βελτιώσεις για την ενότητα OCR. Η ενισχυμένη δυνατότητα OCR βασίζεται στην μηχανή I.R.I.S. iDRS v15 OCR,  που υποστηρίζει 133 γλώσσες και αποτελεί μια από τις πιο αποτελεσματικές μηχανές OCR διαθέσιμες στην αγορά.

•    Βελτιώσεις στην ασφάλεια: Το M-Files 2015 προσφέρει πιο ευέλικτες επιλογές για την κρυπτογράφηση των δεδομένων κατά τη μεταφορά καθώς και κατά τη φύλαξη. Υπάρχει επίσης υποστήριξη πιστοποίησης πολλαπλών κριτηρίων και προκαθορισμένων κωδικών που δίνουν στις επιχειρήσεις την ικανότητα να επιτρέψουν την ασφαλή εξ αποστάσεως σύνδεση τους.

•    Το M-Files 2015 περιλαμβάνει επίσης βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά κοινωνικού περιεχομένου, όπως το Microsoft Outlook plug-in, την επέκταση του πλαισίου M-Files UI, του M-Files API και πολλών άλλων.

Για μια πλήρη λίστα των νέων χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων του M - Files 2015 πατήστε εδώ.

Σχετικά με την M-Files Corporation
Οι λύση Διαχείρισης Περιεχομένου και Εγγράφων της M-Files παρέχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο σωστό περιεχόμενο από οποιονδήποτε κεντρικό σύστημα ή και συσκευή της επιχείρησης. Η λύση της M-Files επιτυγχάνει υψηλά επίπεδα προσαρμογής χρηστών με αποτέλεσμα τη γρήγορη απόδοση επένδυσης με μια εύκολα κατανοητή προσέγγιση η οποία βασίζεται στη διαχείριση πληροφοριών κατά το «Τι» είναι έναντι του «Που» είναι αποθηκευμένο. Με επιλογές cloud και υβριδικής ανάπτυξης, η M-Files δίνει την ισχύ στο χέρι του χειριστή να ελέγχει και να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο με βάση τις απαιτήσεις του. Χιλιάδες οργανισμοί σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένων εταιρειών όπως η SAS, Elekta και EADS, χρησιμοποιούν το σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου και Εγγράφων από την M-Files. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.m-files.com

 

Δειτε Επισης

Πράσινη και ψηφιακή μετάβαση με το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Το REPowerEU σηματοδοτεί μια νέα εποχή
Το Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Κύπρου βελτιώνει την καθημερινότητα του κάθε πολίτη και ενισχύει την οικονομία
Νέα ετήσια αύξηση στη βιομηχανική παραγωγή τον Φεβρουάριο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Ηλίας Κόκκινος: Σημαντική αναγνώριση για την οικογένεια του Smoothie Factory το IN Business Award (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
ΚΕΒΕ: Επιταγή αξίας 14.000 ευρώ στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «Τοξότης»